2014. december 6., szombat

Hógömb-Lovely körömlakk TESZT

A legkarácsonyibb fedőlakkal idén a Lovely állt elő, ezt bátran állíthatom. Ugyan nálunk még nem esik a hó, de ha a körmömre pillantok szakadó hóesésben érzem magam ettől a körömlakktól. Leginkább a hógömbök jutnak az eszembe róla.











A Lovely körömlakkok ár/érték arányban nagyon  szuperek és most sem kellett csalódnom ebben a kiadásban, ugyanis remekül állja a sarat, mondhatnám mosogatás biztossá varázsolja az alaplakkokat. :)




















Üvege egyszerű semmi különleges nincs benne, a kupakján található a márka név és logó, valamint a kiadás neve, így szépen látszik az üvegen át a lakk.

Ahogy belenézünk olyan, mintha kis hungarocel gyöngyök lennének benne, teljesen matt glitterek találhatók az átlátszó lakkban.


Ecsete vékonyabb, de könnyen kezelhető, egyenletesen lehet eloszlatni vele a lakkot. 


A "csillámok" jó sűrűn találhatók a lakkban, így nem igényel millió réteget, míg elérjük a szép havas hatást a körmön. Gyorsan szárad és mindkét manikűrnél csupán két rétegben vittem fel az alap lakkokra. (Alap lakkok, amúgy Moyra márkájúak.)


A nude színen inkább tényleges hóesésnek hat, míg piros alapon amolyan mikulás sapka hangulatot idéz nekem. 


Mint a legelején írtam, nagyon tartós a végeredmény, nem pattan meg egykönnyen a lakk. 5 napig szépen a körmömön maradt, így a szuper tartós kategóriába sorolnám.


Lemosása, mint minden glitteres lakknak hiszti gerjesztő, de valamit valamiért. :)






Pontok: 5/5 Megéri az árát! :)


Hogy tetszik? Próbáltátok már? Szeretitek a Lovely márkát? Milyen terméket ajánlanátok még tőle?