2014. december 28., vasárnap

Karácsonyi ajándékaim 2014.


Idén nagyon jó kislány voltam, mivel szuper ajándékokat hozott a Jézuska. Most ezeket mutatom meg Nektek, bár aki követ Instagramon annak nem lesz újdonság a poszt. :)

Képes beszámoló lesz ez inkább, sajnos a videóhoz nem túl jók most a fényviszonyok, így egyszerűbbnek láttam így megmutatni az ajándékokat.








Mivel a család mindig pénzt ad, amit aztán januárban utóajándékokra költök (bár idén ez más célokra fog menni), tudják, hogy az a biztos, ha én döntöm el mit is szeretnék. Ebből kifolyólag csupán Botond és a saját Jézuskám lepett meg, jó a sajátom nem meglepett csupán megajándékozott, de értitek. Illetve még egy kis egyéb is található a végén, amik igazán örömkönnyeket csaltak a szemembe. :)








Botondtól

Aranylánc



Azért is különleges ez az ékszer nekem, mivel még sosem volt arany nyakláncom, ráadásul ezt mindig viselhetem hiszen nagyon visszafogott.
Szerintem ennél finomabb nyakláncot én se találhattam volna. Tökéletesen az ízlésem, ráadásul titokban tudta tartani előttem az utolsó percig, pedig igyekeztem megtudni mit is kapok. :)

Epillátor és elektromos borotva

Erre be kell valljam nagy szükségem volt, kb havonta megnéztem a boltokban. Nem is sejtettem viszont, hogy kapok egy ilyet. Annyira cuki és praktikus ajándék. Ezzel lehet a legjobban levenni a lábamról, ha valaki figyel arra, hogy mire vágyok. Botond nagyon figyel. :)

Még karácsony előtt rendeltem Botond által felajánlott összegért ebayről. Csupán pár dolog érkezett még meg, de az egyik ez a fehér műbőr Michael Kors karkötő másolat. Szerintem sokat fogom hordani és ez kielégítette a márka éhségem, éljen a fake kínai változat. :)
Még az ebay vonalon maradva két sapkát is rendeltem ezt a Zombie feliratút és egy Vogue-osat és azóta, mindig a fejemen volt az egyik, ha elhagytam a házat. :)
Réges-régóta vágyok egy fekete balerina cipőre, bár most sem egy egyszerűt választottam, ugyan... :) Ezt a csodás darabot kértem Botondtól, amit az F&F sorok polcain leltem akciósan. Engem a Szex és New Yorkban látott kultikus kék magassarkúra emlékeztet az orrán a strasszos rész. :)


Magamtól magamnak





Nagyon korai ajándék volt magamnak ez a Tangle Teezer angyalkás hajkefe, ami szerintem életem egyik legjobb befektetése volt. Minden fésülködés fájdalommentes és nem kopaszt meg. Erről olvashattatok TESZTET, így nem szaporítom a szót. :)













És haj vonalnál maradva egy göndör hajúaknak való Aussie balzsamot is vásároltam még a fa alá. :)










Az OPI csomagról láthattatok videót ITT így erről se mesélek sokat. Imádom minden darabját, a palettával készítettem a karácsonyi sminkemet is. :) Aki nem látta a vidit az pótolja. :) 







 A Ziaja is kedveskedett egy kis csomaggal Nekem megköszönve az eddigi teszteket. :) Annyira meglepett, hogy azt leírni se tudom, hiszen nem szóltak előre. :) 













És a legnagyobb meglepetés, legmeghatóbb ajándék, amit egyik olvasómtól kaptam. Nem tudom, hogy szerezte meg a címemet, vagyis sejtem, de ez az, amire vágytam. És ismét köszönöm. :)
 Egy LV sál másolata, ami szuper meleg, puha és jó nagy. :) Viszont ezennel megkérek mindenkit, hogy ne költsétek rám a pénzeteket, inkább magatokra fordítsátok. 



 Ti mit kaptatok karácsonyra? Minek örültetek a legjobban?
Mi tetszett leginkább az ajándékaim közül? :)