2014. december 2., kedd

Karácsonyi kívánságlistám, ami a kencéket illeti

Idén is írtam kívánságlistát, amire nagyon vágyom. Rátaláltam egy webáruházra, ahol sokkal elérhetőbb áron hozzá is juthatok egy két darabhoz ezekből, ez az Iparfüméria. :)


















Hugo Boss Femme parfüm



Már nagyon sokszor került szóba ez a parfüm, nekem ő a tökéletes illat.  Imádom a letisztult eleganciát, amit ez a Hugo Boss parfüm megtestesít és ennél olcsóbban nem  is lehet hozzá jutni, mint az Iparfümériában. Remélem idén meglep valaki vele. :)









L'Oréal Paris Revitalift Magic Blur nappali krém 

Amióta megjelent ez a krém a piacon, azóta vágyom rá. Nagyon sok jót olvastam róla és végül az utolsó lökést Anikó adta a Szépség negyven felett blog írója. A már megjelenő homlokráncoknál helyileg szeretném majd használni. 









Bioderma micellás víz



A micellás vizek királynője mindenki szerint. Ha csak egy kozmetikumot választhatnék (sminkeket nem belevéve, mert akkor szemhéjtus lenne), akkor biztos egy micállás vizet mondanék. Ebből fakadóan nagyon kíváncsivá tesz a Bioderma rózsaszín kupakos verziója. :) Szeretném nagyon. :)












Artdeco szemhéjbázis


Sok helyen olvastam erről a szemhéj primerről és mivel nincs még szemhéjalapom (tudom csúnya, buta vagyok) ezért az agyon dicsérttel szeretném kezdeni a próbálgatást. :)




La Roche-Posay termálvíz 


A Vichy termálvizét használom hónapok óta, amivel nagyon meg vagyok elégedve. Nyáron teljesen elegendő volt az arcbőröm üdévé varázsolásához, szinte nem is használtam mellette hidratáló krémet. Viszont ez a tapasztalat arra sarkall, hogy kedvenc kozmetikai márkám termékét is kipróbáljam. A La Roche-Posay összes termékében helyet kap a speciális termál vize, így nagyon érdekel, mit is tud önmagában. Nem titok csodát várok tőle. :)






Varázs hajgumi

A listán utolsó nem kozmetikum, de hasznos kiegészítő, így tekintsünk el ebben az esetben a címtől. :) Sokszor vettem észre, hogy egy nem megfelelő hajgumi mennyi roncsolásra képes. Éppen ezért ezt a kíméletes és annál furább hajgumit mindenképp be kell szereznem. Ugye egyet értesz Jézuska? :)

Ti milyen kozmetikumokra vágytok? Rendeltetek már az  Iparfüméria kínálatából?