2014. december 21., vasárnap

Olcsó húsnak híg a leve?-Rival de Loop Young Púder TESZT

A Rival de Loop Young márka csak nemrég jelent meg a Rossmann drogéria polcain, de máris hatalmas rajongó tábort tudhat maga mögött igen kedvező árai miatt. Mivel fiatalokat céloznak meg vele leginkább így egyértelmű, hogy olcsónak kell lennie a termékeknek. Ezer forint alatt juthatunk hozzá, ehhez a púderhez is, de én ráadásként 25%-os akcióban vásároltam. Jogos tehát a kérdés, hogy olcsó húsnak híg a leve?10 g; 05 caramel árnyalat
A csomagolása nem túl jó kivitelő műanyag, a gyenge eltörős fajtából. Nekem ezek nem szokták kibírni egyben az elfogyásig sajnos, tuti letörik a fedele, de remélem ez most másképp lesz.


A hullám mintázat nagyon széppé teszi ezt a kompakt púdert, a maga egyszerűségével.


Én a 05-ös Caramel árnyalatot választottam, ami tökéletesen illik a bőröm színéhez, ami ritka, mivel szinte eddig minden púder kicsit eltért. Sötétnek tűnik, de felvitelnél, valahogy enyhül a színe. Jól pigmentált, kevés kell belőle, elég végighúzni az ecsetet rajta.


Porozni bizony porzik, de engem ez nem szokott különösebben zavarni egy púdernél, a szemfestékeknél hatalmas gond ez csak. :)


Két pötty nem tudom mi ott

A fedése nem tökéletes, közepesnek mondanám. A tágabb pórusokat sajnos kiemeli, de aki nem küzd ilyesmivel, annak szuperül fog funkcionálni.


Illata mandulás, annyira kellemes. Már ezért a tulajdonságáért is érdemes megvenni szerintem. Annyira feldobja a sminkelésem ez az illat, szerintem mandulaolaj is található a termékben, de most találgatok, erre nem vennék mérget.

Tartóssága kiváló, a nap végéig fixen az alapozón csücsült. Én magában sosem használok púdert, így ebben a formában nem próbáltam.Pontokban: 5/4. Viszont, ha az árára rápillantok, akkor azt kell mondanom, egy ilyen minőségű púder ennyi pénzért a hülyének is megéri. :)

5 megjegyzés :

 1. 2 percig néztem az a GIF-et. :D Én eddig főleg a lakkokról olvastam sokat a púderről még nem. Tény, hogy szép de mondjuk én nem hordok púdert. Egyébként szerintem sem lesz túl tartós a csomagolás. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most végre megtaláltam a gig-eket, szóval szerintem megcifrázom a legtöbb bejegyzést az tuti, nagyon élem őket. :) Púder jó fixálni az egész sminket, nyáron több értelmét látom mint télen, vagy amikor csak egy közepesen fedő alapozóra viszem fel. :) A csomagolás gagyi, bár vettem egy szemhéjpúdert tőlük, aminek viszont nem rossz a tégelye. :)

   Törlés
 2. Nem rossz, nem rossz, határozottan nem :D Mondjuk púdert azt még nem kell vennem, majd csak a tavasszal vagy nyáron, de majd szemrevételezem ezeket is :) Amúgy én továbbra is a rúzsokra vagyok rákattanva, úgyhogy kb semmi nem tud lázba hozni, csak egy jó rúzs (vettem is megint egyet, mert rájöttem, hogy jól állnak, de túl kevés van nekem :D).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rúzsból én mindig az olcsókat veszem meg, mert nagyon ritkán festem a szám. A Rimmel Kate Moss kiadás matt rúzsai viszont izgatnak. :)

   Törlés