2014. december 19., péntek

Randikrém-WiseTreeNaturals TESZT

Lehetőségem nyílt a Wise Tree Randikrémének a kipróbálására, aminek már a neve is figyelemfelkeltő. Ki ne szeretne randevúk, események előtt még szebb lenni? Én gyakran szeretnék ragyogni és mivel már öregszem, de legalábbis ráncosodom, rám fér egy kis feszesítés és simítás időnként. :)


Amit a márka ígér:




A randikrém tulajdonképpen egy szérum, amelyben dominánsak azok a komponensek, amik egy órán belül kifejtik bőrfeszesítő, ránctalanító hatásaikat.
Mivel csodák csak a mesékben (meg bizonyos reklámokban vannak) előre szólunk, hogy a hatás néhány óráig tart, illetve tartana de a randikrém rövid távon ható komponensei mellé olyan egyéb növényi hatóanyagokat is tettünk, amelyek hosszú távon fejtik ki kedvező hatásaikat.



Két dolog, ami leginkább megfogott Wise Tree Naturals márkában az az őszinteség és az, hogy átment az egyik legszigorúbb európai teszteken, amin nem sok natúr kozmetikum csúszik át.  :) 

A Wise Tree Naturals nem használ:
parabén típusú tartósítószereket,
ásványolaj és petrolkémiai vegyületeket (pl. paraffinok, propilén-glikol, butilén-glikol stb),
mesterséges színezékeket és illatokat,
szintetikus alumínium vegyületeket,
állati eredetű anyagokat, ideértve a glicerint,
és semmilyen olyan felesleges adalékot, ami a termék funkcionalitására nézve nélkülözhető (pl. fényesség javítására)


Bemutatkozásuk leginkább megnyerő mondata volt számomra: 

"Valószínűleg unalomig ismert az a marketing üzenet, amiben minden kozmetikai cég azt állítja magáról, hogy az adott területen „világelső”, „piacvezető” és az ő termékeinél aztán jobb dolgok még nem születtek kerek e világon. A Wise Tree Naturals-nak más véleménye van erről.
Mi úgy kínálunk valóban hatékony megoldásokat felhasználóinknak (a természetesség szigorú határain belül), hogy több területre koncentrálunk egy időben. "

A krémek mellett étrendkiegészítőt is ajánlanak a szép bőrért. Bővebben ITT olvashattok a márkáról.




KONKRÉTAN MI IS VÁRHATÓ A RANDIKRÉMTŐL?


Az aktív komponensek hatásai és a tesztalanyok visszajelzései alapján a következők:

  • egy órán belüli bőrfeszesítő és simító tulajdonságokkal bír (a tesztalanyok majdnem mindegyike a krém felkenése után néhány perccel már enyhe, de nem kellemetlen feszítő érzésről számolt be a szarkalábak környékén, amellyel párhuzamosan az egész arcon kellemes hűsítő, frissítő érzés is tapasztalható volt),
  • látványosan csökkenti a szemkörnyéki ráncok mélységét,
  • növeli a bőr feszességét, rugalmasságát, üdeségét egyúttal védi a kollagént a természetes degradációtól,
  • javítja a bőr saját védelmi funkcióit, védi a környezeti hatásokkal, napsugárzással szemben,
  • jelentősen mérsékli a bőr kiszáradását, segíti a száraz bőr vízháztartásának helyreállításában, intenzíven hidratál,
  • gátolja a bőrsejtek membránjának szabadgyökök okozta károsodását, késlelteti a természetes bőröregedést,

  • halványítja a bőrhibákat, fiatal és ragyogó arcbőrt biztosít,
  • serkenti a bőr természetes hyaluronsav termelődését, így segíti a bőr optimális hidratáltságának fenntartását és regenerációját,
  • különböző esszenciális zsírsavakkal, vitaminokkal stb táplálja a bőrt,
  • segíti a sérült szövetek regenerálódását, a hámképződést,
  • gátolja a gyulladásos folyamatokat, nyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt és az irritációt,
  • hatékonyan puhítja a bőrt, egészséges és ragyogó arcbőrt biztosít.









TESZT

A csomagolás, ami minden terméknél komoly benyomást tesz rám, bár eltérő, hogy mit értékelek. A puritán megoldások azért tetszenek, mert akkor valószínű nem a csomagolással akarják eladni a terméket, hanem a minőséggel. Viszont, ha a külsőségek lenyűgözőek, akkor bizony a szépérzékem beleremeg és nagy lelkesedéssel nyúlok a termékhez, gondolván, hogy ez a cég még a csomagolásra is ekkora figyelmet szentelt, akkor ez lesz a 'szent grál". Ennél a szérumnál pedig mindkét adottság jelen van. Nagyon mutatós és csajos a rózsaszín fehér színek miatt, a doboza és a tégelye viszont mégis egyszerű. A dobozról még annyit, hogy engem az újrahasznosított papírokra emlékezetet, vagy a merített papírok durvaságára, amiket személy szerint imádok. Ez egyesíti a szépséget, eleganciát és letisztultságot szerintem.
Tudjátok jól, hogy bármi, ami pumpás adagolóval rendelkezik, az nálam előnyt élvez, így most is plusz pontot adnék erre. Higénikus és könnyű adagolás, nem borul ki a termék és magam tudom szabályozni a mennyiséget, mit is kérhetnék még? :)



Az állága nagyon folyékony, igazi szérum, könyen eloszlatható és nagyon gyorsan beszívódik. Amiért én a szérumokat jobban preferálom, az a tulajdonság, hogy semmilyen ragacsos érzetet nem hagynak maguk után.  Ez a termék is kiállta ezt a próbát, azonnal pihe puhává varázsolta a bőrömet. :)

Az illata nem túl kellemes, ami jó hír hiszen nincs benne plusz parfüm anyag. Leginkább a gyógynövényeket lehet érezni, de felkenés után pár perccel elillan ez az illat, így semmi gond nincs vele. :)


Felkenés után már pár perccel érzem, ahogy a hyaluron dolgozik, enyhén bizsergő, feszítő érzést, de ez egyáltalán nem kellemetlen. Nekem örömteli, mert ezáltal tudom, hogy történik valami, szépülök. Nagyjából fél óra alatt kisimultak teljesen a szemkörnyéki ráncaim és az erősebb ráncokat (csúnya haragudós és homlok ráncok) is enyhítette. Tehát gyorssegélyként minden randi előtt érdemes bevetni, kis optikai tuning, ami jár nekünk nőknek. :) Pár héten át, alkalomadtán használtam és az én nagyon érzékeny bőrömet sem irritálta, így bátran ajánlom. 





Összességében a fiatalos kinézet elérhetővé válik vele és rendszeres használatát is ajánlom minden bőrtípusnak. Viszlát ráncok miatti aggódás a randikon. :) Ha elfogy biztos újra vásárolom. :)
Pontok: 5/5

Ahonnan megrendelheted