2014. december 26., péntek

TÉLI TAG VIDEÓ

Eddig úgy néz ki az idei tél elmarad, nagy örömömre, ugyanis nagyon fázós vagyok. Persze szép a hóesés, de én meglennék nélküle. Ennek ellenére úgy döntöttem, hogy a téli Tag videót viszont elkészítem, miért is ne? :) Ha tetszettek a kérdések csináljátok Ti is meg, akár kommentben a bejegyzés alatt osszátok meg a válaszaitokat. :)
6 megjegyzés :

 1. Én nagyon szeretek síelni és korcsolyázni is, sajnos a síelésben 2010 óta nem volt részben, talán majd jövőre :) A téli sminkem szinte elképzelhetetlen élénk rúzs nélkül. A forralt bort jobban szeretem, mint a forró csokit, de ha meleg italról van szó, inkább teázom. Inkább szánkóznék, imádtam gyerekkoromban, amikor Apával és Tesómmal sötétedésig szánkóztunk, és olyan jó volt csuromvizesen hazaérni :) :) Sajnos azt vettem észre, hogy a mai gyerekek már nem szeretnek szánkózni ( jó, hát ugye most hó sincs), mert amikor pár éve leesett a hó, csak a párom és én szánkóztunk a domboldalon, de még most is bármikor szánkóznék, ha lenne hó :) :) Kedvenc téli filmem a Die hard :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedvenc filmed a Die Hard, nem vagy semmi. :) Most karácsonykor én az Elfújta a szél filmváltozatát néztem végül és a Jurassic park. :) Nemsokára esik a hó, sok hó, azt ígérik. :)

   Törlés
  2. Azért a Jurassic Park sem semmi karácsonykor :) :) Remélem, hogy lesz már egy kis hó, Veszprém mellett esett már :)

   Törlés
  3. Nem az de szeretem. Gyerekkorom nagy félelme volt, hogy megesz egy T-REX, amit ennek a filmnek köszönhetek. Nem sokat javított az a tény se rajta, hogy a 7. emeleten laktunk akkor és emeletes ágyam volt, pont szájra estem volna, vagyis így véltem. :D Amúgy szerintem terápiaként nézem már. :D Itt Nyíregyházán semmi hó nincs még.

   Törlés
 2. Great blog♥

  How about follow each other?
  I follow your blog. Waiting for you♥
  My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

  VálaszTörlés