2015. január 19., hétfő

5 kedvenc magyar blogom

Régóta terezem ezt a bejegyzést, de valahogy mindig elsikkadt a megszületése. Nemrég csatlakoztam Facebookon egy blogos csoporthoz, ahol házi feladatként kaptuk, hogy mutassuk meg az 5 kedvenc blogunkat, szóval ezért találkozhattatok mostanában annyi ilyen bejegyzéssel a többi bloggerinánál. :)
Mivel lesz ennek a bejegyzésnek még folytatása, így nem esek kétségbe, hiszen a másik listába még belekerül jó pár blog, amiket imádok. :)












1. The Very Style Blog

Szandrát nem kell szerintem senkinek bemutatni, aki kicsit is nézelődik a blogok között, az biztos bele fog futni az ő posztjaiba is. Imádom a videóit, nagyon sok jó terméket ajánlott már ezeken keresztül nekem, amik azóta is a kedvenceim. Stílusa nagyon természetes és kedves, a meleg szíve és kedvessége a képernyő is átsüt.

 Most, hogy kislánya született még inkább érdeklődve fordulok a blogja felé, hiszen ahogy idősödöm bennem is támadnak fel az anyai ösztönök. Végig izgultam vele a várandósságát, nem volt nap, hogy ne jutott volna az eszembe, remélem sok babás poszt is fog születni az ő tollából. :)






2. My Sweetest Heaven


Edinát először a Shopping királynők adásában láttam, amit jól megérdemelten meg is nyert (kicsit irigylem, hogy találkozott személyesen Márkkal). Akkoriban még nem hogy blogoláson nem törtem a fejem, de még a blogger kifejezés is ismeretlen volt a számomra. Azt viszont levontam, hogy egy hihetetlen jó stílussal megáldott leányzó, szerintem más lányra nem is emlékszem azokból a műsorokból. Be kell valljam a legtöbb magyar divat blogger öltözködése nem igazán nyeri el a tetszésemet, de Edina szettjei szinte egytől beleillenek az én stílusomba. :)



3. Oh My Brush

Amikor felfedeztem a Memeboxot, akkoriban elkezdtem keresgélni magyar véleményeket a koreai szépségápolási termékekről és így bukkantam erre a fantasztikus blogra. Viktória  a részletes terméktesztjeinek köszönhetően sok fölösleges pénzkidobástól óvott meg. Azért is érdekes tőle olvasni, mert Hollandiában él, így kicsit más hatások érik nap, mint nap mint minket, más szépségápolási termékekkel találkozik. Szeretem a személyesebb hangvételű bejegyzéseit, a kedvencem egy Hollandia Magyarország összehasonlító posztja volt.


4. Breakfast at Fruh


Ismét egy leányzó, akit mindenki ismer blog berkekben és ez nem véletlen, mivel nagyon tehetséges.  Fruzsival személyesen is találkoztunk már sajtótájékoztatón és meg kell mondjam az a báj és vidámság, ami a videóit lengi körbe, az élőben még erősebb. Ennek a fiatal leányzónak a Youtube csatornája garantáltan mindenkit a monitor elé szegez. :)




5. Lolly Make Up and Beauty Blog

A legtöbb szépségápolási újdonságot tőle tudhatjuk meg, rendszeresen bemutatja a szezonban megjelenő legújabb termékeket. Nagyon szeretem, hogy aktuális és dinamikus a blog, hiszen szinte naponta valami bejegyzést olvashatok Nála. :)




















+1 Herceg Hajnalka


Neki nem hiszem, hogy van írott blogja, viszont Youtubeon zseniális videókat láthatunk tőle. A nyugodt, kedves hangneme engem minden stresszes nap után felölt, olyan mintha egy barátnő mesélne neked a szerzeményeiről, a tapasztalatairól. Mindenképp lesd meg a videóit. :)




Nektek melyek a kedvenc blogjaitok? Ajánljatok Nekem még párat! :)