2015. január 18., vasárnap

Kívánságlista 2015

Régebben sokkal több kívánságlistát állítottam össze. Mióta blogot írok, már ritkábban ülök neki ilyesminek, mert vég elláthatatlan álmom van. A télapó listája az enyémhez képest rövid cetli... Na, de mára könnyed bejegyzést szerettem volna, így nekiültem és összeszedtem azokat a darabokat amikre leginkább szükségem van. Persze néhány kevésbé fontos, de annál inkább szívdobogtató példány is felíródott ide.



Hunter gumicsizma



Jó bevallom nem létszükséglet, de három éve legalább nagy vágyam  ez a matt piros darab és egyszer az enyém lesz. Terveim szerint, ha újra munkába állok első fizumat (egy részét) erre verem el. :)

Szövetkabát

Ugyan van pár kabátom, de nagyon szeretnék végre egy világosabbat is. Amolyan ünneplő lenne, hiszen vonatozáshoz nyilván nem merném felvenni. Egy bézs, vagy vajszínű lenne az, amit mindennel kombinálhatnék, de bevallom bármilyen pasztell árnyalatú nagy boldogsággal töltene el.


Bunda

A szövetkabátnál is jobban vágyok egy bundára. Igazából réges-rég belezúgtam ezekbe a szőrös darabokba, a Majdnem híres című filmben láttam elég ilyet, hogy mindenképp akarjam. :) Világos színűre gondoltam, ami az elegáns ruhákhoz is passzol később, ha már kimegy a divatból a sok szőr. :)

Tüllszoknya

18 évesen volt nagy mániám, hogy legyen egy színes tüllszoknyám. Természetesen elvetemült öltözékeimmel  együtt viseltem volna és nagyon punk hatást keltve vonulhattam volna az utcán. Szerencsére ezen ambícióm nem valósult meg, de a tüllszoknya utáni vágyam azóta is megmaradt. Most egy letisztult fehér a szívem vágya, midi fazonban. :) Ebayen láttam már, de nem mertem megrendelni, van valaki aki már rendelt onnan pont ilyen szoknyát?

Nude magassarkú

Van ugyan egy kerek orrú, lakk nude magassarkúm, de egy hegyesorrú matt darabot is illene már beszereznem. Ugye, hogy igazam van lányok? Ebből sosem elég. :)

Érdekes fazonú szandál

A nyitott szandálokat imádom nyáron, annak ellenére, hogy véresre törnek. Egy ilyen angyalszárnyút, vagy esetleg szegecses sokpántút mindenképp szeretnék a melegebb évszakokra.


Farmering

Szégyen, gyalázat, de még nincs farmer ingem. Eddig nem találtam meg azt az árnyalatot, fazont, ami levett volna a lábamról. A turikban sokszor akadt már a kezembe ez a ruhadarab, de mindig túl nagy volt, hogy lecsapjak rá, a boltokban az ár pedig elrettentett. Viszont idén akkor is beszerzek egy ilyen basics darabot!



MAC matt rúzs

Nos a matt rúzsok mindenkinek jól állnak. Amikor beszereztem az első ilyen  példányomat, tudtam, hogy az újabb MAC termékem az ikonikus rúzsa lesz. Nem tudom mikor engedhetem meg magamnak, de remélem még ebben az évben egy szép vörös árnyalattal gazdagodom, vagy esetleg marsala bordóval. :)

Bomb és Lush

Mindkét márka nagyon birizgálja a fantáziámat, főleg a fürdő bomba vonal, mivel még nem próbáltam. Idén mindenképp beszerzek pár darabot ezekből és lehet új mániát hívok életre. :) Bombát ide, fürdőbombát!! :)

Sleek Vintage Romance

Két Sleek palettám van, mindkettő szuper minőségről biztosított, így nem kérdés, hogy a paletta gyűjteményemben lesz még nem egy ebből a márkából. A Vintage Romance-nak nem csak a neve áll közel hozzám, de ezek a színek egytől egyig jól állnának, szóval a listám  élén szerepel.

Makeup Revolution Iconic 3

Az Urban Decay Naked 2 palettám megvétele után azt hittem nem kell nekem több föld színű szemhéjfesték. Nos két hónapra rá mégis beneveztem egy hamis Naked palettára és mostanra eljutottam oda, hogy szeretném a hármas számút is. Ezek a rózsaszín árnyalatok ugyan nem teljesen a komfort zónámba esőek, de mivel idősödöm, lassan a rózsaszínes tónusok irányába is ideje lesz nézelődnöm. Meg persze lenyűgözőek ezek az árnyalatok bevallom férfiasan. :) A Revolution dupeja elég meggyőző, így erre fog esni a választásom, hogy megnézzem, hogy is mutatnak rajtam ezek a színek. 


Szép ágyneműhuzatok

Nem tudom miért, de nálam valahogy szakadnak szét az ágyneműhuzatok. Hihetetlen bosszantó dolog, így muszáj leszek pár új minőségi darabot beszerezni. Az IKEA pár darabja igencsak megtetszett. Emellett egy szép ágytakarót is szeretnék varratni majd magamnak/magunknak. :) Ja és pár díszpárna, mert abból sosem elég. :)

Egy elég reális lista állt össze a végére, persze biztos idén se szerzek be mindent erről, de legalább nem milliós tételek soroltam fel. Ugye, hogy egy hős vagyok? :) 

Mit szóltok a listámhoz? Ti mire vágytok idén?