2015. január 27., kedd

Marsala egy kis lila fénnyel- OPI körömlakk TESZT

Ismét egy OPI lakkal ismerkedtem meg, most egy bordó árnyalathoz volt szerencsém. Az előző csalódásom reméltem, hogy elsöpri ez a darab, hiszen ez mégis csak egy sötétebb árnyalat, az ilyenek már jól fednek más márkáknál.





Az üvege nagyon tetszik, nagyon kézre álló és jó nagy űrtartalmú, ami számomra megnyerő, hiszen lassabban is szárd be a terebélyesebb mennyiségű körömlakk. 













Ennek már az illata nem olyan erős, de én még mindig érzem az enyhe higítósabb mellékzöngét benne, ami nem  szívem csücske. 
















Ecsete egyenesre vágott vékonyabb verzió, de ennek ellenére könnyű vele dolgozni. Vékonyan egyenletesen lehet eloszlatni a folyós, híg lakkot. 



Egy rétegben nem fed, két rétegben sem vagyok elégedett a fedésével, hárommal lett elegendő, bár a köröm és az ujj találkozásának vonalát így sem tudta teljesen elfedni, ami számomra zavaró. 





Száradása hosszabb, mint kedvenc márkámnál a Moyránál. Nálam az is negatívum, hogy nem kap a köröm vastagságot a lakkozástól, de tudom, hogy ez valakinél előnyt jelent. Én szeretem, ha a körömlakk pluszban szilárdítja a könnyen hajló körmeimet, így megvédi a letöréstől. 









A képek nem túl jók, mert az OPI lakkok hihetetlen szépen csillognak, amit az én fényképezőm képtelen visszaadni és lefotózni. Tényleg leírhatatlanul szép a fénye, szerintem ez a hatás, ami elbűvöli a nőket.
Színe marsala bordóhoz áll legközelebb, ami az év árnyalata, de egyes fényviszonyok mellett van egy lilás fénye, mellékzöngéje. 














Tartóssága nem volt rossz ennek az árnyalatnak, 4 napig tökéletes állapotban megmaradt a körmömön, pici kopás jelentkezett csak a köröm végeken és a fénye csorbult. Lemosni se volt nehéz, pedig az élénk lakkoknál néha ez küzdelem.










Összességében még mindig nem varázsolt el az OPI, a fedése nekem nagyon kevés (bár ez jobb már, mint a nude volt), ráadásul tovább szárad, mint ami nekem kényelmes lenne. A fénye, viszont gyönyörű. Kövezzetek meg, de szerintem akkor is nagyobb a hisztéria körülötte, mint a tényleges tudás. Ár/érték arányban nem éri meg.
Pontok: 5/3

Előző OPI teszt: ITT