2015. január 21., szerda

Pár női kütyü- Kívánságlista

Mostani kívánságlistám főszereplői azok az elektromos eszközök, amik segítségünkre annak a szépségápolásban. Ugyebár a hajunk formázásánál, szőrtelenítésnél és már arctisztításnál is jelen annak az elektromos, agy elemes kütyük. Az egyik kedvenc magyar webshopom oldalán, az Iparfümériánál nézelődtem és bukkantam ezekre a termékekre. 





Nagyon régóta halasztgatom az ilyen alap eszközök megvásárlását, de annyit hajtottam, hogy karácsonyra Botond meglepett egy epillátorral. Annyira égbekiáltó különbség volt a régi és eközött, hogy elhatároztam frissítem a gépállományomat és nem szadizok a testemen az elavult eszközökkel. Mindezt persze nem azonnal, mert az egy kis vagyon lenne, de most megmutatom mik annak a listámon. :)

Ugyan van egy kis hajszárítóm, de az csupán szükség megoldás volt, amikor a másik elhalálozott. Persze azóta se vettem a kis utazó hajszárítónál jobbat, így ideje lenne beneveznem egy komolyabbra. Ez a leopárd mintás nagyon a kedvemre való. Az ára se olyan vészes 8190 Forint az Iparfümériánál.



Tudjátok göndör a hajam és amióta megbarátkoztam vele, azóta nem láttam szükségét hajvasalónak. Viszont, amióta láttam (évekkel ezelőtt), hogy lehet vele szép hullámokat is varázsolni, azóta vágyom egyre. Ez a szuper krokodil mintás a tokkal együtt, megvett kilóra. :) 
Ennek elég borsos az ára, de ha egyszer égre rászánom magam, hogy beruházzak egy hajvasalóra, akkor csakis minőségi darab jöhet szóba. 

 Innen rendelhetitek meg.





Hajsütővasam sincs. Igen, a Marsról jöttem! Valahogy nem csigáztak fel ezek a termékek, viszont most pár csigába igencsak rendezném a hajam. :) Ezzel a BaByliss szépséggel szerintem jó barátok lennénk. Iparfümériánál 10890 Ft-ért megrendelhető.

Epillátor és arctisztító egyben. Ugyan Nekem nincs szükségem most epillátorra, de mégis megmutatom ezt az eszközt, mivel nem is olyan drága, ha azt esszük, hogy két nagyon fontos funkciót is ellát. 23420 Forintért szerintem teljesen megéri. Annó én Ebayről rendeltem egy elemes, forgós arctisztítót, ami meggyőzött róla, hogy ez a legjobb módja a bőr tisztításnak és a radírozásnak. Pár hónap használat után, pedig biztos vagyok benne, hogy egy drágább, jobb minőségű eszközt kell beszereznem. A képen látott Braun szépséget INNEN rendelhetitek meg. Én az arcepillátor és arctisztító kombóra gyűjtök, de annak az ára botrányos, így inkább meg se mutatom a mostani listában, de egy olyat biztos egyszer beszerzek. :)

Ti milyen kütyüket használtok? Szerintetek mik az elengedhetetlen szempontok ezeknél? Mit tanácsoltok mi alapján válasszuk ki a tökéletes hajvasalót és hajsütővasat?