2015. január 17., szombat

Takaró alatt-OUTFIT

Anyukám poncsóját már évek óta szívesen viselem, viszont amióta beköszöntött ez a trend már nem néznek benne furcsának. Legújabb darabomat mutatom meg Nektek, amit indián jellegű motívumok díszítenek.



Ennek a poncho vásárlásnak története van. Sose vettem még semmit a Springfieldben, csupán Botond érdeklődött ezután az üzlet után, így néha betévedtünk. Egyik ilyen alkalommal láttam meg ezt a ruhadarabot és persze azonnal megdobbant a szívem, de 10000 Forintot sajnáltam érte. Karácsony utáni leárazásnál már 6 ezer Ft-ot megért, így Botondtól megkaptam.


 Mivel vékonyabb az anyaga, így minden évszakban viselhetem, a hűvösebb nyárestéktől az enyhébb téli napokon át. Abszolút kabátbarát, hiszen lazán befér még a szűkebb fazonú szövetkabátjaim alá is.

Nem akartam elvonni a domináns ruhadarabról a figyelmet, így egy egyszerű fekete felsőt vettem alá és egy bőr rövidnadrágot, hogy a vagány hatást erősítsem. 


 A poncsó mintája és a színösszeállítása elmondhatatlanul tetszik, a bordó, szürke, barna és a mélykék ezen kombinációja nagyon mutatós. A belső oldala pont az ellentéte, így kifordítva is simán viselheti az ember.

Övvel viselve nagyon játékos és jól kiemeli a derék vonalamat, önmagában is öltöztet. Én egy vékony fonott övet választottam hozzá, ami nem vonja el a figyelmet a ruhadarabról.


 A csizma egy régi darab, egy olasz bőrből készült lábbeli, amit hímzések díszítenek. A kopásának köszönhetően nagyon rusztikus és jól mutat szerintem a poncsóval.






















A borítéktáska méreténél fogva nagyon praktikus darab, a szegecsek pedig vagánnyá és feltűnővé teszik. 




















A bizsukkal itt bánhattam volna gazdagabban is akár, de most nem tettem. Egy bronz tollas nyaklánc szerintem elegendő volt a rohanós hétköznaphoz. Pár karpereccel fel lehet még a hasonló szetteket dobni.



















 Smink:
A legújabb trendnek megfelelően kevesebb kontúrozást használtam, de meg kell állapítanom, hogy nem fogok túl sokszor ennek a divatnak az oltárán áldozni. :)

Alapozó: Alverde
Bronzer: Alverde

Szemöldök: Essence
Szemhéjtus: MAC
Szempillaspirál: Essence
Homlokránc: túlzott napsugárzás :)


















OUTFIT
Poncho: Springfield
Csizma: Olasz bőr
Felső: New Yorker
Rövid nadrág: Vera Moda
Harisnya: F&F
Táska: Háda

Osszátok meg a véleményeteket kommentben. :) Hogy tetszett a szett? hogy álltok a poncsókkal?