2015. január 29., csütörtök

Ziaja micellás víz érzékeny bőrre TESZT

A micellás vizek megváltoztatták az életemet. Ez nem vicc, amióta felfedeztem őket, azóta mosom le a sminkem minden nap, sőt azóta kezdődött az igazi arcápolási rutin kialakítása. Mára már az esti arctisztítás egyfajta szertartás, ami kikapcsol. Folyamatosan keresem a legjobbat ezek közül a micelláris folyadékok közül, és ismertek az ár/érték arány is döntő számomra. A Ziaja márka eddig minden terméke óriási szerelem volt a számomra, így már jó ideje szerettem volna magaménak tudni ezt a Sensitive micellás oldatot és végül egy Dm-ben találtam meg. 


Amit a márka ígér:
Érzékeny bőrre. Gyengéden távolítja el a make-up-ot. Hatékonyan tisztítja a bőrt. Lágyítja az epidermiszt.

Csak szükséges összetevőket tartalmazó formulával.
bőrsemleges pH
parabén-, alkohol-, parfümmentes
Aktív összetevők: allantoin, B5 provitamin
Bőrgyógyászatilag és allergológiailag tesztelt

Használat: Vattakorong segítségével vigye fel az arcra és a nyakra. Ne mossa le. Használja reggel és este. Kontakt lencsét viselők számára is ajánlott.

A ZIAJA termékek a legjobb minőségű, természetes összetevőket tartalmaznak, a legújabb technológia alapján készülnek, allergiatesztjei a gdanski Orvosi Akadémia Bőrgyógyászati Klinikáján (Dermatology Clinic of the Gdansk Medical Academy), egyéb lengyelországi klinikákon és külföldön zajlanak, formuláit nem tesztelik állatokon, megfelelő PH egyensúlyúak.

TESZT

Csomagolása kézre álló, kékes áttetsző flakon. A fehér kupak  halvány kék üveggel tisztaságot sugall, ami egyből bizalom gerjesztően hatott rám.













Nem tartalmaz alkoholt, parabént és parfümöt, tehát a nevéhez hűen sensitive. Színtelen, szagtalan folyadék, tehát első benyomásaim szuperek voltak róla. Az adagolója megfelelő mennyiségben juttatja a vattára a micellás folyadékot, de vigyázni kell, hogy az amúgy kicsit puhább műanyagból készült flakont ne nyomjuk meg, mert akkor túlzásba eshetünk a mennyiséggel. 







Sminklemosásra használom előszeretettel a micellás vizeket, így nálam ez a fő szempont, hogy eltávolítja e megfelelően a festéket. Az alapozóval elég jól boldogult, de egyel több vattára volt szükség, hogy maradéktalanul eltávolítsa. A szempilla spirállal (nem vízálló) viszont meggyűlt a baja, nagyon nehezen oldotta fel (ráteszem a micelláris folyadékkal átitatott vattát a szememre és nem dörzsölöm eleinte, hagyom hogy oldja) és dörzsölgetés után szedte le csak a felét.



A vízálló szemfestékkel és szempilla spirállal pedig sajnos nem tudott megbirkózni, inkább csak elmaszatolta, nem zárta a festéket magába.

Aki csak arctisztításra használja, annak megfelelő lesz, mert szépen leszedi a szennyeződéseket az arcról és eltávolítja a faggyú réteget is, emellett nyugtatja a bőrt. A no make-up napokon fogom elhasználni esti és reggeli arctisztításhoz.






Összességében nem vett le a lábamról, az általam elvárt funkciót (sminklemosás) nem látta el. Pozitívuma, hogy olcsó, az allergiára hajlamos bőrömet nem irritálta és a szemem se csípte, valamint sima bőrtisztításra alkalmas. Elhasználom, de biztos nem vásárolom újra, pedig annyira szeretem a Ziaja termékeket, de ez nem sikerült sajnos tökéletesre. 








Pontok: 5/3

Ahonnan megrendelheted

1095 Ft

További micellás vizekről ITT és ITT olvashattok.


Ti próbáltátok már a Ziaja micellás vizét? Melyik a kedvenc micellás vizetek?