2015. február 17., kedd

Éjkék és marsala OUTFIT

Én már alig várom a tavaszt, ám még ma is elég hidegben kellett vacognom a buszra várva. Ezért még maradok a télies szetteknél és remélhetőleg ezzel zárom a hideg évszakot. 


A szett a bőr és a szőrme találkozására épült. az éj kéket és az idei trend színt házasítottam, a marsalát. Ez a két szín bukkan fel alapvetően a szettben, feketével összekötve, valamint hangsúlyos kiegészítőkkel párosítva. 




















A bunda egy vintage darab, ami nagymamám szekrényéből került elő és a birtokomba szállt. Mostanában ismét kultuszuk lett a szőrméknek, nagy örömömre a stílus kifejezőivé léptek elő és elfoglalták újra a trónjukat.

















Nem kell félnünk a színes bundáktól sem, hiszen ezek nem olcsó hatást keltenek, hanem kellemes feltűnést kölcsönöznek a gazdájuknak.







Azt szeretem még ebben a kabátban, hogy teljesen begombolva maguk a gombjai a stílusos részletek rajta.




















A bőrhatású bordó szoknya jól kiegészíti és kontrasztba hozza a szettben szereplő bundát. Enyhe feszültség jellemzi ezt az összeállítást, így a táska választásnál figyeltem, hogy színben harmonizáljon a kabáttal. A visszaköszönő árnyalat kellemessé és kifinomultá varázsolja az összképet.




















Hogy ne legyen mellbevágó az outfit, hiszen ezt hétköznapokon viselem, csak fekete alap darabokat vettem fel hozzá. Az öv és a fekete felső nem vonja el a figyelmet a feltűnő részletekről, így a kiegészítőknek is ad teret. 



Fekete harisnya és magassarkú bokacsizma a stílusos nők alap darabjai és még a begombolt bundával is kecsességet ad az összeállításnak.






Az A vonalú szoknya minden vékonyabb derekú, körte formába tartozó nőnek előnyös, hiszen a combokat és a feneket elrejti és kiemeli derék vonalat. Ez a midi fazon nekem még mindig a szívem csücske, mivel nagyon nőies elegáns és a bőrhatású anyaggal kontrasztossá válik, egyfajta bohém eleganciát sugall.



Kiegészítőnek egy nagy hangsúlyos nyakláncot választottam, amiben kék és zöld kövek, valamint gyöngyök is szerepelnek. Végre azt a kort éljük, amikor már nincsenek vaskalapos szabályok és lazán felvehetjük a kéket a zölddel, vagy a pirosat a pinkkel. Hétköznapokon is királynős nyakláncban vonulhatunk és nem közönséges a bunda a szőrmével. Mi diktálhatjuk a trendet a saját stílusunkkal.

Másik kiegészítő pedig egy bőr karkötő, amit a Hermés márka ihletett, oly annyira, hogy koppintásait már mindenhol lehet kapni, ezt Ebayről rendeltem pár száz forintért, mert annyira az én stílusom. Sokaknak ez így már túl sok kiegészítő és a kevesebb több elvre hivatkoznának, de nekem néha kell ez a fajta csillogás egy fárasztó napon.





A táskában azt szeretem a leginkább, hogy hatalmas egyterű belső résszel rendelkezik, így maximálisan megfelel iskolába, vagy egy bevásárlós naphoz is. Manapság szerencsére a praktikum fontosabb a táskák vonalán, így nyugodtan választhatunk olyat, amibe még a bazilika is belefér.
A táska stílusa a Celine márkáéra emlékeztet, ami nagyon tetszik.




















Smink:
Alapozó: Alverde
Szemöldök: Essence szemöldök szett

Szemhéjtus: Manhattan DIP
Szempillaspirál: Maybelline
Köröm: Rimmel



















Szett:


Bunda: Vintage
Szoknya és az öv:  Blue Rags divatáru Debrecenben

Táska: Blue Rags divatáru Debrcenben
Harisnya: H&M
Cipő: H&M
Karkötő és nyaklánc: Ebay


Mit szóltok a szetthez?