2015. február 28., szombat

Elrejtett kincsek Nyíregyháza szívében+HAUL

Nemrég Nyíregyház belvárosában jártam egy frekventált helyen lévő ékszerüzletben, ami mégis kiesik a köztudatból, pedig annyi kincset rejt. Gyönyörű és hatalmas bizsu választék van ebben a kis "ékszerdobozban", egy órát is rá kellett szánnom, hogy nagyjából végignézzem a kínálatot, ezt fogom most megmutatni Nektek.

A nyíregyházi Lucia Mondi üzletbe belépve minden oldalról szebbnél szebb csillogó ékszerek fogadnak bennünket, egy szarka is zavarba jönne tőle. :) Hogy könnyebb legyen befogadnunk és tájékozódnunk a gyönyörű bizsuk között szín szerint vannak rendezve a nyakláncok, nyakékek, karkötők, gyűrűk és egyéb kiegészítők.

















Mindenféle stílusban találhatunk csodás darabokat, amik szuperül feldobják a hétköznapi, vagy az elegáns szettjeinket, sőt még a menyasszonyok is találnak számukra megfelelő kiegészítőket a nagy napra, nemsokára erről is fogok írni, hogy innen miket válogatnék a menyasszonyi ruhákhoz. 



A nyakláncok, karkötők, fülbevalók és gyűrűk mellett rengeteg hajcsat, hajgumi is található a boltban. Emellett övek, kendők és sálak egész garmadája várja a leendő gazdáját, sőt még olvasószemüveget is találhatunk magunknak. A legdivatosabb daraboktól a klasszikusig mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet, hogy azt a bizonyos pontot rátegyük az összeállításunk i-jére.

















Nemrégiben a Swarovski bemutatta új megoldású ékszereit, amik lényege, hogy egy vékony hálóban ragyognak a briliáns csiszolású köveik, nos ennek a mására ebben az üzletben lecsaphatunk. Ezek az ékszerek akár a hétköznapokban, de egy elegáns eseményen is biztos oda fogják vonzani a tekintetekkel, mivel csak úgy szórják a fényt, mintha csupa gyémánt ragyogna rajtunk. :)



Eddig csak arról áradoztam, hogy milyen szépek az észerek, milyen nagy a választék, nos most egy nagyon lényeges dolgot is megemlítek, OLCSÓ! Végre egy olyan üzlet, ahol bátran szerelembe eshetek (többször is!), mert nem hagyom ott ingem-gatyám. Nyilván vannak ékszerek, amik drágábbak, viszont nagy általánosságban olcsóbbak, mint bármely más bizsu boltban, így megéri itt körülnézni a Nyíregyháziaknak. :) A minőségük is jó, régebben is vásároltam már itt darabokat, amik azóta is szuperül szolgálnak.



Fontos minden boltban, üzletben, hogy milyen is a kiszolgálás. Itt egy nagyon kedves eladólány készségesen segít a választásban, de ha csak hosszan nézelődnétek, akkor se fogjátok fusztráltan érezni magatokat, bátran ráérősen válogathattok. A srácok is biztos találnak a barátnőknek egy-egy remekbe szabott ékszert ajándékba, így fiúk Nektek is érdemes benézni, jobb ötlet itt vásárolni, mint hízlaló bonbonokkal elárasztani a kedevesteket!




És akkor még egy tippet adok a pasztell mellett a tavaszi nyári szezon egyik kedvenc színe lesz ismét a sárga, amit azért is szerethetünk annyira mert a szépen lebarnult bőrünket kiemeli. Nem ment még ki a divatból a nagy statement nyaklánc sem, legyen feltűnő és akár határozza meg ez a ruhát. Sokszor választok kiegészítőhöz ruhadarabokat, így biztos nem viszem túlzásba az ékszerek mennyiségét, viszont stílusos és feltűnő tudok lenni.










A nagy fülbevalók is mutatósak önmagukban, de egy estélyen akár szettben is megállják a helyüket, itt garantáltan megtalálhatjátok az ízléseteknek megfelelő darabot. A legjobb ebben a helyben nyíregyi leányzók, hogy nem nem messze van tőle (az út túl oldalán) a kilós Háda, így turizás után egyből válogathattok a zsákmányokhoz megfelelő kiegészítőket. A Korzó is csak egy pár méterre van, így tökéletes befejezése minden vásárlásnak, ha felkeresitek ezt az üzletet is. :) És két hetente új árú érkezik, így mindig van izgalmas felfedezni való itt. :)


Hol találjátok?

 Nyíregyháza Vay Ádám krt. 1. (A piros ház alatt.)
Facebookon: ITT

És most megmutatom pár képben miket zsákmányoltam:



Nem tudtam kihagyni, hogy ezt a csillogó-villogó rosegoldra emlékeztető színű karkötőt ne tudjam a magaménak és 800 Ft körüli összegbe került csak. Egy kis feketével szuperül mutat, de a farmeros laza összeállításokat is feldobja.
















Tudjátok, hogy imádom a statement nyakékeket és a menta színt, mintha nekem készítették volna ezt az ékszert. Ez volt a legdrágább darab szinte az üzletben, de ez is csak 3735 Forintba került, míg a legtöbb webshopban jóval drágább lett volna. Millió outfit verzióban el tudom képzelni magamon, csipkés fehér ruhával, farmeringgel, pasztell színű felsőkkel...













Igen nem veszett még ki belőlem a Rock'N'Roll és a szegecsek iránti vonzalmam se lesz soha a múlté. Ez a darab nagyon különleges, ilyet még sehol sem láttam és bűn lett volna otthagyni 435 Forintért, egy kávézás többe kerül. :)

















Egyre jobban kapok rá a nagy fülbevalókra és ez a darab elég feltűnő, de mégis finom, letisztult stílusú. Imádom a mattabb fehér és az opálos kövek játékosságát együtt. 1335 Ft-ba kerül és sok más színben is megtalálható a Lucia Mondi divatékszer üzletben.

Mit szóltok, melyik zsákmányom tetszik a legjobban Nektek? Hogy tetszik ez az ékszerüzlet?