2015. február 19., csütörtök

Estélyi nem csak báli szezonra


Ugyan a báli szezon végén járunk, de nemsokára elérkezik az esküvők ideje, így mutatok Nektek néhány báli és alkalmi ruhát, estélyit. Úgy gondoltam nem csak rajtam nézzétek meg ezeket a csodás ruhakölteményeket, hanem az egyik barátnőm is magára öltött párat, egy délutánra királynővé váltunk.

















Az Elite szalonról olvashattatok már, náluk próbáltam menyasszonyi ruhákat az esküvő kiállítás után, menyasszonynak kiadva magam. Ezután meghívtak, hogy álruha nélkül is belebújhassak gyönyörű ruhákba. Ebből az élményből nem akartam kihagyni a barátnőmet (szívem szerint minden barátnőt vittem volna magammal), így szerintem még színesebb lett a bejegyzés. Teljesen különböző karakterek vagyunk, mind testalkatban, mind színekben ez szerintem feldobja a posztot és a hangulatunk is felszabadultabb volt a próba közben. :)














Ugyanazzal a szeretettel fogadtak a szalonban a lányok, rengeteget nevettünk, viccelődtünk egymással. Ismét megtörtént a csoda, pár perc után úgy éreztem itt magam, mintha ezer éves barátnőkkel próbálnék. Tudni kell rólam, hogy eléggé szégyellős tudok lenni, bár ez kívül nem látszik, de mindig nehezen viseltem, ha nők néznek,látnak öltözködés közben (hiszen a nők a legkritikusabbak egymással, pedig senkit sem iparművész tervezett). Itt percek alatt elfelejtettem ezt a beidegződést és könnyedén csusszantam egyik ruhából a másikba. Az estélyi ruhákat se mindig egyszerű magunkra ölteni, így megint hatalmas segítség volt, hogy a lányok ilyen profik és gyakorlottak az öltöztetésben. Nem egy zseniális ruhát ők választották ki Nekünk és a végén konstatáltuk, hogy Nekik sokkal jobb szemük van testalkatunk korrigálásához és kiemeléséhez. Köszönöm ez úton is a kedvességüket és a lehetőséget és a tulajdonosnak, hogy lehetővé tette azt, ami minden lány álma!



Türkiz tündöklés

Az első ruha egy gyönyörű türkiz darab, hajtott részletekkel és a mellrészen csodás gyöngyös díszítéssel. Nem hittem volna, hogy ez a fazon jól fog állni, talán ez lepett meg leginkább. A hajtások olyan szuperül fekszenek a derék vonalra, hogy egyáltalán nem erősítenek és csodás esést adnak a szoknyának. Jól látszik, hogy hosszú a ruha rám, ezért nem jó törpének lenni, természetesen, ha kikölcsönözném hozzám igazítanák a hosszt. :)
A türkiz kék mindig az egyik kedvenc színem volt, a tengert idézi és gyerekkori álmaimban a boldogság kék madarát ilyen árnyalatban képzeltem el.
A dekoltázsra irányítja a figyelmet a gyöngyös részlet, amiben az Ezeregy éjszaka meséi elevenednek meg,  ráadásul olyan rafináltak a hajtások, hogy optikailag növelnek. És ki ne szeretne nagyobb mellet láttatni alkalmakkor? :)


Arany álom

Bemutatom a gyönyörű barátnémat, Barbit, akin szerintem ez a ruha volt a legfantasztikusabb. Hasonló szabású, mint az előző, a szoknya része viszont szépen felsliccelt, így könnyű benne mozogni és meg lehet villantani a lábunkat, emlékezzünk Angelina Jolie egyik hasonló láb prezentációjára. :)

Az aranysárga szín remekül kiemeli Barbi csodás bőrszínét és még ragyogóbbá teszi az arcát. A mellrésze ennek a ruhának is rafinált, a hajtások remekül növelnek optikailag és a mély kivágása izgalmas dekoltázshangsúlyos, de nem közönséges, egyszerűen telitalálat.

Engem a stasszos és hajtott mellrész az antik görög ruhákra emlékeztet. Remekül kiemeli a derék részt is a szabással.

 A hátulja a leggyönyörűbb az aranyló ruhának, a pántok rafináltsága és a strasszok csillogása garantáltan minden szemet odakap és Barbi tökéletes alakjának köszönhetően rabul is ejt.

Ez az a darab, ami semmilyen ékszert nem kér, hiszen önmagában is elég ragyogást ad a viselőjének.




Pink Barbie

Hogy állok a pink és rózsaszín ruhákhoz? Nos eddig hadilábon álldogáltam, sosem választottam volna magamtól. EDDIG!

 Amikor felvettem meglepődtem mennyire más is ebben a ruhában  tükörképem, mit is gondolnék erről a lányról. Kicsit Barbie babás hangulat kapott el, de ez lehet annak köszönhető, hogy gyerekkorom egyik babájának nagyon hasonló volt az egyik rucija.

A ruhát az átlós hajtások teszik izgalmassá, valamint a mellrész virágos, rózsás fodrai. Ez is jó kis optikai tuninggal látja el az ember lányát, oké Scarlett O'Harának nem lenne szüksége eféle kis csalásra, de nekem azért lássuk be jól jön. :)

Nagyon szépen nyújt és karcsúsít is ez a ruha, amit minél többet nézek, annál inkább belopja magát a szívembe. 






Pink Lady

Egy elegáns és mutatós pink ruhát Barbi is felöltött. Hasonló a szabása ennek is, mint az előzőnek, a mellrész megoldása más, illetve ez pántos. A pántos ruhák valamivel kényelmesebbek, ha egész éjszaka táncolni szeretnénk, hiszen nem kell aggódnunk, hogy lejjebb csúszik a mellünknél.

Nagyon tetszik a vékony csillogó sáv, ami flittereknek köszönhetően ragyog, imádom a flittereket! 


A ruha hajtásai a derékvonal irányába húznak, így erős derékhangsúlyt kap ez a csodás darab. Az esése pedig ettől még szebb és elegánsabb lesz.




Hercegnős álom

Igazi királylányos ruhaköltemény landolt Barbin, már sárgulok az irigységtől, hogy én nem próbáltam. A Disney hercegnők sírva könyörögnének a szalon címért, ha látnák ezt a ruhát! Ha valami alkalomra mennék, vagy koszorúslány lehetnék, biztos ezt választanám, de még menyecske ruhaként, sőt esküvőiként is el tudnám képzelni. Mi az hogy, eszméletlen lenne!

Elöl rövid, habos ruha csodás derék hangsúllyal vonja magára a figyelmet, hátul a hosszú rész teszi pedig igazán hercegnős. A szuper tűzéseknek és a rengeteg tüllnek köszönhetően remek tartása van, mégis kényelmes viselet. Egy nyári alkalommal ebbe kellemesebb lehet lenni, mint egy nagy szoknyás verzióban.

Nagyon tetszik, hogy elöl túl lóg a tüll, ettől még légiesebb hatást kap az egész szett. A fodrok, tűzések néhol csillogó strasszos varrásokkal díszítettek és egy pink öv teszi a habot a tortára.

A pánt nélküli mellrésznek kagylóra emlékeztető hajtása ismét kiemeli a dekoltázst. Ez a ruha egyszerre szűzies, kislányos és dögös is. TÖKÉLETES!





Rafinált báj






Királylányos ruhából nekem is kijutott szerencsére. Imádtam ezt a halvány rózsaszín, csillogó kövekkel díszített darabot. A strasszoktól olyan finom eleganciát kap a ruha, a felső rész merevítői úgy vannak belevarrva, hogy ékesítik a ruhát és ezzel nagyon trendivé és modernné teszik. A szoknya tetejét egy réteg tüll fedi ez levegőssé és könnyeddé varázsolja a hangulatát. A tüll elöl megtűzött több helyen és a szoknya egyik oldalán egy gyönyörű virágra emlékeztető rátét bájos felhangot ad neki. 



















Hátul hosszú, kicsit uszályos rész gyönyörűen mutat minden elegáns alkalommal.



A felső rész hátul fűzős és szexi, valamint a régi korokat idézi nekem minden megkötős fűző megoldás. Miért nem ebben a korban születtem? 




Tüneményes tündér





 Ahogy látom a rózsaszín ruhák voltak a favoritok, ismét egy ilyen csodás darabot láthattok Barbin. Nem ecsetelem mennyire jól áll Neki ez is, hiszen a képek magukért beszélnek.

A mellrész nem túl hangsúlyos, de csipke rátét azért feldobja valamint pici virág részletek. A ruha anyagából készült virágok remekül kiegészítik, a rózsa csipkemintáit.

A szoknya kapja jobban magára a tekintetet, aminek modernebb hatása van. Elöl rövidebb és hátul hosszabb, de mindkét része a mini vonalat hozza, vagyis kisestélyinek, menyecske-, koszorúslány ruhának ajánlom, jó lábú csajoknak.












Stílusa ennek a gyönyörű ruhakölteménynek is nagyon finom, a tűzött fodrok a kedvenceim benne. Hátul a fűző rész, tudjátok a szívem csücske! :)





Dögös Vörös

Ezt a csodás ruhát láttátok már a Valentin napi bejegyzésben ITT, de ott nem írtam róla semmit igazán. Kislányos báj és a szexi vonal is megjelenik benne, így nagyon komplex a hangulata. A csupa tüll szoknya olyan hangsúlyt ad a ruhának, ami a tüzet, a lángokat idézi, szexi és mégis van egy balerina szoknya hangulata. Az élénk vörös szín adja a dögös felhangot, ugyanez a ruha rózsaszínben kislányos lenne, szűzies. 

Hátulról nézve engem a Szex és New York egyik ruhájára emlékeztet., tudjátok melyikre? :)




Felső rész szatén anyagból készült, így a két anyag textúrája mutatós ellentétet alkot ezáltal kiemelik egymás szépségét.

Elől derékon középen egy masni díszíti, ez mondjuk kicsit számomra sok a ruhán, de ez adja a bájt Neki. Ehhez egy feltűzött frizura még előnyösebb lenne, de ez vonatkozik minden estélyi ruhára.






Ismételten meggyőződtem róla, hogy ezt az Elite esküvői ruhaszalon bátran ajánlhatom bárkinek, aki kifinomult ruhát, kedves és profi kiszolgálást, önbizalom emelést keres. Barbi a végén megállapította, hogy a ruhák próbálgatása eltörpült azzal az önbizalom tuninggal szemben, amit a lányoktól kapott. És még hozzátette, hogy ez volt élete egyik legjobb napja.

Remélem lesz még alkalmam bemutatni Nektek más fazonokat divatos kiegészítőkkel.



Mit szóltok? Melyik ruha a kedvencetek? Ti voltatok már bálban, meséljetek milyen volt?