2015. február 5., csütörtök

PURE by PIXIBOX- VIDEÓ

Majdnem unboxing videó, lett, de egy éjszakát nem bírtam volna ki, hogy nem látom a szépségeket, így mégis csak meglestem a belbecset. :) A videóban leásunk a doboz mélyére és megtudjátok, mit gondolok az egyes termékekről. :) Lentebb pedig találtok képeket a termékekről (nézzétek meg!). :)


Dobozoljunk, mint Tóték! :)












Calena Friss Natúrkozmetikumok- Bio kézkrém (50 ml-teljes termék)


A Calena kézkrémek mindig frissen, kézzel készülnek, nagy gondossággal, odafigyeléssel és szeretettel. Az értékes, 98%-ban bio növényi összetevőkből álló elixírek az eredeti növény minden  tulajdonságát megőrzik és sejtfrissítő kúraként hatnak a bőrre. 













Yamuna-She vajas testvaj (50 ml-utazó méretű termék)


Túlságosan száraz és érzékeny a bőröd, netán gyulladásra hajlamos, vagy  fényérzékeny? Tökéletes testápolót szeretnél? Akkor használd bátran a shea vajas Yamuna testvajat! Az afrikai shea fa terméséből nyert "csodaszer" valódi szépítő gyógyír a számodra! Ekcémás és pszoriázisos problémák esetén is rendívül hatékonyan támogatja a szervezet öngyógyító képességét, hogy visszanyerd természetes szépségedet. Kellemes üde illata lehetővé teszi, hogy férfiak és nők egyaránt használják. 
































Lavera-Basis Sensitive All Round Cream, mindentudó krém (25 ml-utazó méret)



Általános használatra, érzékeny bőrre is a család minden tagja számára bio shevajjal, bio mandulával. Intenzíven ápolja, védi és táplálja különsen  száraz bőrt. Kellemes, lágy érzést ad. A mandulaolaj táplálja, a sheavaj  lággyá, selymessé teszi a bőrt, enyhe UV védelmet biztosít. Minden bőrtípusra. Német NaTure minősítéssel. Mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.




Berber Beauty- Anticellulit masszázs és fürdőolaj (10 ml-minta)



Bázis olajkompozíciónk hatékony segítség a cellutiszre! Összetevői-a sárgabarackmag-, szőlőmag-, mandulaolaj, a mandarin és bergamott illóolajok, valamint a koffein-serkentik a mikrokeringést, intenzíven segítik a zsírpárnák, narancsbőr megszűnését. Rendszeres használata kiváló alakformáló, látványos eredményt érhetünk el vele. Illata frissítően citrusos, kis kávés felhanggal, kitűnően tonizálja bőröd, de nyugtat és ellazít. Kávékivonatot is tartalmaz. Használd masszázshoz a problémás területekre a nedves bőrre, vagy öntsd egy kád ülőfürdőbe és relaxálj. 






























Greenland Testápoló kozmetikumok (teljes kiszerelésű termékek)




Dobozban a Greenland natúrkozmetikai márka két testápoló termékét találod, az alábbiak közül vegyesen: Fruit Emotions testápoló, vagy testradír különböző gyümölcs illatokban; Fruit Extracts testradír, vagy tusfürdő különböző illatokban; Milky testápoló, vagy tusfürdő; Pure & White testápoló, vagy tusfürdő, vagy testradír, vagy testolaj. 










Hogy tetszett Nektek az első Pure by Pixibox? Ti megrendeltétek? Melyik terméket fogadnátok el legszívesebben?