2015. február 6., péntek

Rimmel Salon Pro lakk TESZT

 Mostani bejegyzésben a Rimmel London Kate Bright SS15 kollekciójának egyik darabját mutatom meg Nektek és leírom a tapasztalataimat erről a körömlakkról (Soul Session 237). A Salon Pro ezen kollekció minden árnyalatát Kate Moss álmodta meg és ezzel a Karibi hangulatot adja át nekünk. 



A rúzst is hamarosan megmutatom Nektek

Amit a márka ígér:



Formula:


A Salon Pro formulának köszönhetően, mely salon gel finish-t tartalmaz, a körmök tökéletesen néznek ki. Szerezd meg az ötlépcsős szalon-manikűr összes előnyét egyetlen termékben, mely akár 10 napon át tart, törés és fakulás nélkül, magasfényű színekkel. Sőt mi több, a tökéletesen precíz Smart Brush ecset megkönnyíti, hogy megalkosd a makulátlan, profi minőséget, amire vágysz.

Csomagolás:
Az igaz színeknek mindig át kell ragyogniuk! A Kate Bright körömlakk kollekció átlátszó üvegcsékben kerül piacra, így a bennük rejlő intenzív színeket láthatóvá teszik. Minden egyes darab Kate szívvel díszített aláírásával, és matt fekete kupakkal kerül a boltok polcaira. It’s a style lust-have.

TESZT

A lakk leírása hihetetlen kecsegtető és a színe is lenyűgöző nude árnyalatú. Valahogy mindig átsiklok a nude színek felett, ha a drogériákban járok, így épp ideje volt, hogy egy ilyen lakk is beköltözzön a körömlakkos polcomba. 

A csomagolása áttetsző, henger alakú üveg, fekete műanyag kupakkal. A kupakon a Rimmel koronája található. Az üvegen elöl az árnyalat neve és száma szerepel, valamint a márka és kollekció neve és nem maradhat le Kate szívecskés szignója.


Az ecsete lapos és kicsit lekerekített, amivel könnyű dolgozni. Ideális sűrűségének és vastagságának köszönhetően, könnyen eloszlatható a lakk. 




Hígabb állaga van, aminek köszönhetően csíkmentesen, egyenletes fedésben terül el a körmökön. Én kifejezetten ezt az állagot kultiválom.





 Egy rétegben enyhe, de szép a fedése, két-három rétegben, pedig tökéletes nude körmöket kapunk. 


 

Száradási ideje is fantasztikus, mire végigértem a tíz körmömön, addigra vihettem fel a második réteget és ugyanez volt érvényes a harmadikra is. 









A körmön lévő apróbb egyenetlenségeket szépen elfedi, ami plusz pont nálam, mert most van ilyen problémám sajnos. 



Vaku nélkül fotózva is jól látszik, mennyire csillogó, gél hatású lett tőle a körmöm és ez napokkal később is megmaradt.


Színéről nem áradozok, mert szerintem szépen visszaadják a képek és a legjobb, hogy ez a nude árnyalat tökéletesen illik a bőröm színéhez.



Tartósság nálam alap feltétel, enélkül a tulajdonság nélkül legszebb lakk is szemétbe köt ki. Ennél ez a sarkalatos pont is maximálisan teljesült, mivel 5 napig sérülés, kopás és megpattanás nélkül állta a házimunkát, mosogatást és a mindennapi megpróbáltatásokat. Igazából maradhatott volna még, hiszen egy körmömön pattant csak le.



Összességében nem találtam negatív tulajdonságát, pedig mint tudjátok nagyon válogatós vagyok a körömlakkoknál. A szalon szépséget és a gél hatást hozza, valamint nagyon strapabíró. Kimondom: TÖKÉLETES!

Javasolt fogyasztói ára: 1199 Ft

Pontok: 5/5

Hogy tetszik Nektek ez a lakk? Próbáltatok már valamit a Kate Moss kollekciókból?




Vakuval fotózva


Természetes fénynél