2015. február 23., hétfő

ÚJ Kate Moss árnyalattal várom a tavaszt- Rimmel TESZT

Jöjjön a tavasz! Süssön a nap, melegedjen az idő, virágozzanak a fák és elő a rúzsokkal! Most egy csodálatos nude rózsaszín rúzst fogok megmutatni Nektek az új Kate Moss Bright Kollekció egyik darabját.




Lasting Finish by Kate ajakrúzs
Árnyalatok:                      

5 új, Kate Moss által megálmodott árnyalat
 #034 – Bubblegum pink             #036 – Fuchsia

 #037 – Coral/orange
 #038 – Pink nude






Formula:
A Lasting Finish Lipstick by Kate eredeti fekete gyémántos formulájának megfelelően, a Kate Bright Kollekció is magas intenzitású színeket kínál, amelyek akár nyolc órán át is tartanak.
Csomagolás:
Semmi nem juttatja érvényre úgy a ragyogást, mint a fekete. A kollekció szuper sikkes, matt fekete csomagban kerül piacra. Kate büszke arra, hogy nevét adta minden egyes élénk színhez, a kupakon az ő egyedi aláírása látható, élénk piros színnel.

TESZT

Kezdjük a színnel, ami szerintem tökéletes mindenkinek, egy gyönyörű nude rózsaszín árnyalat, a #038 Pink Nude. Szuper a hétköznapokban és nagyon tavaszi hangulatot ad az ember lányának. Amikor először felkentem át kellett öltöznöm egy pasztell szettbe, mert olyan szinten elkapott a tavaszi pezsgő hangulat, el is késtem egy kicsit emiatt, kösz Kate. :)



Napfényben





Ami számomra még különlegesebbé teszi az a fénye és az, ahogy a fényre reagál, ugyanis hol a nude, hol a pink tulajdonsága jön elő. Teljes nappali fényárban nude vonala az erősebb, míg beltéri fényben inkább rózsaszínes árnyalatú.
























A finishe csillogó, kicsit mintha csillámos lenne, de ez nem varázsol túl feltűnő ajkakat, inkább lágyan kiemeli a gyönyörű barázdáit a szánknak, még érzékibbé teszik azt. 
























Beltéri és nappali fény




Ejtsünk szót, akkor a csomagolásról is, ami nem újdonság, hiszen a Kate Moss kollekció eddigi darabjai is ilyen matt feketében (vagy bordóban) pompáztak. Nagyon letisztult, szexi ez a fajta külső, a kupak teteje ferdén vágott. A Rimmel felirat a megszokott elválasztó sávban domborodik, és természetesen Kate dedikálta és szívecskézte. :)












Könnyen nyitható, jól záródik, semmi kifogásom, hozza a szokásos Rimmel minőséget.



A rúzs alján látjuk a szín cimkét és a számot, nevet. Amit legjobban szeretek, hogy ez a szín lapocska tökéletesen visszaadja a beltéri fényben lévő színét, így nem veszünk zsákbamacskát. 








Állaga krémes, könnyen kenhető, szépen hidratál is, amit nem is várok el egy rúzstól. Nyilván minden rúzsozás előtt muszáj hidratálni, radírozni az ajkakat, hiszen nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor a cserepes szánkon virít a rúzs.

Nem ragacsos tőle az ajak, ami nálam alap elvárás és nem is szárad rá, hanem krémesen és üdén tartja a szánkat.




Tartóssága is remek és mivel nincs durva gyümölcsös íze, így nem nyalogatom le szerencsére az első két percben. 
















Azon kaptam magam, hogy egyre gyakrabban nyúlok ehhez a rúzshoz, pedig nem vagyok egy rúzsos alkat, viszont ez belopta magát a szívembe. Ki tudja lehet rúzs imádó, rúzs fogyasztó leszek. :) :D

Mit mondhatnék még, tökéletes árnyalat nekem, igazi Joker. 

Pontok: 5/5


 Ti próbáltátok már a Rimmel ​ Kate Moss rúzsait? Melyik a kedvenc árnyalatotok?