2015. március 16., hétfő

BaRock-OUTFIT

A barokk mintás szoknya nagyon sokatoknak tetszett EBBEN a bejegyzésben.Ezért úgy gondoltam ideje megmutatnom más stílusban, kicsit rockosabba, vagányabba. 




Meghatározó most is a fekete fehér szín a szettben, vagyis monoróm vonalon mozgok ismét. Tavasszal mindig előtérbe kerülnek nálam a vagányabb, rockosabb cuccok, szerintem ilyenkorra tetőzik a fesztiválvárós hangulat és így jön ki rajtam.


















A szoknya egy nagyon domináns darab, magára vonja a figyelmet és meghatározza a szettet. Nagyon nőiesek az A vonalú szoknyák és jól elrejtik a körte alakú lányok popsiját és combját, illetve nagyon előnyös a homokóra alakúaknak is.





















A dzsekit egy világos farmerből készült és szegecses nagy gallérjai vannak, viszont ha a felhúzom teljesen a cipzárt, belülre kerülnek a szegecsek, így visszafogottá is változtatható.
 A felső egy Jack Daniels feliratú trikó, amit imádok, természetesen a hűvös idő miatt még egy fekete, basics, hosszú ujjúra vettem rá, mert fázni azt nem szeretek.








A táska nagy szerelem egy új szerzeményem, a mostani Háda bálabontáson vadásztam és imádom. Tollak díszítik ezt a borítéktáskát, népszerűbb nevén clutchot. Itt még messze nincs vége, rojtok és szegecsek is feldobják, szerintem szinte mindenhez illik és minden szettnek ad egy pluszt.



A cipőt még karácsonyra kaptam Botondtól, alig vártam, hogy felavassam, de persze otthon is belebújtam néha. Imádom ezt a balerinát, a kristályos orrdísze engem a Szex és New York kultikus kék cipőjére emlékezetet.
A napszemüveget télen a C&A-ban vettem 600 Ft-ért és szerintem ennél jobb vásárt még sosem csináltam. Életem első napszemüvege, ami jól is áll és ráadásul nem egy uncsi darab az ezüst rózsa dísznek köszönhetően.
Mit szóltok? Ti szoktatok vagány, rockos cuccokba öltözni?


 Szett:

Szoknya: Tally Weil
Felső: H&M
Harisnya: F&F
Cipő: F&F
Kabát: Tally Weil
Táska: River Island-Háda
Napszemüveg: C&A