2015. március 1., vasárnap

Felrobbantottam a fürdőt!-BOMB Cosmetics TESZT

Kezdjük azzal, hogy nem hittem ebben az egész fürdőbomba csodában! Azt gondoltam, hogy nagy hájp van körülötte, mert csajos és cuki és pezseg és illatos és csillámos és szivárványoscsillámpóniscukkerség.... Nos addig kerülgettem a Müllerben a BOMB állványt, míg egy akciós darab, aminek az illata tetszett elcsábított, de szigorúan csak a blog miatt, nem azért mert csajos és cuki és pezseg és illatos és csillámos és szivárványoscsillámpóniscukkerség.... :DNagy nehezen egyben hazaszállítottam, bár eléggé féltem, hogy a táskámban por állagban látom viszont, de csoda folytán egyben kiemeltem. Ezután egy napig méregettem, szagolgattam, majd megengedtem egy nagy kád forró vizet és becsobbantam ezzel a kifutó téli kiadású fürdő sütivel, vagy fürdő fagyival, vagy épp ennek nem tudom mi volt az elnevezése, nevezzük cirkuszi muffinnak. :)

Illatok leírásával bajban vagyok, de most nekiálltam és 10 perc alatt csak megtaláltam az enyém milyen is. Szóval mirha és tömjén illatú, nos ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom, viszont baromira tettszett az illata. 
Csomagolása is szuper cuki, bár nem túl szállítás biztos én jó ötletnek találnám, ha kis dobozkába kerülne a boltokban a kiválasztott termék. 
Az általam választott Bomb termék tehát egy Kampónyalóka fürdőfagyi, ami 4 alaklomra is elég lett volna, természetesen én nem daraboltam, hanem egyben bemerítettem. :D A karácsonyi hangulatért az illat mellett a cukorpálcára emlékeztető kampó felel, amúgy nekem a papír része akkor is a cirkuszi sátrakra hajaz. :) A lila csillámok nagyon jól mutatnak benne ez is nagyon tetszett.

Jól pezseg, de a nagy bumm elmaradt, de ugyebár ez csak egy fagyi végülis. Nagyon szórakoztató terelgetni a kis pezsgő muffint a kádban, és hihetetlen illatfelhőbe zárt engem és az egész fürdőszobát. Tényleg elég lett volna négy alkalomra is, legközelebb darabolom.

Igen lesz legközelebb ugyanis nem hipe a dolog, tényleg szuper élmény és a benne rejlő olajoknak köszönhetően fantasztikusan hidratálja a bőrt, valamint az illata másnapi fürdésig is szuperül érezhető volt. 
Mindenkinek ajánlom, aki szeret fürödni, vagy aki szeretné feldobni a magára szánt kényeztető idejét.

Pontok: 5/5
Élmény: Felbecsülhetetlen :)

12 megjegyzés :

 1. Dejó, mindenképp kipróbálom!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyszer mindenképp érdemes kipróbálni, bár komoly függőséget okozhat :)

   Törlés
 2. A Müllerben van a BOMB termékek mellett kis zacskó amibe bele lehet tenni a választott terméket.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó, hogy mondod én azt se vettem észre, de akkor is dobozt szeretnék! :)

   Törlés
 3. Én is nagyon szemezek az ilyen fürdőbombákkal, de egyszerűen nem tudok választani (plusz szerencsémre a müller sincs túl közel hozzám... XD) Viszont én örülök, hogy nincs plusz csomagolás, amit csak úgy eldobnánk úgyis (igen, továbbra is próbálom védeni a földet a magam módján, de nem elvetemülten), plusz felettem írták, hogy van hozzá zacskó, amit elvehetsz, ha akarsz. Nálam általában mindig van valami, amibe bele tudom rakni az ilyesmit :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam is van mindig szatyor ilyen kis eperbe tekerhető, csak ennél a hozzáütődéstől féltem, de megúszta. :) A fölösleges csomagolásnak én se vagyok híve, de pl a dobozokat, a szebbeket simán tudom hasznosítani. :)

   Törlés
 4. Nagyon régóta kiakarom már próbálni ezeket!
  Eddig csak fürdősót próbáltam és ilyen színező gyöngyöket! Itt az ideje, hogy kipróbáljam! A család nagy bánatára így még többet lehetek a fürdőbe! :D
  Holnap pont a Bomb cosmetics egyik üzlete felé vezet az utam, veszek is egyet próba gyanánt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én beleszerettem, majd írd meg neked hogy vált be. Nem lehet amúgy egy napon emliteni ezeket a fürdősóval ez nekem kiderült :)

   Törlés
  2. Nem lett fürdőbomba!! :(
   Bezárt a bolt, pedig most nagyon elszántam magam, hogy kipróbálom! Erre puff. Nagy betűkkel ki van írva ZÁRVA!!
   Be akartam menni a Dm-be hátha ott is van valami olyasmi de az is ideiglenesen zárva volt..
   Hát legalább tudtam venni egy kínai üzletbe tincses műszempillát! Az viszont mesés!

   Törlés
 5. Válaszok
  1. Amikor Dániában laktam majd megvesztem egy meleg fürdőért. :S

   Törlés