2015. március 1., vasárnap

Felrobbantottam a fürdőt!-BOMB Cosmetics TESZT

Kezdjük azzal, hogy nem hittem ebben az egész fürdőbomba csodában! Azt gondoltam, hogy nagy hájp van körülötte, mert csajos és cuki és pezseg és illatos és csillámos és szivárványoscsillámpóniscukkerség.... Nos addig kerülgettem a Müllerben a BOMB állványt, míg egy akciós darab, aminek az illata tetszett elcsábított, de szigorúan csak a blog miatt, nem azért mert csajos és cuki és pezseg és illatos és csillámos és szivárványoscsillámpóniscukkerség.... :D



Nagy nehezen egyben hazaszállítottam, bár eléggé féltem, hogy a táskámban por állagban látom viszont, de csoda folytán egyben kiemeltem. Ezután egy napig méregettem, szagolgattam, majd megengedtem egy nagy kád forró vizet és becsobbantam ezzel a kifutó téli kiadású fürdő sütivel, vagy fürdő fagyival, vagy épp ennek nem tudom mi volt az elnevezése, nevezzük cirkuszi muffinnak. :)

Illatok leírásával bajban vagyok, de most nekiálltam és 10 perc alatt csak megtaláltam az enyém milyen is. Szóval mirha és tömjén illatú, nos ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom, viszont baromira tettszett az illata. 
Csomagolása is szuper cuki, bár nem túl szállítás biztos én jó ötletnek találnám, ha kis dobozkába kerülne a boltokban a kiválasztott termék. 
Az általam választott Bomb termék tehát egy Kampónyalóka fürdőfagyi, ami 4 alaklomra is elég lett volna, természetesen én nem daraboltam, hanem egyben bemerítettem. :D A karácsonyi hangulatért az illat mellett a cukorpálcára emlékeztető kampó felel, amúgy nekem a papír része akkor is a cirkuszi sátrakra hajaz. :) A lila csillámok nagyon jól mutatnak benne ez is nagyon tetszett.

Jól pezseg, de a nagy bumm elmaradt, de ugyebár ez csak egy fagyi végülis. Nagyon szórakoztató terelgetni a kis pezsgő muffint a kádban, és hihetetlen illatfelhőbe zárt engem és az egész fürdőszobát. Tényleg elég lett volna négy alkalomra is, legközelebb darabolom.

Igen lesz legközelebb ugyanis nem hipe a dolog, tényleg szuper élmény és a benne rejlő olajoknak köszönhetően fantasztikusan hidratálja a bőrt, valamint az illata másnapi fürdésig is szuperül érezhető volt. 








Mindenkinek ajánlom, aki szeret fürödni, vagy aki szeretné feldobni a magára szánt kényeztető idejét.

Pontok: 5/5
Élmény: Felbecsülhetetlen :)