2015. március 2., hétfő

Hétköznapi infantilizmus-OUTFIT

Mára egy olyan outfittet mutatok Nektek, ami a gyerekek arcára mosolyt csalt és a felnőttek tekintetét is erősen vonzotta. Kicsit infantilis, kicsit tavaszi, kicsit klasszikus és egy csöpp csavar is van benne, tehát maximálisan tükröz engem.






Kezdem egy bájos történettel, hétvégén a szokásos Tesco bevásárló körutunkra mentünk én "Mackó vagyok, maci, így szólok tinéktek, tanuld meg az éneket, tütürütütü..." hangulatban, tehát a fejemre biggyesztettem az új sapkám. Botond közölte, hogy mindenki hülyének fog nézni, hát igen. Viszont annyi aranyos gyerek mosolyt, illetve "anya nézd a néninek fülei vannak" és "apa nézd macis lány" mondatot hallani felbecsülhetetlen. :) Ez az igazi elismerés, amikor a gyerekek tetszését elnyeri az outfit, vagyis egy kiegészítője. :)





















Végre kicsit melegedett az idő, így a rövidebb szövet kabátok közül válogattam végre, már a vonatozós, iskolába járós napokon is vállalható ez. A tyúkláb minta örök klasszikus, szerintem nincs olyan hogy ez ne állná meg a helyét egy szettben. 










Nem túl hosszú kabát alól a pasztell, babakék pulcsi kivillan, főleg hátul, ahol hosszabb ez is egyfajta játékos hatást ad, az amúgy kicsit decens kabinak.





Ami meglepő volt, amikor visszanéztem a képeket, hogy a szürke sapka és a világoskék kötött pulcsi átvették valahogy egymás színét és egy halvány acélszürke árnyalatban pompáznak, pedig egymásra téve nagyon különböző színekről van szó.




A pulóvert amúgy egy kicsi secondhand üzletben, pórias nevén turiban vettem 500 Ft-ért és szerintem az egyik kedvencem lesz tavasszal. 

A kabát ujjára felhajtva a pulcsit ismét egy vidámabb bohémabb hatást érhetünk el, és átvezethetjük a tekintetet a felsőre.



















Egyszerű kék basic farmert választottam, ami nagyon kényelmes és nem túl hangsúlyos. A táska színével szinte azonos az árnyalata.





















A sapka véletlen lett az enyém, egyik nap elkezdett esni az eső és mivel 10. esernyőre sajnáltam volna költeni, beszaladtam a Korzó bevásárló központba és a New Yorkerben 400 Ft-ért megláttam a macifüles kiegészítőt, nos kár lett volna otthagyni. Hogy lennék, akkor koala mackó a hétköznapokban? :)










A csavar amit ígértem a tyúkláb minta és a kockás párosítása. Egy tüdőszínű, fekete kockás inget vettem a pulóver alá, ami mégis harmonikus a pasztell árnyalatnak köszönhetően, ami kiegészíti a babakék pulcsit és a fekete szín pedig visszaköszön a tyúkláb mintában. Ne féljetek a minták keverésétől, lehet mutatós hatást is elérni.


A táskát már láthattátok, nagy kedvencem, iskolába járáshoz tökéletes a hatalmas belső tere miatt és egyre jobban szeretem ezt az éj kék, farmerkék árnyalatát. 













Esett az eső, így egy bakancs mellett tettem le a voksom, ami kényelmes és most rendkívül divatos, ráadásul pocsolya biztos. :)




Smink:


Alapozó: Alverde barack olajjos
Púder: Catrice All Matt Plus
Szemöldök: Essence szemöldökformázó
Bronzer: Urban Decay
Szemhéjtus: Manhattan
Szempilla: Lancome Grandiose













Szett:




Kabát: Vintage (Hirsch)
Ing: Tally Weil
Pulóver: Secondhand (Top Shop)
Farmer: New Yorker
Sapka: New Yorker
Táska: Butik
Bakancs: Vintage


Hogy tetszett a szett? És a füleim? :) Szoktatok vicces kiegészítőket hordani?