2015. március 25., szerda

La Roche-Posay termálvize- TESZT

Az egyik kedvenc bőrápolási termékemet fogom most bemutatni nektek, ami nem más, mint a termálvíz a La Roche-Posay-tól, ami történetesen az egyik kedvenc márkám is. 


A La Roche-Posay francia márka a bőrgyógyászok kedvence, mivel nem tartalmaz káros anyagokat. A termékek jellemzője a szeléniumban gazdag termálvíz, ennek a víznek bizonyítottan gyógyhatása van és különböző bőrproblémákra is ajánlják.

Bőrnyugtató, bőrpuhító termálvíz

Nyugtatja a külső tényezők által irritált bőrt (napsugárzás, bőrgyógyászati kezelések stb.) és segít megelőzni a bőr öregedését. TERMÉSZETES ANTI-OXIDÁNS.

Külső tényezőktől sújtott érzékeny vagy irritált bőrre (napsugárzás, bőrgyógyászati kezelések stb.).

Az ásványok és nyomelemek, mint például a szelén, különleges kombinációja biztosítja a La Roche-Posay termálvíz tudományosan bizonyított bőrnyugtató, bőrpuhító és anti-oxidáns tulajdonságait. Szigorú formula követelmények a maximális kíméletesség érdekében. Csecsemőknek, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott.
A mikro-cseppek azonnal beszívódnak a bőrbe az intenzív és azonnal bőrnyugtatást elősegítve.




TESZT

Szórófejes spray kiszerelésben kapható, két méretben kapható, ha jól tudom. Nekem egy kis kiszerelésű van meg, ami egész télre elég volt, úgy hogy elég rendszeresen használtam. Az adagolása könnyű, tökéletesen nagy szórásba teríri zét a szórófej a vizet így nem kell a kezünkkel elegyengetnünk, csak 10 cm távolságról fújni. 

Tiszta víz kerül a bőrünkre, így nem kell félnünk, hogy irritál, vagy a szemünkbe megy, hiszen ebben garantáltan nincs semmi káros anyag. 


Bőrnyugtató hatását azonnal lehet érezni, hatékonyan eltünteti a piros foltokat és amikor allergiás volt a bőröm, akkor ez a termék lehelt bele új életet és táplálta megfelelően. Nyáron a hőségben is kedves társunk lehet ez a termék, szuperül frissít, lehűt és táplálja a bőrünket. A leégésekre is tudom ajánlani fantasztikusan megnyugtatja a bőrt és kevésbé fog hámlani az arcunk, ha alkalmazzuk ezt a csoda vizet rajta. :)
Én minden reggel és minden este használom újabban az arckrém alá fújom és még beszívódás előtt felviszem rá a krémet, így még hatékonyabban táplálja a bőröm. Ha alapozás, púderezés után fújunk a bőrünkre belőle egy keveset, akkor azzal még jobban fixálhatjuk a sminket (erre nemrég jöttem rá). :)

Pontok: 5/5 Egyszerűen nélkülözhetetlennek tartom már a bőrápolásom sarkalatos részévé vált. :)

Ahonnan megrendelheted: La Roche-Posay Online

Ahol további La Roche-Posay termékeket rendelhetsz: http://www.larocheposayonline.hu/

Próbáltatok már termál vizeket? Melyik a kedvenc La Roche-Posay terméketek?