2015. március 27., péntek

Szemöldök mestere? L'Oreal Brow Artist Plumber TESZT

Végre az utóbbi időben egyre inkább központi helyre kerül a szemöldök kérdés. az arcunk karakterének meghatározásában az egyik legfontosabb rész a szemöldökökünk, amivel érdemes törődnünk. A legjobbat kell kihoznunk az arcunk, sminkünk keretéből, hiszen egy rosszul szedett szemöldök kész katasztrófa, elrontja még a legszebb arcot is. Most egy L'Oreal terméket fogok bemutatni és elmondom róla a véleményemet, ez a Brow Artist Plumber szemöldök formázó spirál. 



A csomagolás kicsit sérült már, sajnos eltűntek a sértetlen csomagolású képek
Tökéletes és dús szemöldököt ígérő spirál kefével ellátott termék, ami két verzióban kapható (színtelen és barna), én a barnát teszteltem le.

















Csomagolása a szempillaspirálokhoz hasonló, praktikus, lecsavarható és nagy mennyiségű terméket rejt ( ősz óta használom naponta és még mindig nem értem a végére). Arany felirat a feketén nagyon elegánsan mutat, a kupakja pedig elárulja az árnyalatot.

A spirál hosszú nyele kicsit furcsa volt eleinte, megszoktam, hogy közelebb van a kezem a szemöldökömhöz, mikor igazítom, de ez csak megszokás kérdése, most már kézre áll.




A spirálkeféje tökéletesen illeszkedik méretében a szemöldökhöz, ami szuper, hiszen egy nagy kefével rémálom lenne az igazgatás, festegetés. Klasszikus csavart, sörtés a keféje, mint a régi spiráloknak, ami a szemöldök esetében tökéletes szerintem.

A festék közép barna, így a legtöbb árnyalatú szemöldökhöz jól illeszkedik (szőkésebb szemöldökűeknek, vagy feketéknek inkább az áttetszőt ajánlom. Az állaga folyékonyabb, mint vártam, de ennek köszönhetően szépen bevonja a szálakat, szépen megfesti, de ne várjatok tőle óriás átszínezést, inkább korrekciót.








A szálakat szépen irányba állítja és fixálja a helyén, így nem kell tartani tőle, hogy nap folyamán összeborzolódik. Nekem hihetetlen hisztérika szemöldököm van, az erős szállak, mindig össze-vissza állnak, ha nem fixálom valami géllel. Erre a problémámra tökéletes gyógyírként szolgál ez a termék.

Mivel viszont ritkás, hiányos a szemöldököm, nem tökéletes és nem elegendő nálam a mindennapokban sem. Ugyan befesti a szőkébb szálakat, de az üres részeket nem tudja kitölteni, ennek köszönhetően nem lehetek vele maximálisan elégedett. Azoknak tudom ajánlani önmagában, akiknek szép sűrű  szemöldökük, viszont kócolódik és egy kis plusz színezésre vágynak. Nekik álmaik netovábja lesz ez a termék, a többieknek pedig, kiegészítésnek remek.

Tartóssága kiváló, nap végéig még a legvékonyabb, legrakoncátlanabb száll is a helyén marad.






Összességében egy jó termék, ha szemöldök szín korrekciót nézzük és a szemöldök fixálását, vagyis a szemöldökfestés utolsó lépéseként tökéletes. Önmagában sajnos számomra kevés, így le kell vonnom pontokat, főleg ha az árát is figyelembe veszem.

Pontok: 5/3
Próbáltátok már? Ti milyen termékeket használtok a szemöldökötök korrigálásánál?