2015. március 5., csütörtök

Tavaszi kivánságlista

Új évszak beköszöntött és természetesen újabb vágyak szerepelnek a listámon, ha kihúzok egyet, máris találok új darabokat, amikre fájhat a fogam. Ismét az egyik kedvenc webshopom kínálatól szemezgettem, minden név az Iparfüméria oldalára vezet át Titeket. 



















EOS Sweet Mint ajakbalzsam



Több okból is vágyom egy EOS ajakbalzsamra, az egyik az, hogy ikonikus, természetesen birizgálja a fantáziám, hogy hájp, vagy tényleges tudás van a neve mögött. Másik ok, hogy nem kattantam még rá az ajakápolókra és egy utolsó próbát tennék. A harmadik ok, hogy a mentolos ízvilág talán közelebb áll hozzám, mint a gyümölcsös verziók. 



Artdeco False Eyelashes műszempilla ragasztó




Kéne már egy műszempilla ragasztó, ami tényleg működik. Nem tudom milyen lehet ez, de az Artdeco márka a minőségéről híres, így adnék ennek a terméknek egy esélyt. Ha tudtok jó műszempilla ragasztót osszátok meg velem kommentbe légyszi. :)


Lanvin Marry Me!


Parfümök közül ritka, hogy szerelembe esek, az meg pláne ritka, hogy nem egy méregdrága parfüm a kiszemeltem. Nos a Lanvin Marry Me! parfüm nem túl drága és mennyei virágos, de nem émelyítő az illata. :)











theBalm BalmJovi paletta rocksztároknak! 

Én belül még mindig egy rock sztár vagyok, legalábbis, ami az életérzést illeti, így ez a paletta kell nekem, főleg, hogy tökéletes lenne minden utazáshoz. Csodás színek, minden egyben. :)



theBalm Autobalm California multifunkciós arc paletta



A másik theBalm paletta, ami a neszesszeremben szuperül elférne és minden nap hasznát venném. Tökéletes lenne a kedvenc Vichy alapozómhoz ez a kis California. :)




















Makeup Revolution Mermaids Vs Unicorns szemhéjfesték paletták


Utolsó kívánságlistás darabom az óceán színét idézi egy csipet naplementével, a fantázia neve pedig hableányok vs. unikornisok, találó. Minden évszakban megállja ez a helyét, de a nyaralós sminkeimet ebben a színtartományban álmodom.

Mit szóltok, melyik darab szerepelne a ti listátokon? Ti mivel bővítenétek tavasszal a kozmetikumok és sminkek listáját?