2015. március 31., kedd

Toni&Guy Fashion Week OUTFIT



Szombaton hatalmas élményben volt részem, a Toni&Guy Fashion Weeken jártam, amiről már láthattatok pár képet, de úgy gondoltam, hogy megmutatom részletesebben is a ruha összeállításom egy outfit bejegyzésben. 






Nemsokára egy élménybeszámolós cikket is készítek Nektek, így most nem fogok belemenni a részletekbe, de egy fantasztikus, inspiráló eseményen vettünk részt, ahol láthattuk a magyar designerek legjobbjainak őszi-téli kollekcióját. Remélem még sok ilyen eseményre lesz lehetőségem elmenni,
































A szett összeállításánál most az alapot a fehér csipke felső képezte, ehhez válogattam össze a világos, kicsit tavaszias árnyalatú ruhadarabokat.
Másik hangsúlyos darabnak a szőrme mellényt választottam, ami nyújtja az alakomat és ráadásul ezen a szeles napon melegen is tartott.


A tört fehér és a hófehér remekül kiegészíti egymást, így nem kell félnünk a kombinálásától. 





A csipke és a szőrme együtt erős hatást kelt, kivéve ha odafigyelünk a szín választásra. Gondoljuk csak el mennyire más hangulatot lehetne elérni egy fekete csipke felsővel és egy bordó szőrmével. Itt inkább a szűzies, letisztult hatást hozza elő az emberből, kicsit a téli menyasszonyokat idézi meg számomra.

A csipke mintája valami hihetetlen kifinomult és gyönyörű és az anyagának jó a tartása, nem az a vékony, gagyi nyúlós fajta. 
















Eredetileg egy bőrnadrágot szerettem volna felvenni hozzá, de sajnos sehol se találtam, így egy szaggatott farmerbe bújtam, amitől még tavasziasabb lett az outfit.

A szaggatott farmerek mindig is a szívem csücskei voltak, 16 éves voltam, amikor végre teljesen ripityára hordtam, szaggattam egy Wrangler farmert, amit aztán anyukám sunyiban kidobott, mert szerinte nem volt jó ötlet kilógó fenékkel járkálni az utcán. :) Azóta megbékélt a szaggatott farmerekkel szerencsére, így nem kell dugdosnom őket és félteni a kukától. :)




Cipő választásnál maradtam az egyszerűségénél, egy igazi basic darabot választottam, ami minden nő ruhatárába ott kell, hogy legyen, ez a nude magassarkú. Ennek a darabnak a különlegessége a pánt megoldása, a bokapánt mellett átlósan a lábfejen végig fut egy vékony pántocska.
A hegyesebb orrú cipők ismét nagyon trendik, de azért is kedvelem őket, mert sose ciki ez a fazon, így bátran tankoljunk fel belőle, a legnőiesebb vonalvezetésű. :)







A hajamat egyszerű nagy kontyba készítettem el hajfánk segítségével, amitől egész nap a szél ellenére is rendezett maradt. Mondhatnám, hogy ez a frizura időjárás biztos. 




Smink:

Alapozó: Vichy 
Korrektor: Mayballine
Púder: Max Factor
Kontúr: Urban Decay 
Szemöldök: Catrice kétvégű szemöldök ceruza
Szempillaspirál: Lancome Grandiose
Szemhéjpúder: Catrice Matt Paletta
Szemhéjtus: MAC











Szett:

Felső: H&M
Mellény:
Farmer: Cosmos
Cipő: CCC
Táska: Rivel Island



























Fotó: Németh Csilla http://www.iheartbeauty.hu/

Csillával és Edinával (Köszönöm a képeket Csilla és a meghívást Edina) :)




 Hogy tetszett a szett? Ti mit viselnétek egy divatbemutatón?