2015. április 8., szerda

Glamour napi shopping ünnep-Kívánságaim

A mostani alkalommal nagyon készültem a Glamour napokra, de végül sok más anyagi kiadás meghiúsítja a vásárlást. Ettől függetlenül viszont elkészítettem Nektek a kívánságlistámat, ami talán kicsit segít inspirálódni és ötleteket nyerhettek belőle. 


Régebben írtam egy kuponokról és akciókról szóló bejegyzést, ami talán kicsit észhez térít mindenkit, a fölösleges költekezést talán így megúszhatjuk, ezt ITT találjátok.















Bioderma 20% kupon a gyógyszertárakban

Ez, amit legszívesebben felhasználnék, természetesen a kedvenc micellás vizemet vásárolnám meg és az se tartana vissza, hogy több itthon a micellás víz, mint az ásvány. :) De sajnos, vagy szerencsére most a pénztárcám visszafog, nektek viszont ajánlom, hogy nevezzetek be rá. Tesztet ITT olvashattok róla. 













La-Roche Posay 2000 Ft kedvezmény 2 db vásárlása esetén

Hydrephase Intenzív krém már lassan két éve a kívánságlistám elején trónol, de valahogy sosem szántam el magam, hogy megvegyem. Most felvéstem a papírkámra, viszont ismét tolódik a vásárlás. Szuper könnyű krém, ami remekül hidratálja és vízzel tölti fel a bőrt és a legérzékenyebb bőrűek is bátran használhatják. 
A másik, amit ajánlok, az a termálvíz, ami csodákat művel. Teszt ITT


Eucerin 20%-os kupon gyógyszertárakban

Ultra Sensitive arckrémet vásárolnám meg, mivel elfogyott a kedvenc La-Roche Posay krémem és valahogy idejét érzem nyitni más krémek felé is. Az Eucerin szemkörnyékápolója és micellás vize meggyőzött arról, hogy ez a márka is fantasztikus és azóta figyelmemet intenzívebben fordítottam felé. 





Vichy 20% gyógyszertárakban

Régebben azt hittem a legrosszabb, ha egy pattanás van az arcunkon, nos most már a ráncokat utálom, mert azok nem tűnnek el. Vagyis keresem a megfelelő kencét, ami legalább kicsit simít a gonosz haragudós ráncomon. Az IDEALIA új kréme éjszaka veszi fel a harcot ezekkel a csúnyaságokkal, nagyon szívesen kipróbálnám.













L'Oreal Paris (50% dm egy termékre; 30% Müller több termékre)

True Match alapozó nagyon birizgálja a fantáziámat egy ideje, bár hallottam róla már mindenféle véleményt.












A Skin Perfection termékcsalád szérumja, a megjelenése óta kívánságlistás, persze a rózsaszín csomag szerintem, ami miatt annyira vágyom rá. ráadásul még L'Oreal krémmel nem nagyon volt dolgom, szérummal pedig egyáltalán, így beneveznék rá, de csak akciósan.









Maybelline (25% Rossmann több termékre; 50% dm egy termékre)


Lash Sensational szempillaspirál nagy kedvencemmé vált, nemsokára írok is róla egy tesztet. Nem mondom, hogy könnyen használható, de egy rétegben tökéletesen szép, ívelt, dús és hosszú pillákat varázsol, ezért megéri kicsit bűvészkedni vele. Nem bánnám, ha lenne itthon egy tartalék, szeretem, ha elfogy egy kedvenc, már ott vár az utánpótlás. 














Color Tattoo nem vett le a lábamról (Teszt ITT), de adnék egy másik színnek esélyt, mert sokan mondták, hogy a Rose Gold-Pink Gold kevésbé jó.










Rimmel (50% kupon dm egy termékre, 30% kupon Müller egy termékre, 50% kupon Rossmann több termékre)

A Rimmel márkába az utóbbi időben szerettem bele, a Kate Moss kollekció minden darabját elfogadnám, legyen szó körömlakkról, vagy rúzsról. És nagyon izgatnak az új Rita Ora lakkok is. 













TONI&GUY (25% kupon dm több termékre)


Nagyon bevált a TONI&GUY hajgöndörítő gélje, bár ebben is talált a kritikus énem hibát. Szóval szemet vetettem a tenger vizes permetre. :)

















SYOSS 25% dm


A hajfestékemből fogok bespájzolni párat, erre nem sajnálom ilyenkor a pénzt, mert jó sokat spórolok ezzel a húzással. 











H&M 20%

Én már nyaralásra készülődök, ha kívánságlistáról van szó. Nagyon szeretnék egy ilyen fekete-fehér kalapot, ami nem is drága a H&M-nél, hiszen csak 3000 Ft és ugye ebből jön le  kedvezmény. Egy bazi nagy pakolós, nude táska régi vágyam, nyáron óriási kedvencem lenne, főleg az áttört minta okán (9990 Ft). Egy hologrammos kiegészítőre is fene a fogam, vagy egy slip on lenne, vagy egy táska, jelen boltban ezt a cipellőt néztem ki, ha jól emlékszem 7000 Ft teljes áron. A tengerész csíkos cipő pedig tökéletes kiegészítője lenne a matróz mániámnak és az ára is elég barátságos 2990 Ft. :)
Ne felejtsétek a hírlevél feliratkozással 25%-os kedvezményt kaptok egy termékre. :)



F&F 20%



Lélegzetelállítóan szép ez a halvány szürke, púderszín, fehér táska. Mind a formája, mind az árnyalati nagyon finommá teszik. 20%-al olcsóbban talán beneveznék rá, de 6500 Ft-ért nekem kicsit drágának tűnik. 
















F&F HOME 20%

Ágynemű garnitúra hiányban szenvedünk, valahogy mindig sikerül olyat kifogni, ami pár mosás után megadja magát. Most kinéztem egy igazán csajos, vidám darabot az F&F kinálatából és persze alapból kettőt kell venni, ami így már 8000 Ft lenne, szóval jól jönne ez a 20% mínusz. 















KIK 20%

Nem kérdés, hogy ezt tényleg fel fogom használni, mindig találok, valami kis apróságot, amibe ott beleszeretek, nincs konkrét elképzelésem, hagyom, hogy szerelmes legyek. :)