2015. április 15., szerda

Katona dolog-OUTFIT

Minap Mimivel találkoztam a Life of PeaM bloggerével, aki a földim, azaz nyíregyházi. Beültünk egy forrócsokira/kakaóra és jól kiveséztük a blogolással kapcsolatos dolgainkat. A jeges, hideg szél ellenére pedig fotóztunk is egy sorozatot, ezt fogom most megmutatni Nektek. Örök klasszikus military stílus, sok kiegészítővel, részletekben az ördög. :)







Egy-két éve reneszánszát élte a terepminta, a keki és minden, ami emlékeztet a katonai vonalra én viszont nem temettem el, sőt szerintem egy örök klasszikus stílus, ami még jobban kiemeli maszkulin hatásával a nőiességet.




Egy nagyon jó barátom régen azt mondta, hogy egy nő legszexibb a pasija ingében és kinyúlt pólójában, nos elgondolkoztam rajta a kis feszes ruháimban és rájöttem, hogy így igaz. Ha jól játszunk a laza anyagokkal, a férfias vonásokkal, azzal a lehető legvonzóbb hatást érhetjük el. Ajánlom minden nőnek, aki tényleg a férfiaknak akar tetszeni (mert ugye mi elsősorban a női szemnek öltözünk).



Az egyik kedvenc darabomat vettem, ami igazi basic, azaz alapdarab, a bőr rövidnadrág, szinte minden évszakban megállja a helyét.




Ehhez választottam a keki inget, ami hátul hosszabb, mint elől, ezt a fazont minden picit popsisabb lánynak ajánlom, szuperül leplezi, amit kell és nyújtja az alakot. Én most nem húztam be sehol, hanem hagytam, hogy könnyed és légies legyen a hatása.

A sapka abszolút feldobja a szettet, ez a központi eleme, merjünk sapkákat és kalapokat viselni. Kicsit féloldalasan felhelyezve autentikus hatás mellett, kis francia diáklányos hangulatot is kap az outfit.



Egy mellénnyel dobtam még fel, aminek kicsit elüt az árnyalata, de szerencsére ezeknél a színeknél emiatt nem kell izgulnunk, illeni fog hozzá, ugyanúgy mint bármely barna, vagy bézs.


A mellény részletei nagyon mutatósak, így egy egyszerű fekete felsőt is szuperül feldob, nekem a gallér, nyak megoldása a kedvencem, imádom az álló nyakat. 

 Cipőnél egy nagyon régi kedvencemet vettem elő a szekrény mélyéről, egy lyuggatott, boka cipőt, aminek elöl kivágott az orra. Ez a fazon visszatért, ilyen ez a divat körforgás. Mivel harisnyát kellett húznom, hogy ne faggyak meg, így figyeltem rá, hogy elöl ne legyen varrás rajta.




Kiegészítőkkel mostanság csínnyán bántam, így várható volt, hogy egyszer csak előtör belőlem, hogy ismét magamra aggassam a megfelelő mennyiséget. Most két nyaklánc, egy sapka, karkötők dobták fel a szettet.
Nyakamba egy ebayről rendelt sas került, ami jól illeszkedik a katona koncepcióba, alá pedig egy három színű Rossetti lánc került. Ezek a statement láncok oda vonzák a tekintetet, amit a mellény részletei levezetnek. Az arany gombok szintén szuperül feldobják az összhatást.

Karkötőből, arany és ezüst is került a karomra, a koncepció a káoszosság volt. Nem akartam túl nagy jelentéstartalommal felruházni az egészet, így jól megfér egymás mellett Fatima keze és egy tyúkláb, valamint a másik kezemen egy Hermés replika.





A táska egy krokodilbőrre emlékeztető nude, lakk táska, ami a kis pluszt adja meg az összeállításnak, még jobban megfűszerezi. Ez a táska fazon, amúgy a Céline másolata, de engem ez csöppet se zavar, ha egy márka szépet alkot, akkor miért ne vásárolnánk meg a replikáját. Mondjuk a sok Gucci és LV táska másolattól én is rosszul vagyok már (nem volt ez mindig igy), de egy jó fazonnál eltekinthetünk a sznobériától szerintem.


Új mániám az úgynevezett, flash tetoválások, vagy metál tetoválások. Elég tartósak, napokig fent maradnak és szinte ékszerként pompáznak  bőrünkön. Nyilván egy szépen lebarnult bőrön még jobban mutatnak (leszek még jó barna a nyáron). A minta engem a katonák vállapjára emlékeztetett, így tökéletesen beillett az elképzelésembe. :)




Smink:
Alapozó és púder: Rimmel Lasting Finish
Kontúr: Urban Dacay Naked
Szemhéjtus: MAC
Szempillaspirál: Maybelline
Szemöldök: Cartice szemöldök ceruza
Szemhéjpúder: Catrice Matt paletta



Szett:

Rövidnadrág: Vero Moda
Blúz:
Mellény:
Sapka: Vintage
Táska: Secondhand
Harisnya: F&F
Cipő: H&M
Kabát: Secondhand


Sasos nyaklánc: Ebay
Három színű lánc: Rossetti bizsu
Hermés replica és karom karkötő: Ebay
Fatima keze karkötő: Chill-Earrings
Arany tetkó: Ebay

Helyszín: Nyíregyháza Kossuth tér

Fotó: Papp Mirtill

Hogy tetszik Nektek ez a szett?