2015. április 24., péntek

Púder és alapozó egy tégelyben? Létezik!- Rimmel

A Rimmel Lasting Finish 25 HR Powder Foundation  nedvesen alapozóként funkcionál, míg szárazon púderként. Már hetek óta ismerkedem ezzel a termékkel és most arról olvashattok, hogy is vált be számomra.





Négy árnyalatban kapható a 7 g-os termék, amihez egy kis alapozószivacs is jár. A csomagolása nagyon harsány a metálos piros színnek köszönhetően, megoszlanak a vélemények, nekem kicsit fura ez a koncepció, mindenesetre elég figyelemfelkeltő. Nagyon jól zár, ami fontos, hiszen szerintem ez a termék abszolút neszesszerbe való, hosszan alapozni és púderezni is tud, tehát egy átlag hétköznapban életmentő és helytakarékos megoldás lehet.










Talán sok a felirat a tégely elején, egyszóval most nem nyerte el a külső az abszolút tetszésem, no de kit érdekel a külcsiny, ha jó a belbecs. 













Miután felnyitjuk a tégelyt, jön a csíny, mert még egy kis eldugott fakkja van, ahol egy sminkszivacs kapott helyet, amivel alapozni tudunk, illetve itt van elrejtve a tükör, ami szerintem minden púderhez alap elvárás lenne. :)

Szuper figyelmes, praktikus megoldás a lyukacsos műanyag, így meg tud száradni a szivacsunk, bár így belegondolva ez nagyon lényeges szempont.








A szivacs elég jól használható az alapozásnál, egyenletesen lehet vele dolgozni. Először ugye bevizezzük és úgy vesszük fel a por állagú alapozót.


A púder alapozóként közepes fedésig építhető, többször bele kell nyúlni a termékbe ehhez, de szép egységes és selymes bőrt kapunk általa. A piros foltokat, pattanásokat sajnos nem képes eltüntetni, így inkább azoknak ajánlom akiknek szép a bőrük és csak picit akarnak korrigálni rajta. 






Leginkább kombinált és zsíros bőrű lányoknak ajánlom, mivel a normál bőröm is helyenként szárította, de megfelelő hidratálás mellett megelőzhető ez a probléma. Szép matt fedést ad, ami nyáron szuper lehet.

Púderként teljesen elégedett vagyok vele, szépen fixálja az alapozót és nincs maszk hatás tőle a bőrnek, selymes enyhe púderes, bársonyos bőrfelszínt nyújt. Ami a legjobb tulajdonsága, hogy nem változik a színe, nem oxidálódik és nem kopik le a nap végére sem, pedig én babrálom rendesen az arcom. 








Mint már említettem négy árnyalatban kapható, a világos bőrűeknek jó hír, hogy nagyon világos árnyalatban is kapható. Én kicsit világosabbat kaptam, mint ami a bőrszínem, de púderként így is simán el fogom tudni használni.

Illatanyag mentes és nagyon szép az összetevő listája, ami fontos szempont lehet a smink választásnál.



Nagyon jó kis termék főleg a kombinált és zsíros bőrű lányoknak, akiknek kifényesedésre hajlamos  bőre, de kevés a bőrhibája. Illetve ajánlom azoknak, akik egy szuper púdert szeretnének, valamint akiknek elegendő egy közepes fedésű alapozó a neszesszerükbe.


Ára: 2955 Ft

Pontok: 5/4