2015. április 26., vasárnap

Testápoló tej, amit a gyerekeknek is ajánlok-Colo Skin & Soul TESZT

Testápolás elengedhetetlenül fontos az emberek életében, hiszen a bőrünk a legnagyobb szervünk, ami megérdemli a törődést. Így most egy gyerekeknek való, de felnőttek által is használható testápolóról fogtok olvasni a COLO egyik termékéről.

Nemrégiben egyik barátnőm mesélte, hogy a kisfiának nagyon érzékeny és száraz a bőre és nem mindegy, hogy milyen testápolót használ, ez elindított azon az úton, hogy beleássam magam a testápolók világába és rádöbbenjek, mennyire nehéz helyzetben is vannak a gyerekesek, ha jó, kőolajszármazék mentes terméket keresnek.



 Találtam egy remek terméket, amit jó ideje használok, pedig kifejezetten gyerekeknek ajánlják, de amit egy baba bőrére kenhetünk, az biztos a felnőttekével is csodát tesz. Nos az ekcémámat teljesen, maradéktalanul elmulasztotta, pedig ezt nem is vártam tőle...










Amit a márka ígér:

A termék főbb összetevőiről:

az organikus levendulavíz, a bőr és a lélek megnyugtatója. Fertőtlenítő, gyulladás csökkentő tulajdonsága évezredek óta ismert. Csillapítja a napégés okozta pirosodást, emellett illata segíti a Juniorokat ráhangolni az esti alvásra.
a sárgabarackmag olaj hidratálja a bőrt, enyhíti a viszketegséget és a kipirosodást
az organikus kókuszolaj egzotikus illatával is lazít, védi a bőrt a kiszáradástól,
az organikus aloe vera és a panthenol gyulladáscsökkentő, hegesítő, regeneráló hatásáról ismert
E vitamin természetes antioxidáns, sejtvédő
a vanília selymes, édes illatával kényezteti a lelket, segít az ellazulásban

Mit tud a termék?
táplálja és nyugtatja a baba bőrét
védi, hidratálja és megnyugtatja érzékeny bőrét
alkalmas a baba egész testére
intenzív hidratálás száraz bőrre
illata édes vanília, levendulával

Csak és kizárólag bio és natúr alapanyagokból készült.

Kiknek ajánljuk?
4 éves kortól minden bőrtípusra
extra száraz érzékeny bőrre


TESZT

A levendulás testápolótej csomagolása szép letisztult flakon, nincs túlcsicsázva és nagyon tetszik a baba rajz az elején. Szűk szájának köszönhetően könnyen adagolható, bár pumpás változatban még kényelmesebb lenne, de tudjátok ez a fétisem. :)

Nagyon krémes az állaga könnyű kenni és tiszta illata mögött enyhe levendulát is felfedeztem. Gyorsan beszívódik és tényleg szuper hidratálást ad, anélkül, hogy ragacsos lenne az utóérzet.

Mivel sensitive, így mindenkinek ajánlom a használatát, hiszen irritációtól nem kell tartani és a levendula és körömvirág szépen nyugtatja a bőrt, amellett hogy ápolja. 

100ml 2800 Ft
4 éves kortól ajánlott!






Összességében natúr kozmetikai vonalon is érdemes nagy figyelmet adnunk a COLO termékeknek, mert szuperek. Ezt már bizonyította a málnamagos arcradírjával, amiről ITT olvashattok.

Pontok: 5/5