2015. május 3., vasárnap

Nyárra hangoló Ebay kívánságlista

Én már nagyon várom a nyarat és persze minden évszakváltásnál leküzdhetetlen kényszert érzek arra, hogy listába szedjem az Ebay kínálatából, hogy mire is vágyok. A következőkben az első nyáriasabb álmodozásomat szedtem csokorba. 













(A nevekre kattintva átnavigál az ebay lelőhelyre a link.)


Matt folyékony rúzs

Szinte mindenki áradozik ezekről az ebayen kapható matt folyékony rúzsokról, így nekem is már egy ideje kívánságlistás darabok. Elvileg nagyon tartós, lerobbanthatatlan a szájról és teljesen matt. Mivel nagyon olcsó (darabja 300 Ft körüli áron kapható) tervezek egyből több árnyalatot is rendelni belőle. A csomagolása is szuper cuki, kémcső jellegű. :)












Legcsajosabb paletta

Ez egy koppintás nyilván, az ára is árulkodik, de mégis szívesen kipróbálnám. A csomagolása igazi szerelem, pin up hangulatot idéző és hiper csajos. Ha beválna, akkor valószínű a pasis verziót megrendelném eredetibe, annak a színei még jobban vonzanak.














Miteszer eltávolító tapasz

Olvastam már pár tesztet erről a malackás koreai miteszereltávolító tapaszról és mindenki imádja. A koreai termékek, illetve a keleti kozmetikumok alapból fantasztikusak és jó lenne egy olyan cucc, ami megkímélne a nyomkodástól. :)
















Minták a paradicsomos kencéből

"A fehérítő maszk tisztítja és élénkíti a bőrt vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal. A paradicsomkivonat feltölti a bőrt oxigénnel, eltávolítja a méreganyagokat és fiatalítja a bőrt. Ideális fakó és száraz bőrre. Egységesíti a bőr tónusát." (KrémMánia)

Ezt a paradicsom kivonatos krémet már régóta ki szeretném próbálni és erre az ebay lehetőséget ad, hiszen 10 darabos minta csomagot lehet rendelni. Érdemes egy-egy terméket előbb beszerezni minták formájában, így megkíméljük magunkat az olyan vásárlástól, ami fölösleges, vagy az olyan termékektől, amik számunkra nem jók.





Kalap a strandra

A horvátországi nyaralásra mindenféleképpen akarok egy új kalapot. Ennek a szabása, formája fogott meg, nagyon nőies és van egy elegáns kisugárzása is, ami nem jellemző a szalma kalapokra.












Masnis kalap a tengerpartra

Nem nagyon kell indokolnom, szerintem mindenki elfogadna egy ilyen masnis kalapot. Nem? :)
















Festmény a szoknyán

Nagyon bejönnek a printelt ruhadarabok, de ez a szoknya talán a legnagyobb szerelem számomra. A testalkatomhoz legjobban az A vonalú szoknyák illenek, így minden szempontból tökéletes választás lenne.















Orgona lila szoknya

Pasztell színekből sosem elég, orgona lilám pedig még nincs. Nagyon tetszik a szoknya derék megoldása, illetve a hajtások és a tartása. Must have! :)


















Strandruha

Szeretem, ha a strandon fel tudok kapni valamit, amíg elmegyek kajálni, fagyizni és nem kell végig egy bikiniben ülnöm evés közben, így nagyon szeretnék egy csipkés strandruhát, mondjuk ezt a szépséget.















Szívószál

Jeges üdítőkhöz tökéletes lenne pár ilyen színes, csíkos, vagy pöttyös szívószál. Pár száz forint ebyen és feldob minden bulit. :)




Teljesen rákattantam a gyümölcsös vizekre, az úgynevezett detox vízre (Instagramon, aki követ tudja @1988angie0523), ami remekül felüdít, jó kedvre derít, finom és egészséges, no meg a diétába is beilleszthető. Szeretnék egy ilyen kulacsot is a már meglévők mellé. :) 



Jégkocka a múlté, igyunk jég pohárból! A nyári bulik legnépszerűbb kelléke lehet és 500 Ft-ba se kerül. :)

Másik jégkocka újdonság a gyémántok, nos kell!!!

Amúgy, ha felforralt vizet fagyasztottok kockává, akkor teljesen átlátszó lesz! :)





Macis kulcstartó


Idejét érzem a kulcstartóim cseréjének és teljesen oda vagyok a Louis Vuitton macijaiért, amiknek a replikáját megtaláltam Ebayen is. :) Ajándéknak is szuper lenne. :)














Pántos magassarkú

Nagyon tetszik ez a replika, szerintem fehérbe benevezek egyre majd, hiszen egy nagyon trendi darabbal gazdagodhatnék.



Ti mit terveztek mostanában Ebayről rendelni? Hogy tetszik a listám?