2015. május 7., csütörtök

Pure by Pixibox (2015. Május) Unboxing videó

A második Pure by Pixibox is megérkezett hozzám, ez a Pixik tiszta verziója, hiszen nagyon natúr, organikus termékek kapnak helyet benne, mondhatnánk úgy is, hogy ez egy szuper zöld dobozka. Hat márkával ismerkedhettek meg azok, akik megrendelték a májusi kiadást, pár termékről már van első benyomásom, így az unboxing videó mellett érdemes lejjebb gördíteni és elolvasni ezeket, valamint pár közelebbi képet is láthattok a termékekről. :)



















Vöslauer szénsavmentes ásványvíz (0,33, minta termék)


Így visszanézve talán ennek az üveg ásványvíznek a kibontásával kellett volna kezdenem a kicsomagolását a dobozkának, bár úgy nem tudtam volna befotózni. Kicsit még mindig kakukktojásnak érzem ezt a vizet a beautyboxban, annak ellenére is, hogy nagyon fontosnak tartom a belső hidratálást. Az üvege viszont jól fog jönni a kisebb táskáimba, ha rohanós napnak nézek elébe. :)







CURAPROX CS 5460 Ultrasoft felnőtt fogkefe /minta termék


Nekem egy lila nyelű, zöld sörtés Curaprox fogkefe lapult a dobozkámban, a színválasztás is tetszik, így nagyon szerencsésnek érzem magam. A szájápolás nagyon fontos számomra, mivel örökletesen sorvad az innyem, így folyamatos harcot kell vívnom a fogaim megtartásáért. Rengeteg terméket használok és próbálok ki, hogy ezt a folyamatot megállítsam, lassítsam. (Ha érdekel titeket, hogy milyen szájápolási termékek váltak be, akkor kommentbe írjátok meg és készítek egy bejegyzést.)





 Tehát ennek a terméknek örültem a legjobban és gyorsan utána is olvastam és a legfontosabb eltérése, hogy a sörtéi CUREN szálból állnak, méghozzá 10-szer több szálból, mint egy hagyományos fogkefe (5460 szál), amik gyengéden ugyanakkor hatékonyan távolítják el a lepedéket, szennyeződéseket. Ultra Soft, vagyis nagyon puhák a sörtéi. Régen a kemény sörtékre esküdtünk, de ma már bebizonyosodott, hogy a puhább sokkal jobb, így mindenkinek ajánlom a soft és ultra soft kefék vásárlását. Mivel késő délután kaptam meg a csomagom, így esti fogmosásomnál félretettem az elektromos verzióm és kipróbáltam ezt a svájci csodát. Igen csoda, mert abszolút nem vérzett az innyem, amire nem sokszor van példa. Nagyon kellemes volt a fogmosás, a puha kefe remekül tette a dolgát és szuperül megmasszírozta az innyemet is, biztos, hogy használni fogom, és a kis sörte védő kupaknak köszönhetően utazásokra is jön velem. :) Ennek a márkának több termékét is szívesen kipróbálnám. :)



Annemarie Börlind arcápoló, testápoló kozmetikumok / utazó méretű termékek, dobozonként eltérőek

Csak növényi hatóanyagokból álló (állati eredetű hatóanyagoktól mentes) kiváló minőségű és hatékonyságú prémium natúrkozmetikum. Nem tartalmaz kőolajszármazékot, szilikont, parabéneket, SLS-t, PEG származékokat és génmódosított alapanyagokat sem. Nagyon tiszta márkáról van szó, igazán vegán. 

Az én dobozomben egy éjszakai krém lapult, nem sikerült megfejtenem milyen bőrtípusra való (regeneráló), de az biztos, hogy nekem nem vált be, így anyukámnál landol, pedig annyira reménykedtem, mert most fogyott el az arckrémem. Túl nehéz és zsíros krémről van szó, reggelre se tudta beszívni a bőröm és a mi a legrosszabb, hogy három csodás pattanás nőtt a homlokomra (lentebb a képen jól látszik), ahová sose szokott. Mivel szeretnék egy korrekt tesztet írni róla, így kipróbálja anyukám, az ő bőre már több táplálást igényel és lehet ebből kifolyólag imádni fogja.


Mint kiderült a bloggereknek kicsit eltér a doboz tartalma, ezt a krémet azért kaptuk nagyobb méretbe, hogy tesztelhessük és írjunk róla, a márka szerette volna ezt, mi pedig erről nem tudtunk, így bocsi azoktól, akikben ez rossz érzést keltett. :(


CaoNatur - Hajápoló kozmetikumok / 250 ml teljes kiszerelésű termék, dobozonként eltérő típus. Korpásodás elleni sampon, búzavirág kivonattal és kénnel

A sampon búzavirág kivonata hidratálja és nyugtatja a fejbőrt, a kén pedig hatásosan kezeli a korpát. Természetes hatóanyagokat tartalmaz, SLS-, szilikon olaj-, parabén - és színezékmentes.
Az illata nagyon tetszik, viszont nem korpásodok (szerencsére), így ez az öcséimnél fog landolni így, majd adok hírt a véleményükről és mivel hosszú haja van mindkét fiúnak, így elég lényeges náluk a haj kérdés. :)


Kell a púder! - Ásványi szemhéjpúder /minta termék, dobozonként eltérő, változatos színekben (nekem mindhárom árnyalt benne volt, szintén blog teszt miatt a márka kérésére)


Nagyon örültem, hogy végre kipróbálhatom a Kell a púdert, aminek nem csak a neve fantasztikus, de 100%-ig természetes ásványi alapú, könnyen kezelhetőt és nagyon-nagyon jól pigmentált. Egyedül a csomagolása nem nyerte el a tetszésem, mert nagyon nehéz lesz tégelybe áttenni, de meg kell hagyni baromi cuki és jópofa így ezzel a kis névjegykártyával és masnival.






Hamarosan készítek pár sminket ezekkel a szatén szemhéjporokkal és egy komolyabb tesztben leírom róluk a véleményem. A pezsgő színű tetszik így elsőre leginkább, de a bronzossal pedig nagyon dögössé lehet varázsolni a bulikat. :)





MÁDARA Purifying Foam - Arctisztító hab / 150 ml teljes kiszerelésű termék 


Az arctisztító hab gyulladáscsökkentő cickafark kivonatot és nyugtató hatású kamillát tartalmaz. /nos szükségem lesz, hogy a fent említett pattanásokat eltüntesse :(/Mélyen és finoman tisztít, használatát követően a bőr felfrissül, tapintása lággyá és simává válik. Nem tartalmaz szappant, a pumpás csomagolásának köszönhetően kinyomáskor válik a krém habbá.
Gyerekek is használhatják a Mádara termékeket, mert annyira tiszta termékről van szó.








Imádom az arctisztító habokat, a micellás vizek után ezek a kedvenceim, így nagyon örültem, hogy ezt a visszatérő márkát (régen már forgalmazták hazánkban) kipróbálhatom. Első benyomásom pedig az, hogy még fantasztikusabb, mint az eddig próbált termékeke, puhább és tisztább érzetű bőrt kaptam a használatával. Ami furcsa volt, hogy a hab szinte víz tisztaságúvá válik és nem habzik tovább a bőrön, gondolom ez a szappan mentességnek tudható be. Gyógynövény illata nagyon kellemes, szerethető. Könnyű lemosni, így a kómás reggeleken biztos ehhez fogok nyúlni és ráadásul nem szárítja a bőrt, ugyanolyan hidratált, mint előtte. 



Mádara 3 db termékminta: hidratálókrém, szemránckrém és alapozó

Még ezeket a termékeket nem próbáltam, de ami késik nem múlik. Ritka, ha egy teszter meggyőz arról, hogy szuper a termék és be kell szereznem, szeretem többször kipróbálni a dolgokat, amire ezek a kis tasakok nem igazán adnak lehetőséget, viszont arra tökéletesek, hogy megismerjem a márkát és a tudását. Remélem most az a helyzet fog fennállni, hogy elvarázsolnak, mint az arctisztító hab, ami első használattal lekapott a lábamról. :)


Ismét nagyon jó doboz tulajdonosává váltam, nagyon örülök, hogy ezeket a márkákat megismerhetem. Kétségtelen, hogy most a fogkefe és az arctisztító hab volt számomra az etalon és nagy reményeim vannak a Kell a púderrel! szemben is. :) Jelentem a víz elfogyott, a többi terméket pedig lelkesen tesztelem az elkövetkezőkben. :)



Nektek, hogy tetszett a mostani Pure by Pixibox? Megrendeltétek? Melyik Pixi kiadás a kedvencetek?