2015. május 17., vasárnap

Szülinapi kívánságlista

Imádok kívánságlistákat írni, még ha nem is valósul meg, még ha nem is szerzem be, vagy kapom meg, valahogy jól esik összeszedni a vágyaimat. Beléptem a szülinapom hónapjába, bár évről évre egyre kevésbé várom a szülinapokat, mert messze nem érzem magam olyan "öregnek", mint amit a számok mondanak, belül tagadhatatlanul 18 éves vagyok, maximum bölcs 20 éves. :)











Kantáros nadrág

Idén újra divat a Kisvakond szerelés, amire én már régóta vágyok. Nagyon szeretnék egy jól szabott kantáros nadrágot, vagyis nem is egyet, hogy kertészkedés közben is tudjam akár viselni.















Crop top

Ebből a hasvillantós ruhadarabból van jó pár, de ez a horgolt megoldás mégis a szívem csücske, egyedül az ára, ami elrettent, nem igazán értem néha a fast fashion boltokat (jelen esetben Bershka), hogy kerülhet ez 6500 Forintba? No de ez most egy álmodozós lista így van létjogosultsága itt. :)



















Oldalt felvágott tunika

Bershka 4995 Ft
A hosszú pólószerű tunikák még mindig szerethetőek, főleg ha hippis jellegű mintával vannak ellátva. Én a Hair-en nőttem fel, így belül egészen biztos, hogy egy lázadó virággyermek vagyok. :)




















Szűk szoknya és a fánik


Imádom ezt a fajta elefántos mintát, annó keresztanyámnál volt egy ilyen ágytakaró, ami már kislány koromban is nagy kedvencem volt és most az Tally Weilben megláttam, hogy ugyanebből az anyagból van szoknya és rövidnadrág, még nem tudom melyikre nevezek be, de egyikkel meglepem magam a szülinapomon...















Álom magassarkú

Igen ennél a ruhadarabnál gyanús, hogy csak bilibe lóg a kezem, mert iszonyú ára van a Zarában, de azért bőszen nézegetem, ha az üzlet közelében járok. Még anya is felóhajtott ennek a magassarkúnak a látványától, pedig ő tényleg csak a lapos, kényelmes lábbeliket preferálja. Nemrég írtam egy bejegyzést a kiegészítő trendekről érdemes a nyári bevásárlás előtt rápillantani ITT.












Rojtos dzseki

Vannak ruhadarabok, amiket az ember lányának alanyi jogon meg kéne kapnia, mert teljesen az ő stílusa, lényegében ő maga. Nos nekem van is egy olyan bolt, a Stradivarius, ahol szinte minden ruhadarabot csomagolniuk kéne, mert tökéletesen beleillik az öltözködésembe. Mivel nem akarom a teljes árukészletüket felsorolni, így csak ezt a csodás vadnyugati, indán hangulatú dzsekit emelném ki.










Régi vágyam ez a táska

Sose voltam elájulva a designer cuccoktól, de ez a Ralph Lauren táska óriási álom, bár nyilván replika formájában. Nyáron remélem belefutok valamelyik bazárban külföldön, vagy ebayről megkapom. :)











Még mindig Hugo Boss

Évek óta nagy vágyam a Femme parfüma Hugo Bosstól. imádom az elegáns letisztult illatát, a gyöngyvirág illata mindig úri nőket, ladyket juttatja az eszembe és a személyiségem egyik része egy ilyen hölgy, ki tudná viselni ezt az illatot. Legjobb áron az Iparfüméria.hu oldalán találtam meg (ITT).













L'Oreal Skin Perfect szérum

Bevallom nincs rá szükségem, mert 4 szérum is sorakozik itthon, de annyi jót olvastam róla, hogy kiváncsi vagyok és igazából baromi szkeptikus is, így szeretném átélni a csodát, vagy konstatálni, hogy hájp az egész.


Maybelline nude paletta

Megőrülök a nude palettákért, a föld színekért és 365 napból 363-ban biztos, hogy ezekhez nyúlok. Nagyon kiváncsi vagyok milyen lett a Maybelline által megálmodott, szinte hiánypótló (jó ott a szuper olcsó és jó minőségű Lovely paletta) óriás paletta.










Vichy alapozó

Imádom és nagyon a végét járja, így ideje lenne újra venni, lehet ez lesz az egyik szülinapi ajándékom magamnak. Must have darab, nem is tudnék már nélküle élni. Nekem a 25-ös árnyalat a tökéletes és minden évszakban megfelel a bőröm színéhez. Egy kifogásom van, hogy  télen kicsit száraz tőle a bőröm, de mire is való az arckrém? :)









Chill-Earrings nyakékek

Két hatalmas nyakláncot néztem ki a nyárra, tengerpartra és fesztiválra egyaránt el tudnám ezeket képzelni egy-egy outfitben.
ITT körülnézhettek.












Fehér henna

Tavaly már a fémes tetoválások elkezdtek hódítani, így nem lepődtem meg, hogy most már a színek is előtérbe kerülnek a levonós tetkóknál. Nagyon megtetszett a fehér henna mintájú változat, lebarnult kézen nagyon dögös lehet. 














piCture pOlish Grace lakkja


Mindig sajnálok sok pénzt költeni körömlakkra, de talán ezért az üvegcséért egyszer kiadok egy nagyobb summát, olyan letisztult és elegáns, mint névadója, igazi Jolly Joker a mindennapokban.