2015. június 14., vasárnap

Esküvői ruha körkép az Elite-nél 2.

Ígéretemhez híven ismét nézzünk meg pár csodás menyasszony ruhakölteményt, amit megtaláltok az Elite szalon kínálatában. :) Mostani bejegyzésben  egy barátnőmmel látogattam el a szalonba, így sokkal izgalmasabb volt a ruhapróba, hiszen számára sokkal aktuálisabb a téma, így igazi esküvői hangulat kerített hatalmába bennünket. :)

Mivel már többször olvashattatok a nyíregyház Elite (Debrecenben és Budapesten is van üzletük) szalonról, az elképesztően profi kiszolgálásról,  barátságos atmoszféráról és türelmükről így ebben a posztban a ruhákat fogom előtérbe helyzeni. Aki lemaradt alruhás csínyemről ahogy először látogattam el a szalonba azt is lent link formájában megtalálja, valamit az esküvő sorozat többi cikkét is.


Az amerikai és spanyol ruhák közül nagyon nehéz választani, mivel mindegyik önmagában egy csoda, így most azokba bújtam be és Rékáról a barátnőmről is azok a képek fognak szerepelni, amely ruhákat eddig még nem láttatok. :) A hatalmas kínálatnak hála még egy posztnyi képet készítettünk,a kellemeset a hasznossal összekötve és ősszel ismét megnézzük milyen új menyasszonyi ruhák érkeztek az Elitehez. :)

Csipkében elegánsan
Rékán minden ruha gyönyörűen állt, felemelő érzés volt az egyik legjobb barátnőmet hófehérbe látni, ahogy sugárzott az arca a saját tükörképére láttán, ilyenkor minden nőnek még a tartása is megváltozik. Azért is imádom az Elite szalont, mert minden menyasszony a ruhapróbája alatt fényképezhet, így otthon ez megkönnyíti a választást. Másnap Réka is egy másik ruhán tanakodott inkább, mint amit először kinézett magának. :)

Ez a hófehér csipkés felsőrészű ruha szűzies és elegánsan kifinomult. A vonalú, királynős szoknyája, kiemeli a tökéletes homokóra alkatát, hihetetlen vékony dereka remekül érvényesül.


A szív alakú mell kivágást elfedi a csipke, amitől szolid és igazi hercegnő érzetet kelt bennem, finom elegancia sose megy ki a divatból. A csipke minta végigfut egész a combközépig, ahonnan millió réteg tüllbe végződik a ruhaköltemény. Nagyon könnyűvé válik ettől a vékony, áttetsző anyagtól, olyan a menyasszony benne, mintha repülne.

A szalonban a lányok segítettek egy tökéletesen a ruhához illő fátylat is találni, amit szerintem egy nő sem hagyhat ki az esküvői kiegészítői listájáról. Csipke hableány

Még mindig elcsodálkozok azon, hogy egy hableány fazonú ruha mennyivel magasabbnak és törékenyebbnek mutatja a nőket. A szív alakú kivágás optikai csalásával az én átlagos mellméretemet is felpumpálja ez a hófehér ruha. Az előző modellhez hasonlóan ennek is csipke fedi a felső részt, ami egész a térdig lefut, pár strassz csillogása még jobban feldobja és tündöklőbbé teszi a viselőjét. Alul a tüll légies könnyedsége kontrasztot képez, de mégis harmonikussá teszi ezt az elegáns ruhát.Különleges fodros

Ezután Réka a  különlegesebb darabok közül kezdett válogatni, így felpróbált egy szokatlanabb megoldású ruhát. Félvállas megoldása, hatalmas fodor, mit is mondhatnék, lélegzetelállítóan szép. A mell rész egyenes megoldását a váll fodor alatt még egy finoman elegáns strasszos kiegészítés is feldobja, ami az ellentétes oldalon combközépnél visszaköszön. Az anyagban húzott sellő fazon Réka alkatán tökéletesen érvényesült, olyan volt, mintha ráöntötték volna. A ruha aljának esését a strasszos rész húzása határozza meg, ami kifejezetten izgalmassá teszi a modellt. Ebben a menyasszonyi ruhában Réka is nőtt legalább 10 centit, így ránézésre. :)
Ruha strasszos részlete


Letisztult szatén


A trendekben újra megjelent a szatén, így persze nem volt kérdés, hogy felpróbálok egy ilyen ruhát is. Ősszel pedig be akarom mutatni a következő szezonok legújabb modelljeit és a legújabb divatokat az esküvői ruhák terén, sőt ideje lenne vőlegény ruhákról is beszélnünk nem? :)

Ebben a ruhában a szoknya megoldás volt a kedvenc részem, noha az egész hófehér szatén, az alján mégis kibukkan egy nagyobb tüll rész. Én tüll nélkül nem tudom elképzelni a majdani ruhámat, viszont ez a verzió már vezet át a szatén trendre, így alakítják okosan az ember ízlését. :) A rafinált tűzéseknek köszönhetően a szoknya résznek gyönyörű az esése, Hamupipőke is elmenne ebben a bálba. :)

A felsőrész izgalmas hajtásokkal tarkított és a szív alakú kivágást még finom, húzott csipke is díszíti. Imádom, hogy ennél a ruhánál az ördögét a részletekben kell keresni.

Amiről mindenképp beszélnünk kell az az uszálya, amitől tátva maradt a szám, annyira gyönyörű.Vénusz születése

Rékának is tetszett a felsőrész hajtásokkal dekorált megoldása, így választott egy hasonló ruhát, amiben úgy festett mint a kagylóból, kibukkanó Vénusz. A szív alakú mellrész kiemeli Réka adottságait, a derekát sajnos most a ruha nem mutatja kellőképpen, de ha esküvőre kerül a sor, természetesen a szalon tökéletesen a menyasszonyra igazítja. 

A hajtások combközépig futnak és akárhogy is nézem nagyon előnyössé teszik a viselőjének. Persze a vízszintes hajtásokkal érdemes vigyázni, bár ez Rékánál lényegtelen, mert tökéletes az alakja, megsúgom, van egy 3 éves kisfia, remek önuralmának köszönhetően viszont csinosabb, mint szülése előtt (nagyon büszke vagyok rá!). :)
Természetesen a szalonban mindenféle méretű, alkatú menyasszonynak tudnak ajánlani előnyös és gyönyörű menyasszonyi ruhákat. :)


Ismét egy szuper délelőttöt töltöttünk az Elite szalonnál, a lányokkal mindig fergeteges a hangulat, folyamatos a nevetgélés, miközben vérprofiként bújtatnak bele a ruhákba. Még a legszégyellősebb lányok is elfelejti a zavarukat, olyan természetességgel és kedvességgel veszik körül ezek a tündéri csajok őket. :)


Nem sokára újabb esküvői posztokkal jövök az ékszerektől, a sminken keresztül, a  dekorációig minderről szeretnék idővel szót ejteni. :)


További esküvői bejegyzéseim:

Esküvői ruhakörkép 1.


Milyen egy esküvői ruhapróba?

EsküvőKiállítás 2015


Menyasszonyi fejdíszek saját képekkel


Egy menyasszonyi ruha több élete


Pár cipő

Hogy tetszettek Nektek ezek a ruhák? Melyik a kedvenc? Milyen ruhában mondtátok/szeretnétek kimondani a boldogító igent?

10 megjegyzés :

 1. Csodásan állnak rajtatok! Akarom kérdezni, hogy volt már olyan tapasztalatod, ahol nem engedték lefotózni a ruhát? Ez egyik ismerősömnek egyáltalán nem engedték meg a szalonban, hogy állítólag ne tudják összehasonlítani..dehogy mivel hasonlítanák össze, fogalmam nincs... Még a legdrágább modelleket forgalmazó Eklektika szalonban is megengedték a fotózást. És akkor nem is egy olyan hűha szalonról van szó...a menyasszonynak állandóan vissza kellett menni, hogy lássák rajta, Nem értem igazából...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mikor 3 évvel ezelőtt szalagavatóra keringő ruhát kerestünk, és végigjártunk jó pár szalont (Budapesten), voltak olyan helyek ahol nem engedték lefotózni, volt ahol azt mondták, hogy csak akkor lehet, ha lefoglaltad és biztosan kölcsönzöd, volt ahol pedig még úgy sem, de volt olyan is ahol simán le lehetett, szóval én sem értem igazán mitől függ ez, és miért nem lehet.

   Törlés
  2. Én két szalonban jártam eddig, az egyikben közölték, hogy nem fotózhatunk, az Elitnél pedig még biztattak is rá. Így alakult ki aztán, hogy hozzájuk visszajárok és próbálok segíteni a menyasszonyoknak, hogy mi legyen a mérce egy esküvői szalonnál. Úgy kell éreznie minden nőnek, aki belép, hogy ő a királynő, ő a legfontosabb és ehhez szerintem hozzátartozik, hogy megörökíthesse a ruhát egy fotón. Ráadásul, mint Réka esetében is változik otthon nézegetve a képeket a vélemény egy egy ruháról, szóval üzletpolitikaként is hülyeség az, ha nem engedik fotózni a menyasszonyt. Olyat is hallottam már, hogy fizetni kell minden ruhapróbánál.... no comment az ilyen szalonokat én biztos elkerülném...

   Törlés
  3. Én két szalonban jártam eddig, az egyikben közölték, hogy nem fotózhatunk, az Elitnél pedig még biztattak is rá. Így alakult ki aztán, hogy hozzájuk visszajárok és próbálok segíteni a menyasszonyoknak, hogy mi legyen a mérce egy esküvői szalonnál. Úgy kell éreznie minden nőnek, aki belép, hogy ő a királynő, ő a legfontosabb és ehhez szerintem hozzátartozik, hogy megörökíthesse a ruhát egy fotón. Ráadásul, mint Réka esetében is változik otthon nézegetve a képeket a vélemény egy egy ruháról, szóval üzletpolitikaként is hülyeség az, ha nem engedik fotózni a menyasszonyt. Olyat is hallottam már, hogy fizetni kell minden ruhapróbánál.... no comment az ilyen szalonokat én biztos elkerülném...

   Törlés
 2. Crave Freebies for world residents are listed here. Updated daily. Crave Free Stuff to see the latest Free Samples offers.

  VálaszTörlés
 3. Nem is értem mi ez a fotózás tilalom itthon. Külföldön ilyen nincs. Sokkal egyszerűbb úgy dönteni, ha nem emlékezetből kell felidézni a ruhát, hanem van róla vizuális dokumentáció is. Ritka eset ha valaki az első szalonban megtalálja a tökéletes darabot.

  A ruhák nagyon szépek, habár én inkább a letisztult, egyszerű darabokat kedvelem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyszerűbb darabok is lesznek még és már voltak régebbi bejegyzésekben. :) Ezért szeretem az Elitet, mert először még nem tudták, hogy blogot írtam és még ők ajánlották fel, hogy készítenek képeket és annyira kedvesek, jó fejek voltak mindenben. :)

   Törlés
 4. Köszi szépen Lányok! Csak kíváncsi voltam. :))

  VálaszTörlés