2015. július 1., szerda

Miért ne nyaralj egy bloggerrel?

Nyaklánc Chill-Earrings
Most egy vicces hangvételű, de mélyen igaz posztot olvashattok Tőlem, amiben elmondom miért is nem jó egy bloggerrel nyaralni (főleg ha pasi vagy) 20+1 érv szól mellette. A poszt inspirációjául Chloe bejegyzése szolgált, aminél a hasam fogtam a nevetéstől, miközben felolvastam Botondnak, aki szomorúan csak bólogatott. :) És előre is elnézést a nyaraló partnerektől és Botondtól. :)


1. ...mert hetekkel a nyaralás előtt előkerül a bőrönd, amit aztán kerülgethetsz, rosszabb esetben hasra eshetsz benne. Aztán még egy utazó táska is a tetejére kerül, ami a kiegészítők landolnak.

2. ...mert egy hétre három hétnyi ruhát csomagol, mivel a nyaralás alatt akarja a nyár összes képét, outfitjét elkészíteni.




Kleopátra nyaklánc: Rossetti bizsu, Többsoros lánc: Chill-Earrings,
Bikini: H&M

3. ....mert 7 napra 12 bikini teljesen reális mennyiség nála és azért volt olyan nehéz az a csomag, mert minden szetthez hozott fél kiló ékszert és kiegészítőt.

4. ...mert a te táskádba is fog csempészni pár nélkülözhetetlen ruhadarabot és persze kiegészítőt.

5. ...mert az új arcápolási rutinját nem hajlandó felfüggeszteni olyan apróság miatt, mert nyaral, így a neszesszere is terjedelmes lesz. 

6. ...mert segíteni akar becsomagolni neked, persze olyan outfitteket, amik jól illenek majd az övéhez. Összeöltözős képek kellenek! :) És az arany tetkót is ki kell vele próbálnod!

7. ...mert Neked kell majd fotózni, mert önmagát nem tudja (bár selfiezni azt fog mindenhol), ráadásul ajánlatos jó pofát vágni ehhez és közben dicsérni.

8. ...mert fotós istennek kell lenned, hiszen maximalista és millió kép után is képes kiborulni, mert neki egy se tetszik.

9. ...mert bloggerinánk is szeret fotózni, így minden utcát, minden sziklát, minden ehetőt lefotóz több szögből.

10. ...mert a legínycsiklandozóbb kajába sem ehetsz bele, amíg legalább tíz szögből meg nem örökítette (igen ki fog hűlni!). Ezután még Instagramon is publikálja, hiszen mindenki tudja, hogy csak az történik meg, amit posztolsz. :)

11. ...mert becsekkol mindenhonnan, fent említett okból. Meg kell, hogy történjen, na!! :)

12. ...mert felvesz egy egybe részes fürdőruhát csak egy kép kedvéért, aztán gyorsan egy icipici bikinire vált, hogy rá ne barnuljon. :)

13. ...mert szükségét érzi a körme színét is megváltoztatni (értsd átfesteni) egy zseniális szetthez, vagyis barátkozz meg az aceton szagával. :)

14. ...mert, a fotózáshoz sminkelnie kell még a tengerparton is, aztán lemossa, mert nem akarja, hogy beleégjen a bőrébe a festék. 



15. ...mert este a laptophoz csak akkor férsz hozzá, ha már feltette a képeket, megvágta, posztolt egy-kettőt belőle. 

16. ...mert ha lát egy boltot, ami itthon nincs be kell mennetek és persze drogériát se kerülitek el.

17. ...mert a bazározás egy fél napos program.

18. ...a napja jelentős részében társa lesz a telefonja. 

19. ....mert minden fotózásra alkalmas helyet és hátteret felderít, persze a nevezetességeket is meg kell nézni vele, azaz lefotózni előtte. :)

20. ...mert minden nap meg kell nyugtatnod, hogy a képeken (igen végig kell nézned a képeket) jól mutat és nem fogja senki negatív kommentel illetni. :)

+1. ...mert a lányoknak akik a nyaraláson vele lesznek kéretlen smink és öltözködési tanácsokat ad és persze a legújabb trendeket is beléjük veri egy hét alatt. :)

Ahogy Edina barátnőm fogalmazott:  Egy bloggert, csak egy blogger érthet meg! :)

Igyekszem jó lenni a nyaraláson és senkit nem őrületbe kergetni, de azért Nektek is hozni helyzetjelentéseket. :) Már csak másfél hét és indulunk, addig van időm még 10-szer átpakolni a bőröndöt. :)