2015. augusztus 23., vasárnap

Eucerin mélytisztító arcradír- TESZT

Régen próbáltam már ki fizikai bőrradírt, hiszen sok jól bevált radírozó módszerem van, kezdve az Ebelin párnától, a a kedvenc málnamagos Colo radíron át, az arctisztító kefén keresztül, a kávézaccig. Ám a nyáron elhatalmasodott a pattanások száma és így kipróbáltam az Eucerin radírját, ami okozott plusz meglepetéseket is. 

 


Amit a márka ígér:
Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír
Arcradír problémás bőrre, pórusfinomító mikroszemcsékkel


Az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír kitisztítja a pórusokat és finomítja a bőrt, miközben csökkenti a mitesszerek és bőrhibák számát.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír hetente alkalmazható a tisztító, hidratáló bőrápolás részeként. Olajmentes, tejsavat tartalmazó formulája közvetlenül a bőrhibák eredetére hat, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. A pórusfinomító mikrorészecskék gyengéden átradírozzák a bőrt, anélkül, hogy felsértenék. A bőr észrevehetően tisztább, puhább és finomabb tapintású lesz.

200 ml



TESZT

A csomagolása átlátszó tubusos, ami látni engedi magát a zöld géles terméket és jól kirajzolódnak a kék szemcsék is. Szeretem amikor nem zsákba macska az, hogy hogyan is fest a termék. Sokan szeretik a felpattintós kupakot, ezzel én is így vagyok, viszont a fejjel lefelé állítással már nem vagyok elégedett, így én csakis fektetve tárolom az ilyen flakonokat, ami által nem túl helytakarékos. 
 Funkcionálisan tökéletesen elhelyezett feliratokat találunk a csomagoláson, így minden felmerülő kérdésünket kielégíti.

Az áttetsző gél tisztaságot sugall. A kék szemcsék közepes méretűek, de pici mikroszemcsék is helyet kapnak benne, amik a kíméletes radírozás elengedhetetlen kellékei. A kék szemcsék rejtenek még hatóanyagokat, így felvitel után kipukkannak, szóval még szórakozásnak se rossz ez az arctisztító. Ugye a bőrradíroknál kémiai és fizikai van jelen a piacokon, ez a fizikai, szemcsés fajta, megfelelő radírozó képességgel, tisztítja a bőrt. 
Illata nagyon tiszta, friss, kicsit engem a mosóporra is emlékeztet, nem tudom miért.


 
Tudjátok, hogy a bőröm érzékeny, illetve jó esetben normál, viszont vannak időszakok, amikor igencsak nyűgösködik, ilyen az évszakváltásoknál, a fűtés elkezdésénél és befejezésénél is. Tavasszal kaptam meg ezt a terméket és akkor nem volt rá szükségem, ezért is tolódott el ez a teszt, viszont a nyaralás sós vize nem csak, hogy szárította a bőröm, de hatalmas pattanásokat okozott, néhány akném is lett. Ekkor nekiestem ennek a terméknek és láss csodát szinte pár nap alatt kitisztította a bőrömet. A rendszeres fekete mitesszerek, amik az orromat tarkítják, szintén csökkenést mutattak, így azóta rendszeresen használom, heti egyszer. Legnagyobb rajongója viszont az öcsém, aki még a tinikori pattanásokkal harcol, így mindenképp ajánlom a fiatalabb korosztálynak, a zsírosabb bőrűeknek is. Meglepő módon nem szárítja a bőrt, így a normál, száraz, de mitesszeres arcbőrnek is nagy barátja lesz. :)

Pontok: 5/5


Ára: 3200 Ft körül


Ti próbáltátok már? Melyik a kedvenc bőrradírotok?