2015. augusztus 23., vasárnap

Kicsi vagyok, székre állok? Inkább maxi ruhába bújok!-OUTFIT

Adósotok vagyok még pár nyárias outfittel, de biztosra vélem, hogy hasznos lehet majd az indián nyárban, hiszen olyan nincs, hogy ne legyen ismét egy kis meleg. :) A mostani posztban pedig nem sok betűt fogtok találni, így érdekel, hogy hogyan szeretnétek a későbbiekben a divat cikkeket, a képek beszéljenek csupán, vagy kommenteljem, indokoljam és osszam az eszet, mint eddig?
OUTFIT

Ruha: Angex
Cipő: Skála
Arany tetkó: Ebay
Csomózott karkötő: Lucia Mondi
Türkiz köves karperec: Antik
Kalap: StradivariusHogy tetszett a szett? Legközelebb szövegezzem, vagy elég a sok kép? :)

7 megjegyzés :

 1. Jaj, nagyon szép ez a ruha :) Személy szerint hiányoltam a szöveget, szóval felőlem jöhetnek továbbra is a kis hozzáfűznivalók. Valahogy úgy olyan élvezetes, meg az is lehet, hogy olyan apróságokra is felhívod vele a figyelmünket, amin amúgy továbbszaladna a szemünk :) Pl. hogy mi a kedvenced az adott szettben és így tovább :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rendben, akkor ilyesmiket fűzök bele, csak azt vettem észre, hogy inkább kép nézegetős a legtöbb olvasó outfitteknél. :) Akkor lesz hosszú írásos, pár megjegyzéses és időnként csak képes. :)

   Törlés
 2. Nagyon szép ruha :)
  Szerintem így jó ez a bejegyzés,hogy nem írsz sokat. De néha-néha írhatsz az outfitről pár szót. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rendben, akkor ha van mondanivalóm, tanácsom, akkor pofázok, ha nincs, akkor csak hagyjuk a képeket érvényesülni. :) Köszi a véleményt :) <3

   Törlés
 3. Gyönyörű ez a ruha, jól áll neked. :)

  VálaszTörlés