2015. augusztus 16., vasárnap

Moyra Stardust- TESZT

Nemrég tesztelésre érkezett pár Moyra lakk, az új Africa és a Stardrust kollekcióból. Mindkét kiadás nagyon érdekelt, így nagy öröm volt, amikor első munkanapom zárásaként otthon várt a csomag. Azonnal körömlakk lemosás következett és miután megtudakoltam tőletek, hogy melyik kollekcióról olvasnátok először, ezután fel is kentem az egyik Stardust lakkot. 



Mivel szeretem az alapos teszteket, így a kopás, lepattogás vizsgálatára is hagyok időt, mindkét lakk kétszer egymás után felkerült a körmeimre, így maximálisan kiforrott véleményem van róluk. :)
Odyssey No. 363

A két halványlila lakkból ez az orchidea árnyalat lett a kedvencem, gyönyörű, visszafogott színével bármikor elkápráztatja a viselőjét és a környezetét természetesen.



Az üvege a szokásos 12 ml-s Moyra üveg, már már annyira kultikus nekem ez a forma, mint a Coca Cola kontúrpalackja, nem örülnék, ha valaha is változtatnának rajta. A szürke, ezüstös műanyag kupakra van felragasztva a kollekció neve. A hátoldalán a száma és a körömlakk árnyalatának a neve szerepel. Na, de barangoljunk tovább ezen csillagporos ösvényen. :)



Állaga egy gondolattal sűrűbb a megszokott Moyra lakkokénál, de ez abszolút nem zavaró, én a mini glitterek számlájára írom. 



Ecsete az általam kultivált sztenderd Moyra ecset, ami középvastag, egyenesen vágott, nem túl tömött. Ez garantálja, hogy egyenletesen viszi fel a lakkot, vékony rétegben.



Az árnyalata fantasztikusan szép és visszafogott, szinte mindenkinek jól áll. A mini glitterek, tényleg icurupicurik  gyönyörű ezüstös fényt adnak a lakknak, abszolút illik a kollekcióra a Stadust, azaz csillagpor név. Szinte a csillogos ég köszön vissza ezekben a visszafogott árnyalatokban, egy sötét, éj kékben is el tudnám képzelni ennek a kollekciónak a második felvonását. :)



A glitterek csillogása mellett, a Moyra hozza a magas fényt, amit már megszoktunk tőle, szinte gél hatásúak ezek a lakkok három rétegben. 







Fedése egy rétegben nagyon kevés, emiatt aggódtam is, hogy sok réteget kell majd felvinnem, de szerencsére nem így lett. Két, maximum három réteg tökéletes fedést biztosít, semmi csíkosodás, vagy egyenetlenség. Buborékolás se jellemzi.


Próbálnám én kritikával illetni, de nincs mibe belekötni, a kopás nem jellemzi és 5 napig meg se pattant, mindkét teszt körében. Magyarul ismét nagyot alkotott a Moyra, csak szuperlatívuszokban tudok erről a lakkról beszélni.

Nem tudom miért, de nekem Hamupipőke üvegcipőjét idézi ez a lakk, szerintem jól mutatott volna hozzá. :)




Far Beyond No. 361

Menjünk kicsit túl messze! :) A csomagolása és az ecsete a fent leírtaknak megfelelő. 


















 Az árnyalata egy kékesebb lila, valamivel sötétebb, mint az előző és a rózsaszínes tónus nem jellemzi. Hidegebb árnyalatot keresőknek ideális.



Ennél a színnél talán még jobban érvényesülnek a csillogó glitterek, gyönyörű a fénye ennek a színnek. 
Fedése egy rétegben nem elég, bár jobb, mint a másik szín esetében, két réteg viszont maximálisan kielégítő, nem is vittem fel többet belőle. 


Kopása nagyon enyhe és tartóssága ugyanolyan fantasztikus, mint kistestvéréjé. :) 5-6 napit nem kellett a körmömmel foglalkoznom, szép ápolt volt a kezem.

Száradása elképesztő, mire a 10 köröm végére jutunk már kenhetjük a következőt adagot rá. :)



Összességében elmondhatom, hogy remekül sikerült Moyra kollekcióról van szó. Mindkét lakk, egy rétegben, akár fedőlakként is tud funkcionálni, két rétegben pedig csodás manikűrünk lesz. Tartóssága pedig igénybe vett, dolgozó kezeken is remek, mondhatom, hogy mosogatás biztos. 4-5 napig nem kell foglalkoznunk az újralakkozás gondolatával. :) Árát (490 Ft) nézve pedig ajándék!

Pontok: 5/5

Ahonnan beszerezhetitek: MOYRASHOP.HU

Ti szeretitek a Moyra lakkokat? Melyik volt eddig a kedvenc kollekciótok? Próbáltátok már a Stardust lakkokat?