2015. szeptember 29., kedd

Ezek a szemhéjpúderek új dimenzióba repítenek-PUPA teszt

Szemem kiemelése a napi rutinom, hiszen ahogy szokták mondani oda vond a figyelmet, ami a legszebb az arcodon és bizony az ajkaim nem a legtökéletesebbek, így marad a szemem. :)

 A szatén, selyem fényű szemhéjpúderekkel csodás nappali és még csodásabb esti sminkeket lehet alkotni, így izgatottan próbáltam ki a Pupa Soft & Wild kollekció szemfestékeit.
A Vamp! Dry&Wet Eyeshadow névre hallgató, szintén Soft & Wild kollekcióból a 001, 003, 005 számsor a nyerő (amúgy 5 tagú a család), vagyis ezek lettek az enyémek. :) Ugyan a pezsgőszín és a szürkésbarna, ami a legkihasználhatóbb számomra, mégis a rózsaszínnek örültem meg leginkább, mivel nagyon kiesik a komfort zónámból, így magamtól sose veszek ilyen árnyalatot. 003 Chic Gold


Ha a pezsgő szemfesték lenne kétséget kizáróan ebbe a Pupa szemfestékbe születne újjá, szinte a gyöngyöző habokat is felfedezem a csillogásában. Na, de ne kapkodjunk beszéljünk a csomagolásáról.

Még mindig állítom, hogy a legszebb kivitelezésű papírdoboz, amihez valaha szerencsém volt, cukiság és dögösség mérő is kiakadt tőle és képtelen vagyok megválni tőlük, pedig nem szoktam őrizgetni a dobozokat.

A tégely műanyag, kicsit nekem gyengének tűnt, de többszöri nyitogatás után meg kellett állapítanom, hogy igazán minőségi és nyugodtan hajigálhatom a táskámba (bár nincs szívem). A színe valami csodálatos, még highlighterként is el tudom képzelni, de szemfestékként belső szemzugba használva és szemöldökcsontra valami mennyei. :) Vizesen és szárazon is lehet használni, fényes, metálos, szaténos a finishe. Nagyon selymes az állaga, jó vele dolgozni (de az applikátora ugyanúgy semmire se jó, mint a többi ilyen gumis akármi). Nagyon pigmentált, jól építhető és nem is igazán potyog, legalábbis ez az árnyalat.  005-Glam PinkA csomagolása ugyanolyan, mint a testvérkéjéé, így nem pazarlom a türelmeteket az újbóli ájuldozásra. :)
Ez egy igazi Barbie baba szemfesték, gyerekkoromba megőrültem volna érte, de most is igencsak dobogtatja a szívem. Belső szemzúgtól, külső V-ig mindenhol tudjuk viselni, így nagyon kihasználható (lentebb egy képen külső V-ben alkalmaztam). Eszméletlen pigmentált, épp belenyúlok és csodásan felveszi a színt az ecset. Remekül mutat nedvesen felvíve is, úgy még metálosabb a hatás. A fény pedig úgy játszik vele, mint macska az egérrel. :)


 A kis gömbölyű festékdombra pillantva is láthatjuk a fények vibrálását, amitől márványos a hatása, ezt a szemhéjunkon is el tudjuk érni, hiszen szépen építhető. Ő sem potyog különösebben, így nem kell utána sepregetni. Pezsgős rózsa


 001 Golden Mauve Ez a szín, ami tudtam, hogy a leggyakrabban használt lesz, mégse lettem szerelmes, de az első swatch után elvesztem a csillogásában.

Szintén metálos árnyalat, fényes, de annyira különleges, hogy képtelen voltam betelni vele. Először is eszméletlen pigmentált, ebből adódóan érdemes nagyon óvatosnak lenni a kezdő sminkelőknek, mert könnyű túlzásba esni. 


Ami a legcsodásabb, hogy mini színjátszó glitterek vannak benne, annyira picik, hogy nagyon ízléses a játékuk, mintha csillagokkal vonnánk be a szemhéjunk. Fantasztikus, könnyen építhető, viszont ez kicsit jobban porzik, ebből fakadóan bizony potyog. Pigmentáltsága viszont veri az eddigi összes sminket, amit próbáltam, igen az Urban Decayt is. :)003 és 001
 Áruk: 2590 Ft

Pontok: 5/5

Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, szuper befektetés egy két olyan árnyalat, amit előszeretettel használunk. Ugyan az ára kicsit nagyobb a drogériás mono szemfestékekhez viszonyítva, de a tudása is magasabb. Eddigi tesztjeim alapján a Pupa olasz márka árfekvéséhez képest a legszínvonalasabb sminkmárkák szintjén mozog, vagyis ár/érték arányban lenyűgözően jó. :) Ezek után már nagyon várom a következő kiadást. :)


Mit szóltok? Hogy tetszenek ezek a színek? Beneveztek ebből a csodálatos limitált kiadásból valamire? 

2 megjegyzés :

  1. Csak gratulálni tudok a Pupának, amiért küldött neked tesztelnivalót... kritikán aluliak a sminkes képek rólad. Mi ez a szemöldök??? És hogy lehet ilyen hanyagul felapplikálni egy szemhéjpúdert? Atttyaég...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt tőlük kérdezd miért Nekem küldtek. Mellesleg ezek elsősorban swatchok és nem smink, első próba, de ne aggódj lesz smink! :D

      Törlés