2015. szeptember 24., csütörtök

Megtaláltam a legjobb krémeket!-Schüssler TESZT

Mindig örülök, ha egy olyan márka keres meg, hogy próbáljam ki a termékeit, amiről már sokat hallottam, de még semmi közös élményünk nincs. A Schüssler lehetőséget biztosított, hogy válasszak két terméket és két a bőrtípusomnak megfelelő krémre csaptam le. Őszintén megmondom, amikor megérkezett tombolt  kánikula, igazán nem lelkesített fel, hogy az izzadt bőrömet kenegessem és nem is vártam sokat. Aztán egyik nap kis átmeneti krémmentes időszak után felkentem mindkét krémet az ázsiai arcápolási rutinomba beillesztve és azonnal leesett az állam. Poén lelőve imádom, de érdemes elolvasni miért...










Mindenképp szerettem volna egy olyan krémet, ami az első (jó lássuk be a sokadik) ráncoktól megszabadít és feszesíti a bőrömet, ezért esett a választásom ezekre a krémekre. 

Amit a márka ígér:

Mindennapos bőrápolásra, bőrfiatalosításra ajánlott krém 30 év feletti igénybe vett bőrre.

100% natúr összetevők
kőolajszármazék és parabénmentes
shea vajat tartalmaz
allergénmentes
nem tartalmaz állati eredetű összetevőt
100% termékgaranciát vállalunk


A Calcium fluoratum elsődleges szerepe a szervezetben a kötőszövetek rugalmasságának biztosítása. Bőrünk is nagy mennyiségű kollagén rostot tartalmaz, így hiányállapota esetén korábban öregszik és ráncosodás jelei figyelhetőek meg. A Schüssler Natur Selection Nr.1-es krém serkenti a kollagén termelést, melynek köszönhetően bőre rövid időn belül teltebb, simább és tömörebb lesz, a ráncok csökkennek, arca visszanyeri fiatalos erejét!

Értékes ásványi sók áldásos hatása miatt minden bőrtípus ápolására ajánlott bőrregeneráló krém, mely puhítja a berepedezett bőrt a test egész felületén!

Az érfalak lokális stimulálására is érdemes Schüssler Nr.1-es krémet használni, hiszen az egész napos megerőltető munka után sajgó lábainknak felüdülést nyújthat egy hűsítő bedörzsölés. A Schüssler krémek nyugtató érzésen túl, hatnak az erekre is: a Calcium fluoratum ásványi só erősítik az érfalakat.

Legfontosabb szépészeti bőrproblémák: Ráncosodás jelei, igénybe vett bőr esetén; striák megjelenése hasfalon, akár várandósság alkalmával is (érdemes Nr. 11-es krémmel kombinálni); bőrkeményedés kézen és berepedezett lábfejen.


TESZT

A leírtak alapján mindenre jó és igen most megszegtem a szabályomat és nem a koromnak megfelelő (27 éves vagyok) krémet választottam, hanem 30 felettieknek valót, de célzottan a homlokomon kezdtem a ráncokon használni /először/.

Csomagolása nekem nagyon tetszik és az is, hogy számmal jelölik a krémek fajtáját. Minden információ  csomagolás hátulján és elején megtalálható. Nagyon csajos ez a rózsaszín fehér kivitel és a csini lány kontúr is elragadó. Jól zár a felpattintható kupak és a tégely puha műanyag, így ki lehet majd sajtolni a végét is a krémnek. :)

Illata nagyon egyedi, nem is próbálom körülírni, de kellemes. Állaga elég sűrű, így eleinte féltem, hogy zsírosítani fogja a bőröm, de erről szó sincs. Könnyen elkenhető, testhőre szépen lazul az állaga és hihetetlen gyorsan beszívódik. Alig pár perc után már érezhető a különbség. Először el se akartam hinni, felkentem és már első használat után szinte mint akit kivasaltak, sehol a csúnya haragudós ráncom.








Amit a márka ígér:


A silicea elsődlegesen a kötő, és támasztószövet struktúrájának kialakításában vesz részt, de a csont és porc felépítésében is fontos szerepet játszik. Hiányállapot esetén bőrünk veszít feszességéből, korábbi, és intenzívebb ráncképződéssel találkozunk, és az erek rugalmassága is csökken.

A szépség sóját tartalmazó natúr krém a korai, mimikai ráncok szarkalábak vagy erős homlokredők megjelenésekor nyújt megoldást. Törlkeny, benőtt körmök kezelésére szintén hatásos.

Legfontosabb szépészeti bőrproblémák:
Ráncosodás “megelőzés”, mindennapos bőrápolás (30 év alatt); törékeny, benőtt köröm; gyulladt körömágy (érdemes Nr. 3. Ferrum phosphoricum krémmel kombinálni); mindennapos szemránckrém; köröm lemezes szétválása esetén.



TESZT

Csomagolását nem írom le, a feliratokon kívül olyan, mint a testvérkéje. Illata szinté jellegzetes, szerintem a Schüssler sók és talán növények illata, de nem vagyok egy nagybetűs orr, így ezt hagyjuk. :)

Állaga ennek is sűrű, de nincs gond a bőrön elterülésével és a felvitellel. Elég hasonló volt a tapasztalatom ezzel a krémmel is, szépen simította ki a bőröm, élettel telivé varázsolta. A két krémet sokszor az ázsiai rutinomba beillesztve esténként együtt alkalmaztam, de ezt a 11-est, a revitalizálót reggel is fel-felkentem sminkelés előtt.

Valami fantasztikus a hatása, mintha bekávézott volna a bőröm, vagy mintha 12 órát aludtam volna. Ezt a krémet ajánlják  30 alattiaknak, így ezt bátran kentem magamra mindenhol, míg a bőrfeszesítőt igyekeztem csak a problémás területeken alkalmazni.  




Összességében fantasztikus krémekről van szó, így nagyon örültem, hogy a Pure by Pixiboxban is lapult egy mély hidratálójuk, így van módom még tesztelni a Schüsslert. Tudjátok, hogy rengeteg krémet próbáltam már ki, de ez abszolút befutó, annyira imádom, hogy jelenleg nem szándékozom újfajtára benevezni. :) Mellesleg ami számomra nagyon szimpatikus, hogy sok márkával ellentétben a natúr jelzőt tényleg megérdemli, szép az összetevő listája, kismamák is használhatják és vegyszermentes. A legjobb viszont termékgarancia, tudják hogy remek a krémük, így nem félnek hogy valakinek nem válik be. :)

Pontok: 5/5 csillagos ötös!!! :) Mindenkinek ajánlom ezt a márkát!

Ti használtatok már Schüssler terméket? Hogy tetszett?