2015. szeptember 26., szombat

Száműzzük a fénylő bőrt a T-zónából is egy kis eszközzel!- Blotterazzi TESZT

A Szépleszel.hu webshop megálmodójának, Annamáriának köszönhetően volt lehetőségem elsők között kipróbálni ezt a Beautyblender által kifejlesztett terméket, eszközt. Mivel elkötelezett híve vagyok az eredeti Beautyblendernek, hiszen bármely más márkát próbáltam, a lába nyomába sem ért, így nagyon kíváncsi voltam, hogy ismét forradalmit alkotott-e az ikonikus cég.








Amit a márka ígér:
A blotterazzi™ sminkszivaccsal napközben is frissen és szépen tarthatod a sminked. Alkalmas az olajos fény és a verejték felitatására. Hasonlóan működik, mint a verejték itató papír, csak ezt többször is használhatod, nem kell eldobni. Egy nagyon szép tartóban van, melynek egyik oldalán tükör is található, így könnyebb felfrissíteni az arcod. A tartóban két szivacsot találsz, melynek anyaga megegyezik az eredeti Beautyblender anyagával, csak ez a szivacs nem gömbölyű, hanem lapos. Formája viszont szintén íves csepp alakú, így a nehezen elérhető hajlatokba is szépen bele simul.

A Beautyblender Classic sminkszivaccsal ellentétben ezt szárazon kell használni, majd a Solid vagy a folyékony tisztítóval tisztítani.




TESZT


Egy pofás kis papírdobozkában lapul a csepp alakú felpattintható tégely, ami fehér színű. Nagyon kézre eső a formájából adódóan.
A doboz hátulján minden információt megtalálunk. Grátisz egy szintén csepp alakú minta is található a kis csomagunkban, ez a tisztító folyadékot rejti.








A kis kis szivacsok tartójának hátulján szellőző nyílások találhatók, így könnyebben tud száradni, hiszen izzadtságot és az arc zsírjait szívja fel, szóval evidens, hogy szükséges száradnia.










A jól záró tartót kinyitva egyik felén tükröt találunk, amit  védőfólia fed, másik oldalon pedig a két szivacs kap helyet. 
A szivacsok anyaga teljes mértékben a Beautyblender anyaga.

 Itt ki kell térnem arra, hogy sok hamisítványt és más márkák blendereit is megfogdostam már, de egyik sem hasonlított erre a csodás szabadalomra és persze egyik se tudott olyan szépen alapozót eloszlatni. Szóval a Beautyblender lehet drága, de egyértelműen megéri az árát, összehasonlíthatatlanul jobb, mint bármely smink szivacs.










Tehát az anyag azonos a leírás szerint, de szerintem picit puhább a Blotterazzi. Alakja csepp formájú, vékony lapokra vannak vágva. Színárnyalata is picit eltérő, neonosabb egy leheletnyivel, mint  Beautyblender.










Nagyon szuper, hogy alapból kettő van a tartóban, hiszen ha eszembe jut egy forró nyári nap el is kél. Szerencsére még az indián nyáron volt alkalmam több ízben is tesztelni, ezeket a mattító párnákat, a T zónám elég rendesen ki tud fényesedni, sőt még az alapozót is le szokta dobni ilyenkor a faggyú termelés és ízadás. 




Végül, de nem utolsósorban beszélek kicsit a teszterről (3 ml), amit jár a Blotterazzihoz, ez a Blendercleanser, amivel a Beautyblendert és ezt is tisztítani kell. Eddig én simán babasamponnal, vagy micellás vízzel mostam ki a blendert, így állandó alapozó elszíneződések voltak rajta. Most megragadtam az alkalmat, hogy a neki szánt tisztító géllel essek neki. Csodák csodája abszolút tisztává varázsolta, eltűnt minden folt róla pillanatokon belül. Ezután a Blotterazzikat is kitisztítottam, ugyanúgy mint a Beautyblender eleinte engedi a színét, a víz rózsaszín tőle, de ettől nem kell megijedni. Ezután a tapasztalat után pedig kívánságlistás ez a tisztító folyadék, hiszen jól jönne az ecseteknél is.


Végül beszéljünk a tapasztalataimról, sokkal jobban szerepelt ez a kis szivacslap, mint a mattító lapok, amiket eddig használtam. Minden csillogást eltüntetett az arcomról azzal, hogy hozzányomkodtam a bőrömhöz. Még a nehezen elérhető zugokból is felitta a zsírokat és faggyút, amit a hőségre produkált a bőröm. Egyszerűen szenzációs! Aki küzd az arcbőre csillogásával, zsírosodásával, annak mindenképp érdemes beszereznie, hiszen ez nem egy eldobható papírka, hanem egy olyan eszköz, ami hosszú ideig hű társunk, ha megfelelően tisztítjuk. :)

Pontok: 5/4 Természetesen az ára miatt levonok egy pontot, bár ha belegondolunk, mennyi mattító terméket veszünk a nyár folyamán, gyanítom így is megéri.


Blottarazzi ára: 4990 Ft ITT RENDELHETED MEG


Tisztítófolyadék: 4650 Ft INNEN RENDELHETED (150 ml)


Ti próbáltátok már az eredeti Beutyblendert? Szoktatok küzdeni a kifényesedéssel?