2015. szeptember 22., kedd

Uborkás Rimmel szempillaspirál-TESZT

Szempillaspirálok garmadáját láttam már, sokszor játszanak a kefék formájával, anyagával, vagy magával a nyakkal gondoljunk a Grandiose spirál hattyú nyakára), de az összetevők általában nem tartalmaznak ilyesmit, mint ez a termék. Nem beszélek több zöldséget, inkább térjünk rá a Rimmel Wonder'full Wake Me Up spirál tesztjére. :)









Igazán üdítő és élénkítő már a csomagolása is, a vad metálzöld szín abszolút meglepő ennél a termék vonalnál, de hatásos, mert én köröztem hetekig a Rimmel állvány körül, körbedöngicsélve, mint méh a virágos rétet, áhitoztam utána. A fényes króm külsőn az ujjlenyomatok ugyan meglátszanak, no de ez egy fölös infó. :) 

A formája is nagyon kellemes a 'derékban' kiöblösödésnek köszönhetően számomra még kézre állóbb. 

Tökéletesen záródik és na elég pofás lássuk be. :)





A keféje klasszikus sörtés, ám a formája homokórára emlékeztet, "bögyös-faros naccsesszony". :)





Térjünk át a legizgibb momentumokra, először az illatára, ami abszolút uborkás, teljesen megegyező az igazi illatával, na ezt vajon hogy csinálták? Mindegy is, mert igazán élénkítő és örömteli a használata, bár minden spirálomnak ilyen illata lenne! 




Összetevői között az uborka mellett, B5 és E vitamin szerepel, ami az ápolásról gondoskodik. Nyílt tekintetet, csomómentes felvitelt ígér a márka és tökéletes tartást, dúsítást. Élénkítő spirálként aposztrofálják. :)

Felvitele tényleg egyszerű, egyetlen észrevételem, hogy sok festéket vesz fel (de csak a végén, festékfarkinca), így le kell belőle szedni a tégely oldalával. Egy rétegben remekül fed, csomómentesen, egyenletesen. Két rétegben tökéletes nappali pillákat kapunk, amik természetes hatást keltenek, abszolút nem látszik, hogy ki van festve, mégis hangsúlyos.


Ami meglepett, hogy én mindig bénázok a spirálozással, mert rohanok és gyakran kenem össze a szemhéjam festékkel, ezzel a kefével még sosem volt ilyen gondom. Meglepően gyorsan szárad, így még a felragadás se fordult elő soha. :)

Másik csodás pozitívum, hogy nem lesz csomós és összeragadt pillánk, ami számomra alap elvárás, mégsem sok spirál megy át ezen a teszten.

Viszont drámai hatást 4 rétegben sem érünk el, legalábbis nekem nem sikerült, így egy hétköznapokon használt terméknek tartom, ami ápolja a pilláimat, így előkészíti a terepet a bulik alkalmával egy más típusú spirálnak.





Jó ideje használom nap, mint nap és el kell hogy mondjam kevésbé megviseltek és kevésbé kurták a pilláim. Pár millimétert már nőttek és mintha kevésbé hullanának, így mindenképp ajánlom ennek az üdítő, hézagpótló terméknek a kipróbálását.

Tartóssága jó, de nagyon párás időben bizony kicsit hajlamos leszökni a szempillánkról a festék, de ez igaz bármely nem vízálló termére. 

Ára: 2399 Ft

Hétköznapi használatra tökéletes, az ápolása csillagos ötös, csomagolása üdítő, illata pedig szerelem, viszont fél ponttól mégis kénytelen vagyok megfosztani, mert ugyan dúsít, mégsem tudtam vele drámaibb szempillákat abszolválni.


Pontok: 5/4,5

Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek?