2015. október 30., péntek

Kell a Púder-BLENDER TESZT

A Kell a púder! anyukája megkeresett, hogy teszteljem le a blenderét, hiszen van tapasztalatom a Beautyblenderrel. Először dilemmáztam rajta, hiszen eddig ahány ilyen jellegű terméket volt módom tesztelni mind elbukott az ikonikus sminkszivacs mellett. A teszt végén egy rövid összehasonlítást is olvashattok, de ha van rá igény, akkor lehet egy bővebb párbajnak is alávetem őket.


Kell a púder szemhéjpúder teszt ITT




Kezdjük az elején mérete a szokásos Blender méret, ha lehet így fogalmazni, színe se emeglepő az eredeti gyár is gyárt feketében szivacsot.
Kezdem egy aranyos történettel:
Amikor megérkezett Botond is alaposan megvizsgálta és hasonlitgatta a Beautyblenderhez, percekig simogatta vele az arcát és utána kinyilatkoztatott, igen nálunk így is zajlanak a tesztek, szerencsére még nem sminkel. :)

Csomagolása egyszerű zacskó a Kell a púder logóval és feliratokkal, sajnos elberheltem nem tudom így bemutatni, de nem nehéz elképzelni szerintem hálisten. :) 

Nagyon selymes, bársonyos a felszíne, nem is igazán szivacs szerű. Latexmentes, így jól bírja a tisztítást és nem szakad és reped meg. Remekül megszívja magát vízzel és duplájára dagad, könnyű kicsavarni és akkor se veszti el a méretét, ám a formájából picit hajlamos kijönni. Nem engedi a színét, pedig ez sok ilyen termékre jellemző.
Alapozó felvitelnél nem szívja be a festéket, a felületén marad és könnyű vele dolgozni. Alakjának köszönhetően a leghozzáférhetetlenebb helyeken is szépen tudunk dolgozni. Alapozóból is jóval kevesebbet kell használnunk, mint az ecsetek esetében.

Ütögető mozdulatokkal haladva maximálisan szép, egységes eredményt érhetünk el vele és így a ráncokba se ül be a termék, viszont szuperül beledolgozzuk a bőrbe. 


Korrektor felvitelnél is szuper, de akár krémes pirosítót, kontúrt is eldolgozhatunk vele.
Persze a por állagú sminkeket is szépen applikálja. :) 

A Beautyblender sokkal inkább szivacs jellegű, puhább és kicsavarás után is megtartja a formáját. A KAP blender ezzel szemben bársonyos, kellemesebb a simogatás vele, ugyanolyan rugalmas, ugyanakkorára dagad és hatékonysága is remekbe szabott. Kicsit jobban beissza az alapozót, mint az ikonikus márka terméke, így nehezebb tisztítani, illetve tovább szárad.
Mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretnének egy jó sminkszivacsot, akiknél már megjelentek a ráncok és utálják, ha beleül az alapozó. Ára kifejezetten baráti, így aki csak szemez a blenderekkel, annak érdemes a K.A.P.-ra befizetnie. :)

 Pontok: 5/5 ár/érték aránya miatt a kisebb hibáitól is eltekintek és jelesre értékelem. Ülj le fiam! Akarom mondani KELL A PÚDER!