2015. október 10., szombat

NEOGENCE maszkok-TESZT

A Neogence márka hódító útjára indult Magyarországon, így már könnyen megismerhetik a hazai nők is a keleti kozmetikumok csodáját. Már írtam Nektek arról, hogy áttértem az ázsiai arcápolási rutinra (ITT), így nagyon örültem, hogy két maszkot is kipróbálhattam ettől a márkától, ezáltal elősegítve, hogy keleti kozmetikumokkal is tesztelhessem ezt a rutint, nem csak nyugatival. :)


Óriási elvárásokkal vágtam bele a tesztelésbe, mivel a MEMEBOXok által már nem egy koreai arcmaszkot volt módom kipróbálni, amik használata után nem győztem gyönyörködni a bőröm szépségében és ránctalanságában. Tehát mintha olimpikonokkal mértem volna össze annyira nehéz dolga volt a Neogence márkának, hogy lenyűgözzön. 































Amit a márka ígér:


NEOGENCE HIALURONSAVAS MÉLYHIDRATÁLÓ 3D BIOCELLULÓZ ARCMASZK



Az archoz tökéletesen illeszkedő, hatóanyaggal átitatott maszk hatásosan juttatja be az esszenciát a bőrbe. A maszk egyedi rostszerkezete segíti az aktív hatóanyagok felszívódását. Kétszeresen hidratáló formulája pótolja a bőr nedvességtartalmát.

Kiemelt hatóanyagai:
  • Hialuronsav (Hidratáló membránt képez a bőrön.)
  • Hyalo-Oligo® komplex (A bőr belső hidratációját fokozza.)
  • Allantoin (Elősegíti a sebgyógyulást, simítja a bőrt, gyulladáscsökkentő hatású, növeli a sejtek közötti mátrix víztartalmát.)

Használat:
Tonizálást követően távolítsa el a maszkot a tasakból. A fátyolmaszk két réteg között található. Távolítsa el a két külső réteget és simítsa a középső réteg fátyolmaszkot az arcára, majd hagyja az arcán 15 - 20 percet. Ezt követően távolítsa el a maszkot és masszírozza be a maradék esszenciát a bőrbe. Lemosni nem szükséges. Javasolt esemény előtt, vagy olyan esetekben, amikor a bőr fokozott igénybevételnek van kitéve (napozás, szél, hideg, szolárium, légszennyezettség). Ideális szépészeti kezelések után, azok hatásának meghosszabbítására. Ilyenkor használat előtt egyeztessen orvosával, kozmetikusával, bőrgyógyászával!
Parabénmentes. Szójamentes. Illatanyagmentes!

Kiszerelés: Tasak (30 ml hatóanyagba áztatott maszk) / Doboz (6 db tasak)


TESZT

Először a hialuronsavas fátyolmaszknak estem neki, behűtöttem, a kánikulában úgy még nagyobb élmény 20 percig pihenni benne, alatta, ugyanis ezt még egy meleg indián nyári napon használtam fel.

Csomagolása egyszerű tasak, amit könnyedén kézzel is fel tudunk tépni, mégis tökéletes biztonságot nyújt a benne összehajtott maszknak és a tápláló folyadéknyak, amivel át van itatva. Nincs túlgondolva a márka egy terméke se, inkább a minőségre költenek, mint a csili-vili csomagolásra, ami számomra még hitelesebb érzést kelt.

Ami azonnal meglepetést okozott Nekem és Botondnak (Botond szokta elegyengetni az arcomon a maszkot), hogy nem csupán a fátyolmaszk kapott helyet benne, hanem két oldalon védőréteg is. Egy kék vastagabb vásznas jellegű és egy lyukacsos fólia, ami fehér színű. Így könnyebb felhelyezni széthajtogatás után a maszkot  pofinkra. Rám mindig nagyok ezek a maszkok, ezek szerint nincs nagy arcom hálisten' így kicsit furcsán festek velük legtöbbször.

Az illata kozmetikumokra jellemző, semmi parfümöset ne várjatok tőle, mert szerencsére a keleti kozmetikumokat nem illatosítják túl, legtöbbször semmi káros parfümöt nem tartalmaznak. Nagyon jó érzés pihenni ebben a maszkban én ilyenkor egy pár perces szundit szoktam beiktatni, ami  hajszolt napjaim után el is kél a szervezetemnek. Miután lekerül a maszk, a maradék termék hamar beszívódik.

Beszélek végre a hatásáról, ami felér egy plasztikai műtéttel, nem túlzok, valami csoda amit a bőrrel művel. Minden, értsd MINDEN ráncomat kisimította, még a legmélyebb haragudósat is. A bőröm pihe puha, érezhetően háztartását megirigyelné egy gyerek bőre is. Pár napig ez a hatás marad is, így hetente ismételve tökéletes eredményt kapunk, éveket tagadhatunk le. :)

Annyira látványos volt az eredmény, hogy az én nem hiú barátom, Botond a maradék kencét szépen felkenegette a bőrére, szigorúan a kísérlet miatt ugye. :)






Bőrvilágosító arcmaszk C-vitaminnal. Az archoz tökéletesen illeszkedő, hatóanyaggal átitatott maszk hatásosan juttatja be az esszenciát a bőrbe. A maszk egyedi rostszerkezete segíti az aktív hatóanyagok mélyebb rétegekbe jutását. Bőrvilágosító formulája gátolja a melanin termelést, kiegyenlíti a bőrtónust és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Hatékony májfoltok, szeplők, szem alatti karikák kezelésében. Eredményesen nyugtatja a bőrt és eltűnteti a bőrpírt, így használható kozmetikai arctisztítás után is.


Kiemelt hatóanyagai:

  • 3-O-etil aszkorbinsav (C-vitamin származék kiváló és hosszan tartó bőrvilágosító hatással. Csökkenti a bőr gyulladásos folyamatait, gyorsítja a kollagén szintézist, antioxidáns hatású.)
  • Ellagsav (Gyulladásgátló összetevő, mely segíti az aszkorbinsav felszívódását.)
  • Kamilla kivonat (Gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató hatású.)

TESZT


A működési elve megegyezik a  másik maszkkal, így erről nem fogok sok szót ejteni. Ami miatt izgalmas volt számomra, hogy világosítja a bőrt és C vitamint tartalmaz. Mi nyugati nők nem a tejfehér bőrre ácsingózunk, így eltoltam a kipróbálását az őszre. Most elmaradt a behűtése, így pihentem alatta nagyjából 20 percet. 


Meg kell mondjam nem vettem észre, hogy fiatalabb lett volna tőle a bőröm, viszont nagyon jól vitalizálta azt. Hűsítő kellemes érzés járt át, amíg viseltem, egyszerűen elűzte a fáradtságomat. Illata jellegzetes, szintén parfüm mentes.

A bőröm ismét bársonyossá vált és láthatóan egységesebb képet mutatott. 


Amin meglepődtem, hogy az óriási pórusaim, amivel nem tudok mit kezdeni, drasztikusan összehúzódtak. Ez a mellékhatás igazán a kedvemre való, így biztos, hogy be fogok szerezni még ebből a maszkból is.


Összességében a két maszk forradalmi élményt jelenthet a magyar nők számára, ami elhessenti a plasztikai műtét gondolatát. Nagyon olcsón szuper randi előtti tuningot kaphatunk csupán 20 perc alatt, egy fárasztó nap után a legtökéletesebb felfrissülés lehet számunkra. Magasra tették a lécet a keleti kozmetikumok és a Neogence simán átvitte ezt.

Mindenkinek ajánlom, aki otthon szeretne olyan mértékű szépülést elérni, amit csak a csillagászati áron dolgozó kozmetikákban kaphat meg, flancos nevű kezelésektől. :) Egy ilyen maszktól azt várhatjuk, hogy a régi elnyűtt bőrünk eldobjuk, ha letelt a 20 perc és egy fiatalabb, élettel teli arc mosolyog vissza ránk. :)


Pontok: 5/5 csillaggal, koronával mindennel. A Hyaluron savas különösen levett a lábamról. :)