2015. október 13., kedd

Nude ajkak ősszel- Rimmel TESZT

Lassan kijelenthetem, hogy rúzs fanatikussá válok, pedig ezt aztán nem gondoltam volna még pár éve (ha érdekel mi tarott vissza KATT IDE). Hetekig köröztem a drogériában, mint egy keselyű és nézegettem a nude rúzsokat, de egészen döntésképtelen voltam. Az volt az egyetlen biztos pont, hogy a jól bevált Rimmel Kate Moss kollekcióból kell egyet választanom, de az árnyalat eltalálása annyira elbizonytalanított, hogy mindig visszatettem a kiválasztottat. Aztán jött a postás és a Coty jóvoltából megkaptam a tökéletes árnyalatot (043), mert ez tényleg messzemenőkig jól illik hozzám, el se akartam hinni, hogy ők jobban döntenek, mint én a hetek tanulmányozása után. :)






A no makeup trendnek köszönhetően egyre nagyobb teret nyernek a természetes árnyalatok, a föld színek és a nude vonal. Ez azért is jó, mert közelítünk ismét a természetes, átlagos szépség ideálhoz és így nem lesznek talán olyan megugorhatatlan elvárások a nőkkel szemben.

TESZT

A csomagolása igencsak megnyerő, nekem ez a pasztell, nude szín nagyon tetszik. annyira nőies a sok fekete, arany és ezüst rúzs tégely után. A formája és mérete teljesen megegyezik az eddigi Kate Moss kollekcióval és a feliratok is stimmelnek.


Abszolút táskabarát, hiszen remekül záródik és mivel műanyag a borítása és nem fém, így nem lesz tök karcos egy hét alatt, amitől az ember életkedve is elmegy.

Maximálisan elégedett vagyok a kenhetőségével, krémes, jól elterül. A kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető a rúzs, így nem fogunk kifutni a vonalból. Szatén fényűnek írnám le a finishét, nagyon szépen kiemeli az ajkunkat és csodás árnyalatot ad.

Színe enyhén rózsaszínes nude, vagyis nagyon természetes bőrszín. Kérdezhetitek miért is festenénk olyanra az ajkunkat, amilyen valójában, nos nem teljesen egyező árnyalatot érdemes választani, ami a szívünkhöz közeli. Nekem kicsit élettelen az ajkam színe, így egy rózsásabb tónus remekül kiemeli és csókosabbá varázsolja, enyhén még teltebbé is. 


Minden nőnek ott kell lapulnia  pipaere asztalán egy ilyen nude szépségnek, főleg idén, amikor óriási divat. Jobban öltöztet, mint a kis fekete és ráadásul nem szárítja az ajkakat.


Tartóssága elég jó, bár napközben érdemes igazítani. Sajnos nem csókálló, az evés és ivás pedig eléggé koptatja, bár ez annyira nem feltűnő a természetes tónus miatt. :)


Pontok: 5/5