2015. november 19., csütörtök

AJÁNDÉK ÖTLETEK HÖLGYEKNEK 1.

Az ajándékozás nehéz dolog, de azért nem olyan nagy kunszt, ha odafigyelünk a megajéndékozandó személyre, a környezetére, az elszólásaira és az ízlés világára. Én, ha teljesen tanácstalan vagyok, akkor úgy irányítom a beszélgetést, hogy kiderüljön mire vágyik, vagy kézen fogom és elviszem plázázni és intenzíven figyelem a reakcióit, majd visszamegyek és beszerzem, amit kinézett, így biztos, hogy telitalálat lesz a fa alatt. Most olyan termékeket válogattam össze, ami a legtöbb nőnek a szívét megdobbantja, így Ti is szemezgethettek az idei kínálatból. 


H&M kiegészítők

Szándékosan nem a ruhák között vadásztam, hiszen azt a legnehezebb úgy megválasztani, hogy méretben és stílusba is beletrafáljunk és az új gazdája örüljön. Így inkább a kiegészítőket javaslom karácsonyra, persze ehhez is kell egy kis háttérinfó. Cipő vásárlás előtt érdemes a delkivenst egy sima kis vásárlásra invitálni, meglesni, hogy milyen lábbeli ejti rabul, melyik méret a tökéletes. Persze bármit is választunk ez a módszer beválhat és ujjongást kapunk a fa alatt. 

Táskánál egy különlegesebb basic darab, nagy pakolós személyében nem lehet rossz választás. Emellett a mai rohanó, mobiltelefonáló életvitelben a hordozható töltő néha életmentő, ez a darab ráadásul cuki, de mégsem túl kislányos. 

Ékszer pedig mindig, minden alkalomra!



H&M Home

Nagyon praktikus ajándék lehet egy 2016-os naptár, no meg egy hozzá passzoló tolltartó, ha pedig végképp ki akarunk tenni magunkért, akkor meg is tölthetjük író szerszámokkal. Az elfoglalt nő nem élhetnek határidő napló nélkül, de olyat kell választani, aminek a látványa egész évben örömmel tölti el a gazdását, nos ez pont ilyen. Link ITT

A lakberendezési tárgyak is mindig jó választásnak bizonyulnak, ha bizonytalanok vagyunk a ruhák terén. Persze érdemes ismernünk annak az ízlését, akinek a házát szeretnénk feldobni kicsit. A fehér szőrme takaró, vagy a házikó alakú polc (fehérben) remek választás, párnák tömkelege várja, hogy pár kattintással megrendeljük, no meg a törülköző minden háztartásban jól jön, főleg, ha ilyen gyönyörű.



Takaró (ITT), Párna (ITT), Polc (ITT), Törülköző (ITT)





Ha igazán különleges darabot kerestek, ráadásul szeretitek a designer cuccokat, akkor mindenképp érdemes szétnézni Zoe Phobicnél, mert szuper ruhadarabokat és eszméletlen ötletes és mutatós táskákat találhattok. Ennek a tehetséges magyar tervezőnek ráadásul nincsenek elszállt árai, így az egytollú emberek is megengedhetik maguknak. Ennél számomra szimpatikusabb hazai márka jelenleg nincsen. Remélem hamarosan lesz alkalmam a saját szépségemre is szert tenni, már gyűjtögetek. :)


Pupa Milano

A Pupa sajnos nem rendelkezik webshoppal, bár lehet ez szerencse, mert biztos rengetegen nulláznák le a bankkártyájukat. No nem azért mert drága márkáról van szó, szó sincs erről, hiszen közép árfekvésű, de mégis highend minőségű termékek garmadája vár minket a Budapesti üzleteikben. A karácsonyi kollekció mellett, lélegzetelállító ünnepi csomagok közül is válogathatunk, amitől garantálom, hogy szem nem marad szárazon. Anyukám, aki nem egy smink függő, sőt, nos még ő is el van ragadtatva a minőségtől és az elegáns, letisztult kivitelezéstől. 




Pink Panda

A Pink panda webshopnál mindig tele van a kosaram, de eddig még sose jött ki úgy a lépés, hogy lett volna elég keret egy óriási rendelésre, pedig készülök már rá nagyon. Most viszont erős a gyanúm, hogy egy Makeup Revolution csomag el fog csábítani. Most csak négyet választottam ki ide, így érdemes a linkre kattintva meglesni a többi szépséget, főleg, hogy még adventi naptárra is bukkanhattok az oldalon. Másik vonzó márka számomra pedig a Freedom, aminek legalább 5 termékére vettettem szemet, ára igen kecsegtető és amiket olvastam róla,az alapján bátran ajándékoznék ettől a márkától. 


Ha magyart és minerált, azaz ásványi kincset, akarom mondani sminket kerestek, akkor mindenképp a Kell a púder márkától kell rendelnetek. A sminktermékei fantasztikusan pigmentáltak, nem tömik el a pórusokat és szuper tartósak. Emellett találtok nálunk sminkeléshez eszközöket, én most az ecsetekre ácsingózok.


Szerintetek mi lenne egy nőnek tökéletes ajándék? Ti mire vágytok karácsonyi ajándék gyanánt?