2015. november 26., csütörtök

Hiba nélkül!-Catrice Liquid Camouflage korrektor TESZT

Ki ne vágyna tökéletes bőrre? Sajnos keveseknek adatik meg, hogy korrektúra nélkül is makulátlan legyen az arcbőrük, így kis csaláshoz szoktunk folyamodni, amit korrektornak hívnak. Ezekből két fajta is létezik krémes állagú és folyékony. A folyékonyat általában a szem alatti karikák eltüntetésére ajánlják, míg a krémeset a pattanások, illetve azok helyének eltakarására. A Catrice Camouflage korrektora az ikonikus szintet is elérte, ha csak egy termékét kéne megnevezni, biztos, hogy mindenki ezt mondaná. Most ez a német márka folyékony korrektorban kísérli meg azt, hogy az egekbe magasztaljuk. A részletes tesztemből kiderül, hogy ennek a terméknek imába foglalom-e a nevét.





Vannak termékek, amiket én úgymond nem rendeltetés szerűen használok, ilyen például a folyékony korrektor, hiszen nekem hálisten nincsen sötét karika a szemem alatt (van helyette sok más szépséghibám, nem kell aggódni). Így magamon bőrhibák eltüntetésénél próbáltam, anyukám pedig letesztelte a csúnya sötét karikákon is, hogy megszülessen ez a poszt. Ráadásul így kiderül, hogy a ráncokat kiemeli, vagy eltakarja e ez a termék. Ezután a nem túl cuki bevezető után lássuk mit ígér a Catrice és mit tapasztaltam én és anya. :)




Folyékony Camouflage – Magas Fedésű Korrektor

010 Porcellain, 020 Light Beige


Sötét karikák, bőrhibák, piros foltok, pattanások – most már mind a múlté – a Folyékony Camouflage optimális fedést biztosít a makulátlan arcbőrért. A folyékony korrektor magasan pigmentált, vízálló és hatása hosszan tartó. Elérhető két árnyalatban.







TESZT



A csomagolása folyékony korrektorokra és szájfényekre jellemző. Jól zár, így táskabarát, nem kell félnünk, hogy kifolyik, egyéb baleset történik vele. Az applikátorával egyszerű felvinni a terméket, de nem túl higénikus, simán el tudnám képzelni, hogy a cégek ezt is pumpás adagolóval lássák el, no de ez van, mindegyik folyékony korrektor ilyen.

Állaga először kicsit megijesztett, valahogy túl folyósnak tűnt, viszont ebből adódóan nagyon könnyen elegyengethető. Gyorsan szárad és nagyon érdekes állagúvá válik, kicsit gumis, latexes a tapintása, de ebből fakadóan nem ül bele a ráncokba, sőt kitölti azokat. 




Két árnyalatba kapható, nekem a Light Beige lett a színem, mert a Porcellain nagyon világos, ami jó hír a fehér bőrű lányoknak, akiknél tudom, hogy milyen nehéz megtalálni azt a terméket ami nem üt el.

Szóval állagában a a varázslat úgy érzem, így a fedése is maximálisan erős, kopása kiemelkedő, ha púderrel fixáljuk. Önmagában egy napot simán kibír, hiszen vízálló. Nem szárítja a bőrt, ami nagyon jó, hiszen a korrektoroknak ez szokott lenni az átka számomra.



Bátran állíthatom, hogy a nagy testvérének a tégelyes Camouflagenak méltó rokona, nagyon jó minőségű, a legjobb az eddig használt folyékony korrektorok közül. Kiemelkedő fedése mellett a kedvencem, hogy megfelelően lehet rá sminket felvinni, mind alapozó, mind púder formában. Kritikus szoktam lenni a termékekkel, de ebben nem találtam hibát, megvan a legjobb barátom, ami a sietős napokat illeti, 'gúdbáj' bőrhibák!

Anyukámnak is szuperül bevált a szem alatti karikákra, amire első sorban teremtették a folyékony alapozókat. Ugyebár nem tini és nem egy botox mami, így a ráncokba beletelepedést is le tudta tesztelni. Nagyon elégedett volt a végeredménnyel és ő aki aztán ritkán sminkel, azt nyilatkozta, hogy ezt azért csak elhasználná. Az arcán van évek óta egy májfolt, ezen is elég szépen halványított, persze azért nem photo shop, de le a kalappal.

Ára: 1160 Ft körül

Pontok: 5/5