2015. november 1., vasárnap

Rimmel Kate Moss körömlakk-TESZT

Új kedvenc körömlakkmárkát köszöntök a trónon egy olyan árnyalattal, amit már lassan két hónapja  viselek a körmömön és még mindig nem unom. Dobpergés! A Rimmel Kate Moss Mistify Me (128) lakkjáról és a legcsodásabb szürkés nudról lesz szó a következőkben. 





Mostanság többet emlegetjük a nude színeket, mint bármi mást, de ez nem véletlen, hiszen mind sminkben, mind körömben, de ruhákban is visszajöttek a divatba a természetes árnyalatok, a valós kinézet. Mi nők úgy csaljuk most szépre magunkat, hogy nem esünk túlzásba, hálisten ennek a trendnek köszönhetően a visszafogottságunkkal is hódíthatunk és a pasiknak ez igencsak a kedvére való.





Megkérdeztem nemrég 10 férfi ismerősömet 3 körömlakkról, egy nuderól, amiről most is olvastok, egy tűzpirosról és egy kékes árnyalatról, hogy mi is a véleményük. A kékre ketten azt válaszolták, hogy egy vagány csajról van szó és tetszik nekik, 8 fiú viszont negatívan nyilatkozott. Amin meglepődtem a piros lakk is megosztó volt 4-en csak a négy fal közt látnák ezt szívesen a barátnőjükön, mert zavaróan szexis, míg 6-an imádják (ebből három srác szingli). A nude viszont mind a 10 srácnak tetszett és egytől egyig azt mondták, hogy nőies, finom és elegáns. Szóval, ha érdekel minket a férfiak véleménye, akkor egyértelműen ezt kell választanunk, sőt nagy valószínűséggel egy bevásárlás alkalmával meg is vennék a barátnőiknek, legalábbis 7 férfi ember a mintából bólintott. (Tagadhatatlan a szociológus vénám nem?) :)


TESZT

Csomagolása megegyezik az előző Kate Moss kollaboráció körömlakkjának külső jegyeivel, amiről ITT olvashattok.
Állaga kicsit sűrűbb, de mégis jól és egyenletesen terül el a körmön. Már egy rétegben is kielégítő a fedése, de két rétegben lélegzetelállítóan szép. Az ecsete lekerekített, amit nekem még mindig szoknom kell, kicsit nehezebben bánok személy szerint vele, de ízlések és pofonok ugyebár. 

Tökéletes nude rúzsról ITT találtok tesztet.




A fedésénél egy apróság, ami nem tetszik, hogyha a körmünk egyenetlen, mint esetemben az enyém, hogy önmagában is csíkos, azt sajnos nem fedi el és a lemezes repedezés eltüntetése se az erőssége, viszont egy jó alaplakkal és akár fedővel ez kiküszöbölhető, de én a tesztek során ilyet nem használok, hogy ne legyen fals az eredmény.

Száradása villámgyors, 10 köröm végére érve vihetjük fel a következő réteget, pedig én aztán kapkodva lakkozok. Türelmetlenek nagy barátja nem csak ezért lesz, hanem mert 7 teljes napi hibátlan marad és nem kell pepecselni a lakkozással.



Mistify Me árnyalatot én képtelen voltam megunni, igazi nude enyhe szürkés érzettel, ami abszolút őszi számomra, de bármely évszakban előszeretettel viselem majd, bár lassan újra kell vásárolnom. :)

Pontok: 5/10 igen felülmúlt minden várakozást, kedvenc!! :)




Kis összehasonlítás a másik nude Kate Moss lakkal. :)