2015. november 2., hétfő

Szülinapi Pixibox-Utóérzések+VIDEÓ

Arra a következtetésre jutottam, hogy időnként a Pixiboxnál egy rövidebb tesztelés után is érdemes beszámolnom a dobozról. Láthattátok már videóban mik lapultak a szülinapi dobozkában, de most közelebbi képeken és véleményezve is láthatjátok a termékeket. :) Illetve a poszt végén a kiszínezett dobozomat is, mert bizony kifestőztünk. 








L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidum sampon és pakolás (utazó méret)

A L'Orealnak két professzionális terméke is helyet kapott a 3 éves magyar beautyboxban, aminek kifejezetten örültem. Mindig is vonzottak a fodrászatban használt termékek, hiszen nyilvánvalónak gondoltam, hogy ezek a legmagasabb minőséget képviselik.

Kipróbáltam mind a sampont, mind a pakolás kétszer is valami rémálom amit az én hajammal művelt. A többi bírálatot látva nyilván az én hajamban van a hiba (göndör is, száraz is a vége, no meg vékony szálú), mindenesetre nekem nem működött. Lelapult, szálkás lett és hátul erősen rasztásodni kezdett már az első reggelre, ami igen csúnya volt tőle. Mivel nem dobok ki soha semmit, így ezt elajándékozom majd egy jobb hajkoronával rendelkező társamnak.



Batiste szárazsampon Original és Blush (2db utazó méretű termék)

Batieste száraz samponról mindenki ódákat zengett, de valahogy sosem voltam száraz samponos, inkább korábban kelek, de ha szükség van rá megmosom a hajam. Így anyukám volt a "kísérleti patkány" kivételesen, hiszen ő nagy kedvelője ennek a módszernek, amivel ki lehet tolni a hajmosást. A virág illatúért oda volt, bár benne is felmerült a kérdés, hogy a parfüm anyag nem roncsolja e jobban a haját. Az ő véleménye nagyon pozitív volt, hiszen könnyebben koordinálható a por, mint a kiszórós verzióknál, a spray tulajdonságait nagyra értékelte.

A Blush illata nagyon kellemes enyhe gyümölcsös virágos illat, ami nagyon jó a hajon. Kicsit látszik a fehér por, amit kifújunk, így minden esetben egy kis fésülés ráfér a felvitel után a hajra, de szépen felfrissíti. Egy napig elodázhatjuk a hajmosást. :)

Az original flakonról nekem a szocialista csomagolások villannak be az Inpulse sprayk. :D







La Roche-Posay Toleraine Ultra Fluide arckrém és micellás arclemosó (minta)
A La Roche-Posay az egyik kedvenc márkám, mindkét termékét próbáltam már, sőt van is itthon nálam, így ezeket nem kell bemutatni, viszont jónak tartom, hogy bekerültek a dobozba, hiszen még többen megismerhetik a csodás minőséget. A micellás vízről ITT, a krémről pedig ITT olvashattok.






Neogence Hialuronsavas hidratáló eszencia (minta)

A Neogence márka sem volt ismeretlen számomra, hiszen a fátyolmaszkjait ITT már próbáltam, de alig vártam, hogy belevessem magam a az eszenciák világába, amik nem összekeverendők a szérumokkal. A márka ígérete, hogy magas koncentrációjú hialuronsavval hatékonyan zárja a bőrbe a nedvességet és hosszasan hidratálja azt. Az állaga nagyon fura átlátszó, gél szerű, nyúlós folyadék, csúnya leszek, de az átlátszó takonyhoz hasonlít, sajnálom, sorry. Mea Culpa a vulgális hasonlatért. Felvitele egyszerű a pipetával és pár csepp elég a teljes arcra. Mivel gyorsan felszívódik, nem hagy ragacsos érzetet így akár nappal is használhatjuk smink előtt, de én az ázsiai arcápolási rutinomba illesztettem be. Pár nappal a Pixibox megérkezése után a Neogence márka is küldött ilyen mini kiszerelésű esszenciát, ez a mennyiség már elég lesz egy alaposabb teszthez, később olvashattok róla.





Curaprox Enzycal Zero fogkrém (minta)

A Curaprox márka megismerését a Pixiboxnak köszönhetem és örök hálával tartozom. A svájci cég fogkeféje pihe puha sörtékkel rendelkezik, aminek köszönhetően jelentősen csökkent a fogínyvérzésem. Több terméküket is teszteltem már (ezekkel a tesztekkel még adós vagyok Nektek, bocsi) és meg kell mondanom mind szuper. Olvastam a kommenteket, hogy sokatok nem örült a megint fogrém dolognak, de ha úgy vesszük, hogy így alkalmunk nyílik megismerni a piac kínálatát és megtalálni a számunkra tökéleteset, akkor szerintem nem rossz, hogy ilyesmi is lapul a dobozkában. Amire ki akartam térni az a fluorit, ami mérgező,, egyre több helyen olvasom és fogorvosok egy része is felhívja már erre a figyelmet, így még inkább  odafigyelek a fluorit mentes fogkrémekre.

Bomb Cosmetics Little Hotties illatosító pasztillák (próbacsomag)



Bevallom nézegettem már ezeket az illatosító korongokat régebben is a neten, de nem értettem mi ez a nagy lelkesedés körülötte, hidegen hagyott. Ennek ellenére nagyon örültem, hogy lapult benne három illat, mind gyümölcsös, hogy kipróbáljam. Párologtatóba kell tenni belőlük egy-egy darabot és alágyújtani és percek alatt a fél lakás illatozik. Nem túlzok, valami mennyei az illata és feldobja ebben a sötét időben az ember kedvét. Mindenképp be fogok szerezni egy nagy dobozzal belőle.




CC Ceutical CC krém vegyes bőrre (teljes kiszerelésű termék)



A legnagyobb telitalálat volt a dobozban számomra, pedig én aztán BB és CC krém ellennes voltam, vagyis inkább nálam nem volt eddig olyan, ami hozta volna a hűha érzést. Ugyan vegyes bőrre ajánlják, non de kedvenc alapozómat is zsírós bőrűeknek fejlesztették ki, így nem voltak kétségeim. Olajmentes, abszolút krémes és nagyon jól elterül. A csomagolása pumpás, ezzel megkínlódtam, nagyon nehezen indult be az adagolása. Fedése fantasztikus, majdnem alapozó hatású, de közben érezhető a hidratálás. Nekem a színe is tökéletes és ráadásul jól mattít is is, amit eddig ilyen termékeknél nem tapasztaltam. :)






Stabilo Point 88 Tűfilc 2db



Ha már a jól megtömött doboz teteje rendhagyó, vagyis mandala mintás, ami felnőtt színezőként is szolgál, akkor rejtettek bele két filctollat is, ami a színezést kívánja elősegíteni. Nem volt ismeretlen a márka számomra egyetemen a jegyzeteim széljegyzetét ezzel pingáltam ki és írogattam a vázlatokat, most is van itthon pár darab. 





Paco Rabanne Olympéa női parfüm (minta)


Sajnos a fényképek közül valahogy kimaradt, de írok róla. Nagyon játékos illatról van szó, ami édes és sós játékát rejti magában, enyhe fű és fa aromát is éreztem, ettől függetlenül nőies, bár nem az én világom.

Kiszíneztem a dobozkámat, így egyedivé varázsolva. Még mindig nem vonz a felnőtt színezők világa, annyira pörgős az életem, hogy időpocséklásnak érzem, így nem tud kikapcsolni sajnos. Persze akinek ez jó móka, annak nagyon nagy örömet okozott és be kell valljam a végeredmény nekem is boldogság hormonokat szabadított fel.

A 3. éves Pixibox méltón ünnepelt egy nagyon sokrétű dobozzal, talán egy sminktermék elfért volna benne valami kozmetikum helyett, de ez is már csak fölösleges kötekedés.
Nektek, hogy tetszett az októberi PIXI? Melyik lett a kedvenc terméketek?