2015. november 9., hétfő

Töredezett hajvégek sebtapasza!-DOVE HAIR THERAPY DAMAGE SOLUTIONS TESZT



Ugyan nemrég készült videó a hajápolásomról, de van egy olyan momentuma amiről mindenképp külön posztban szerettem volna megemlékezni, mert ez a szer felér egy varázslattal.




Szóval egy flakont elhasználtam, ami több mint fél évre elegendő volt számomra, minden hajmosás után használva.

Amit a márka ígér:
Segít helyreállítani a szétvált hajvégek akár 80%-át már a 3. használat után, hogy a haja puha és hidratált legyen.



TESZT


Kezdjük a csomagolásával. ami pumpás, így már számomra csillagos ötös. Szép igényes, vastagfalú műanyag tégely, letisztult, nem túl bonyolított feliratokkal. Nem sikoltozik a drogéria polcán, én csak azért fedeztem fel, mert akciós volt, így 600 Ft-ért jött velem. Bevallom hősiesen, azért vettem meg, mert nevetségesnek találtam az ígéretét, hogy a 80%-át a hajvégeknek reparálja, vagyis a töredezett szálakat "összeforrasztja". Be akartam bizonyítani, hogy kamu és marketing szöveg, de meggyőzött egy életre, hogy a Dove hajápolási termékei után nem igénylek más márkát. 
Csapongok, tudom, de visszatértem!
Folyatom onnan, hazavittem és azonnal belevetettem magam a tesztelésbe, pedig ez ritka alkalom. Hajmosás után, még vizes hajam végére vittem fel a terméket, aminek az állaga könnyű krém szerű. Az illata nagy friss, üde és kellemes. Egyszerű elegyengetni a hajon, a kezembe nyomva, azt összedörzsölve dolgozom aztán el a hajon. Mivel nem kell lemosni, ezután már szárítottam is a hajam. Jött a csoda, ha nem is 80%-ban de első használat után a fele eltűnt a töredezésnek, ami eszméletlen.





Könnyen és gyorsan szárad a krém ellenére is a haj vége, nem nehezíti el a fürtöket, ami nagyon fontos számomra, hiszen szörnyű, ha a hullámaim félig lógnak egy-egy termék miatt. Könnyű marad tőle a haj és megmarad a dús hatása, akkor is, ha a haj közepétől a haj végekig egyengetjük el.

Hosszú tesztelés alatt rájöttem, hogy nagyon kevés is elegendő belőle, nagyjából egy-másfél pumpálásnyi elég a hajam krónikusan töredező végére. Három hónap használat után szinte egy töredezett hajszálam se volt. :)

Kinek ajánlom? Nos mindenkinek, akiknek szétszakadt, megtört hajvége, hajszála van, mert ez a termék beváltja amit ígér, rendbe hozza, összeforrasztja a hajszálakat. Mivel minden fésülködést követően az ölembe millió kis hajdarabka hullott, most pedig alig pár, így ez is bizonyítja a tudását. :)

Pontok: 5/5 csillagokkal és koronával! IMÁDOM